2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok çok geçmiş olsun canım ya.. Ben buradan haberleri duydukça bile korkuyorum, sizi düşünemiyorum İnşallah sizler ve tüm aileniz sağlıkla kalırsınız Allah yardımcınız olsun Felaket gibi gerçekten yaa İzledikçe fena oldum..

Allah yardımcınız olsun canım, sizin ve tüm yardım bekleyenlerin. biz izlerken mahvolduk ne diyeceğimi bilemiyorum, inşallah geçici olarak sığınabileceğiniz bir yer bulursunuz. Eşinin abisinden de inşallah güzel haberler gelir. Allah ım korusun hepinizi

Sen de o tarafta mıydın canım Allah yardımcınız olsun çok korkutucu ve yıpratıcı mümkünse evlere girmeyin güvenilir bir bölgede kalın Umarım akrabalarinizdan iyi haberler alabilirsiniz. Bebeğin için sakin kalmaya çalış haberleri çok izleme dualarımız sizinle

Rabbim korusun beterinden araçlarda kalabiliyosaniz öyle dediler of çok kötü felaket yüreğimiz ağzımızda hele orda olmak daha zor sakın kal cnm yinede Allah'ım bu kara gün hemen geçsin inşallah

Allah yardımcınız olsun canım dualarımız sizlerle

Ah canim cok gecmis olsun,Elazig memleketimailem Malatya da ama.Millet perisan durumda,gelinimizde hamile cok korkmus agrisi varmis

Canım çok geçmiş olsun, elden de bir şey gelmiyor ancak dualarımız sizinle Allah büyük.. Allah’a emanetsiniz inşallah. Benim ailem de Kayseri’de, onlarda çok yoğun hissediyorlar

Ne desek ne yapsak bilemiyoruz Allah hepinizin yardımcısı olsun. Herşeyin geçeceğini düşün canım minik bı can tasiyosun elinden geldiğince sakin kalmaya calis lütfen ne kadar zor olsa da bunu yapman lazım.

Kizlar tesekkur ederim dualariniz icin. Evimiz yeniydi yeni tasindim duzen kurdum nasil mutluyduk. Şuan hamile halimle oglum kucuk oyle baya etkilendim.
Bunları düşünme ailen ve sen guvendesiniz ya çok şükür şuan kalabileceginiz bi yer var mı? Eviniz hasar aldı mı? İnşallah gececek bu kara günler canım yardıma neye ihtiyacınız olursa elimizden geleni yapmaya hazırız sakın unutma

Yok evin hasari vs degil.dusuncem hasar almadi sadece evimiz de rahat otururken simdi bu.korkuyla girememek cok.zor. Eşimin iş yerine geldik çocuk egitim evine prafabrik evler ordaki koğuslarda kalmaya ama oralarda dolmus herkes ailesi almis gelmis. Simdi odasinda oturuyoruz. Ve asil uzuntumuz esimin abisinden haber.alamiyoruz. Tweteer de birileri.bahsettiginiz bina yikildi. Biri yok yikilmadi dedi. Ama umutlarimiz tukeniyor.

Şok geçmiş olsun canım, Allahım birdaha yaşatmasın, yakınlarınızdanda en erken zamanda güzel haberler alırsınız inşallah.
Biraz sakinleşmeye çalış, kendine ve bebeğine dikkat et.

Benim de ayaklarım çok şiş balon gibi oldular resmen.
Tuzu kısıp, yürüyüş ile duzelttim ben biraz. Çok oturduğum zamanlarda oluyor bana, annemlerdeydim, sürekli sen otur biz yaparız dedikleri için sabah bi kalktım balon

Çok haklısın canım insanın giresi göresi gelmiyor inan benim en büyük fobim deprem daha önce de konuşmuştuk terapi bile aldım ben bunla alakalı o korkuyu çok yakınen biliyorum. Çok şükür ki eviniz güvenliymiş bi zarar görmemişsiniz Abinizin arkadaşları komşuları yok mu tanıdığınız umarım güvendedir hepsi belki telefonlarını almadan çıkmışlardır siz kötü düşünmeyin

entropii aynen Aycoregi1 ne katılıyorum canım benim de ilk hamileliğim hep oturarak geçti ve inanılmaz ödem vardı vucüdumda, şimdi yine aşağı yukarı aynı kiloyu aldım ama okadar ödem yok, yürüyüş şart başka türlü atamazsın maalesef, bir de karbonhidrat canın cok çekse de azaltmaya calıs o da şişiriyor

inşallah biran önce sağ salim ulaşabilirsiniz canım, dualarımız sizinle

Esime soylemedik kesin olmadigi icin ama.aldigimiz haberlere gore ordaki binalar.komple yikilmis

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim yardımcımız olsun. İnşaAllah yakınınızdan iyi haberler alırsınız. Belki telefonlarını o telaşla yanlarına almamışlardır. Dualarımız sizlerle
Bebeğin için de sakin kalmaya çalış, ben bile istanbulda olmama rağmen çok etkilendim bebeğim sabahtan beri karnımda dört dönüyo kasılıyo, onlarda bizim stresimizi hissediyolar

Bugun aynen ben de oyleyim. Cok fazla kasilmam var. Cok uzulduk biz bile ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…