• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhaba kızlar, bugün spinal anesteziyle sezeryan doğum yaptım. 36+5 haftalık doğdu oğlum 3 kilo 140 gram. Sizlere de biraz moral olsun diye yazıyorum çok kolay ilerleyen bir süreç oldu. Benim en çok korktuğum şey sondaydı ama onu da uyuşturmadan takmalarına rağmen sadece hafif bir yanma hissi oldu asla acımadı siz de kendi gözünüzü korkutmayın. İnsanlar beni çok korkutmuşlardı. Ameliyathaneye girmemle iğneyi vurup çocuğun doğma süresi 15 dakikayı geçmemiştir. Ben daha kestiklerini hissedemeden biraz çekiştirme hissedeceksin çocuğu çıkarıyoruz dediler. Çok güzel bir duygu ilk ağladığı an, yüzünü gösterdikleri an. Çok stres yapmıştım kötü hikayeleri duyup ama inanın zorluğu yok denecek kadar az. Sadece ameliyat sonrası agrım oldu ona da 3 4 saatte bir ağrı kesici yapıyorlar idare ediyorsunuz. Spinal iğne ağrı kesici iğneden daha az acıyor bu arada😊 inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz bebelerimize darısı sizin başınıza.
Gözün aydın canım sağlıcakla büyüsün inşallah tüm sevdikleriyle böyle güzel haberler alamaya o kadar çok ihtiyacımız var ki 🙏

Leedong Leedong canım ne durumdasın haber de vermedin merak içerisindeyiz güzel haberlerini bekliyoruz.

Ben yeni girebildim canım çok şükür biz iyiyiz Adana'da diğer iller kadar büyük hasar yok ama yakınlarımız da yıkılan sallanan hasar alan çok bina var. Kaynanamlarda kalıyoruz müstakil en azından diye bir nebze daha rahatız. Diğer illerden arkadaşlarımız, yakınlarımız için endişeleniyorum😔Rabbim yardımcısı olsun hepimizin 🙏🏻🙏🏻
çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın :dua:
Kızlar merhaba. Beni merak etmişsiniz. Ben iyiyim ama çok kötü 3 deprem yaşadım hala etkisindeyim ve halada sallanıyoruz. Evin eşyaları hep gitti evimde iyi durumda çok şükür ama içeri giremiyoruz. Hava da çok soğuk. Allah enkaz altında olanlara yardım etsin. Dua edin lütfen. Evler hep yıkıldı 🥺

Yok değilim hastaneden kaçtık gidecek yer yok kar altında ince pijamalarla 1-2 saat bekledim hastanedeki bi arkadaşla bir köye gittim 2 gün orada kaldım yollar kapalı ve tüneller patlamış. Dün akşam eşim geldi Diyarbakır Elazığ üzerinden. Sarılıp ağladım onu görünce 😢 hiç tanımadığım bir köy ve insanlar çadırda kaldık ilaçlarım yanımda değildi ve durmaksızın kar yağıyor yemek ekmek gaz yok. Çok çok çok kötü bir tecrübeydi Allah bir daha hiç bir kuluna yaşatmasın inş
çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah çok merak ettik sizleri gerçekten yaşadıklarınız tam bir kaos korku filmi gibi çok şükür ki iyisiniz aileninde iyi olmasına çok sevindim. İnşallah diğer arkadaşlardan da güzel haberler alırız CRASRP CRASRP :dua:
Porsiyonlarimi arttirdim ben canım. Ekmek yiyemiyorum o yüzden tikaniyorum. Kahvaltida haşlanmış yumurta,yarim avokado,3-4 dilim tam yağlı kaşar peyniri,6 zeytin,domates,salatalik,4 ceviz ara öğün 3 yk kaşığı yulaf,1 bardak süt,1 muz ile smoothie, akşam da protein ağırlıklı genelde köfte,et,tavuk, balık, yeşil mercimek,ispanak,bakliyat şeklinde. Akşam yemeğinden sonra da 1 avuç çiğ badem+fındık yiyorum. Geçen Perşembeden beri böyle besleniyorum 5 günde 200 gr almisti bebiş ve karın geriliği vardi o da üst persentile doğru ilerlemeye başlamış geriye düşmemiş
maşallah canım toparlanmış bebeğin çok sevindim böyle stresli günlerde iyi haberler almak bize de çok iyi geliyor :dua:
Merhaba kızlar, bugün spinal anesteziyle sezeryan doğum yaptım. 36+5 haftalık doğdu oğlum 3 kilo 140 gram. Sizlere de biraz moral olsun diye yazıyorum çok kolay ilerleyen bir süreç oldu. Benim en çok korktuğum şey sondaydı ama onu da uyuşturmadan takmalarına rağmen sadece hafif bir yanma hissi oldu asla acımadı siz de kendi gözünüzü korkutmayın. İnsanlar beni çok korkutmuşlardı. Ameliyathaneye girmemle iğneyi vurup çocuğun doğma süresi 15 dakikayı geçmemiştir. Ben daha kestiklerini hissedemeden biraz çekiştirme hissedeceksin çocuğu çıkarıyoruz dediler. Çok güzel bir duygu ilk ağladığı an, yüzünü gösterdikleri an. Çok stres yapmıştım kötü hikayeleri duyup ama inanın zorluğu yok denecek kadar az. Sadece ameliyat sonrası agrım oldu ona da 3 4 saatte bir ağrı kesici yapıyorlar idare ediyorsunuz. Spinal iğne ağrı kesici iğneden daha az acıyor bu arada😊 inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz bebelerimize darısı sizin başınıza.
maşallah canım nasılda güzel bir doğum hikayesi :nazar: darısı burada bekleyen tüm arkadaşlarıma inşallah :dua: ülkece geçirdiğimiz bu zor günlerde böyle güzel haberler almak çok iyi geliyor. Maşallah bebeğinde güzel doğmuş bizim yerimize de öp kokla bir an önce toparlanırsınız inşallah :dua:
Kızlar yine benim bu saatte kaşık ve bel ağrım var. Vajinaya baskı var. Bir yarım saattir kesintisiz devam ediyor 🥴
canım ne yaptın ağrıların devam ediyor mu merak ettim seni tekrar yazmamışsın :KK64:

Canım nasıl oldu devam ediyo mu

Gece uykusuzluk sersemliğiyle yanlış oludum herhalde. Zaten hiç kafa da kalmadı. Geçmiştir şimdiye umarım.

canım ne yaptın ağrıların devam ediyor mu merak ettim seni tekrar yazmamışsın :KK64:

Sağolun kızlar şuan daha iyiyim. Yaklaşık 1 saat sürdü gece, sonra uyumuşum. Doğum sancıları genelde gece başlar diye tedirgin oldum

Maşallah canım kg olarak haftasına göre çok iyi doğmuş nasıl kilo aldirdin neler yedin gözün aydın bu arada ❤️ bende bu aralar bekliyorum ama bebek 2 kg anca doktor küçük dedi

Senin adına çok sevindim. Benim ilk doğum normal, bunda bir terslik olursa sezeryan olursa diye beni cok korkutmuşlardı, sayende rahatladım. Rabbim bebişine güzel ömürler versin 🤲🧿
Kızlar yine benim bu saatte kaşık ve bel ağrım var. Vajinaya baskı var. Bir yarım saattir kesintisiz devam ediyor 🥴
Senin de doğum yaklaşıyor canım.
Benim de vajinaya baskı ve ağırlık var. Sanki gelip oraya oturmuş gibi, özellikle wc de kalkamıyorum resmen

Allah analı babalı büyütsün ✨🙏 bahtı güzel olsun inşallah 🙏

Canım doktor sana ne dedi yazdıysan görmedim sormayı da unutmuşum iyidir insallah bebis
Yok canım yazmamıştım. Bebek kilo almaya ve gelişmeye devam ediyor canım. Suyu,kan akışı,hareketleri iyi dedi. Önemli olan parametreler bunlarmis şuan. 2 hafta karın geriliği tek başına bir önem teşkil etmiyor sadece bu veri ile bebeği erken almam dedi. Zaten geriye düşmemisiz hatta grafik bi tık yukarı çıkmış. İşte yarın tekrar gidicem artik haftada 2 falan kontrol olacakmış suanlik sorun yok yani 🙏

Bu da kızımın son fotosu 🤍

Eklentiler

• IMG_20230206_161629.jpg
    IMG_20230206_161629.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 90
Yok canım yazmamıştım. Bebek kilo almaya ve gelişmeye devam ediyor canım. Suyu,kan akışı,hareketleri iyi dedi. Önemli olan parametreler bunlarmis şuan. 2 hafta karın geriliği tek başına bir önem teşkil etmiyor sadece bu veri ile bebeği erken almam dedi. Zaten geriye düşmemisiz hatta grafik bi tık yukarı çıkmış. İşte yarın tekrar gidicem artik haftada 2 falan kontrol olacakmış suanlik sorun yok yani 🙏

Oyyy masallah tontiş seni 😍😍😍 cok sevindim canım iyi ki de izne ayrılmışsın evde güzelce beslenir dinlenirsin ❤️

Bende bugün kan tahlilerimi falan verdim cnm sabahtan ama ayağa kalktigim an aşağı doğru sanki yer cekiyo resmen
Sağlıkla zamanında gelsin yavrucuğun canım inşalllaahh 🙏💕
Kızlar konudan bağımsız ama bir şey sormak istiyorum gebelikte boyun çevremde birsürü küçük küçük et benleri çıkmış neden olabilir hormonlardan mi acaba bu durumu yaşayan var mi? Fotoğraf ekliyorum hatta.
Ben zaten normalde çok benli bir insanım. Oğluma hamileyken de benlenme olmuştu baya. Şimdi de baya küçüklü büyüklü et beni oldu baya.. Karnımda baya var. Geçen sefer boynumda bu kadar olmamıştı sanki. Ben de fark ettim küçük küçük boynum dolmuş. Normal diye biliyorum ben de.. ama sonra da kalıyor çoğu.
Ben yeni girebildim canım çok şükür biz iyiyiz Adana'da diğer iller kadar büyük hasar yok ama yakınlarımız da yıkılan sallanan hasar alan çok bina var. Kaynanamlarda kalıyoruz müstakil en azından diye bir nebze daha rahatız. Diğer illerden arkadaşlarımız, yakınlarımız için endişeleniyorum😔Rabbim yardımcısı olsun hepimizin 🙏🏻🙏🏻
Çok geçmiş olsun :( Allah sizin ailenizin oradaki herkesin yardımcısı olsun inşallah 🙏😢
Kızlar merhaba. Beni merak etmişsiniz. Ben iyiyim ama çok kötü 3 deprem yaşadım hala etkisindeyim ve halada sallanıyoruz. Evin eşyaları hep gitti evimde iyi durumda çok şükür ama içeri giremiyoruz. Hava da çok soğuk. Allah enkaz altında olanlara yardım etsin. Dua edin lütfen. Evler hep yıkıldı 🥺

Yok değilim hastaneden kaçtık gidecek yer yok kar altında ince pijamalarla 1-2 saat bekledim hastanedeki bi arkadaşla bir köye gittim 2 gün orada kaldım yollar kapalı ve tüneller patlamış. Dün akşam eşim geldi Diyarbakır Elazığ üzerinden. Sarılıp ağladım onu görünce 😢 hiç tanımadığım bir köy ve insanlar çadırda kaldık ilaçlarım yanımda değildi ve durmaksızın kar yağıyor yemek ekmek gaz yok. Çok çok çok kötü bir tecrübeydi Allah bir daha hiç bir kuluna yaşatmasın inş
Canım çok merak ettim.. Eşinle de ayrı yerdeydiniz :( Çok şükür, iyi olmanıza çok sevindim 🙏😢 Yaşadıklarınız çok kötü elbette. İnşallah yavrunuza da sağlıkla kavuşursunuz. Allah sizlere, sevdiklerinize, oradaki herkese yardım etsin inşallah :( İnşallah yaralarınız bir an önce sarılır 😓🙏
Diyarbakır da eşimin ailesinin yanındayız. Burda da deprem oluyor artçıları hissediyoruz ama en azından fırın market açık. Aç kalmıyoruz. Allah’a emanet canımız. Hastaneler de Malatya kadar kalabalık değil. Malatya’da içecek su bulamıyorduk. Fırınlar marketler kapalı yakıt yok. Benim durumum da riskliydi mecbur geldik.
😓 Allah hepinizin yardımcısı olsun 🙏 Yaşananlar çok çok acıı.. Nasıl olur ne zaman olur bilmiyorum ama inşallah bir an önce eski hayatınıza dönersiniz 😓🙏

Sağolun kızlar şuan daha iyiyim. Yaklaşık 1 saat sürdü gece, sonra uyumuşum. Doğum sancıları genelde gece başlar diye tedirgin oldum
Aynen geceyi seviyo bebisler bende gece baya rahatsız oldum alttan darbe çok yedim sağa yat sola yat her yerim ağrıdı. Çok normal şeyler yaşıyoruz bakalım sureclerimiz nasıl tamamlanacak

Ritmik değilse korkma canım doğuma yakın normalmiş. Ben de bugün hurmaya baslicam 36 yi doldurduk artık

Yaaa senin o güzel suratını yerim maşallahhh🧿🧿🧿🧿💜💜 ay çok mutlu etti bu foto beni günler sonra💜 hurmayı ben 38.hafta girişinde mi yesem diye düşündüm ama demek ki şimdi başlanılbilir 40a kadar gitsin istemiyorum allah kalbimi biliyo ya şöyle 38+5 falan harika olur ya

Oyy sabah şekeri niyetine yanaklara bak 🥰 çok şükür bak herşey düzenle yoluna giriyor 🤲

Oyyy masallah tontiş seni 😍😍😍 cok sevindim canım iyi ki de izne ayrılmışsın evde güzelce beslenir dinlenirsin ❤️
Yaaa senin o güzel suratını yerim maşallahhh🧿🧿🧿🧿💜💜 ay çok mutlu etti bu foto beni günler sonra💜 hurmayı ben 38.hafta girişinde mi yesem diye düşündüm ama demek ki şimdi başlanılbilir 40a kadar gitsin istemiyorum allah kalbimi biliyo ya şöyle 38+5 falan harika olur ya
Oyy sabah şekeri niyetine yanaklara bak 🥰 çok şükür bak herşey düzenle yoluna giriyor 🤲
Sağolun kızlar 🙂🙏 inşallah hep güzel haberler alalım 🙏 S syildizs canim burda tecrübeli anneler 36 dan sonra yemeye başla demişti ben de o yüzden başlıcam anca etki eder heralde

Back