Herkese çok geçmiş olsun. Çok şiddetli bir depremdi. Allah’a şükür biz iyiyiz. Bir yere sığındık artçıların geçmesini bekliyoruz. Evde kırılan dökülen çok fazla ama çok şükür can sağlığımız yerinde önemli olan o.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese çok geçmiş olsun. Çok şiddetli bir depremdi. Allah’a şükür biz iyiyiz. Bir yere sığındık artçıların geçmesini bekliyoruz. Evde kırılan dökülen çok fazla ama çok şükür can sağlığımız yerinde önemli olan o.
Ah canım İnşallah iyisinizdir.. İyi haberlerini bekliyoruzHastanedeyim hala. Haftaya pazartesi çıkabilirsin belki dedi. Cuma araştırmadaki doçent detaylı ultrason yaptı karın çevresi 2 hafta 1 gün geri çıktı suyumuz 260 ml çıktı yani fazla. Kan değerlerim (trombositlerim) düşmüş biraz. Perşembe 34 haftamız dolacak ve ecopirin kesilecek. Ecopirin kesilince bakalım çocuğa kan akışı nasıl olacak? Günde 2 defa nts ye giriyorum cuma günü 1835 gr olmuştu inş yarın 2 kiloyu bulmuş olur. Burnumda hafif kanamaya başladı akmıyor ama burnum tikanıyor ve temizleyince hep kan oluyor genzime bile kan oluyor. Şekerimde açlık yüksek tokluk düşük çıkıyor herşey birbirine girdi bende. 2 gündür kar altında burası yollar tıkalı eşim Adıyaman’da ben Malatya’da kaldım acil birşey olsa gelemiyecek bile. Dr 37 dolunca alalım dedi ama 37 ye kadar idare edebilir miyiz bilmiyorum. Oğlumu da çok özledim
Çok geçmiş olsun çok şükür iyisinizHerkese çok geçmiş olsun. Çok şiddetli bir depremdi. Allah’a şükür biz iyiyiz. Bir yere sığındık artçıların geçmesini bekliyoruz. Evde kırılan dökülen çok fazla ama çok şükür can sağlığımız yerinde önemli olan o.
ya hepsi çok güzel güle güle giyin ben de bakayım bunlara. bir de şey sorucam doğumun nasıl olacağına nasıl karar verdiniz kaçıncı haftadasın. bi de gecelik şeklinde olanları da tavsiye ediyorlar sezaryen olanlar için de daha rahat diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum hiç
Ebeler muayene ederken sadece 2 parmağı ile muayene ediyor, milletin öldüm bittim laflarına bakma.kızlar bu doğum şekli kaçıncı haftada neye göre belirleniyor? benim şuan hiçbir sorunum yok normal doğum istiyorum doktor şimdilik bir engel yok ama yapabilir misin dedi, herkes yapıyor ben de yapabilirim dedim ama 2 ay vajinusmu yaşadığımı belirttim atlatalı 2 sene oldu yine de ebeler muayene etsin dedi. yani bu ebeler nasıl muayene ediyor bana rahatsız edici geliyor birkaç şey okudum da. şuan vajinusmus değilim ama geriliyorum o muayene bir bana mı korkunç geliyor
Etkileniyorsan hiç izleme canım, ben de bir kaç şey baktım başım çatlıyor resmenBen sosyal medya ve tv acamiyorum. Cok duygusalim. Haberi gorunce cocuklar falan, agladim zaten ...
Ailen iyi demi canımMalatya da olan arkadaslar vardi,insallah bir sıkımti yoktur Benim ailem de orda,cok fazla bina yikilmis,haberleri izleyemiyorum bile,cok uzucu.Bu karda kista Allahim yardimcilari olsun.
Sezeryanda sonda takıldığında bu gecelik çok kullanışlı oluyor.Kızlar doğum sezeryan olucak. İlla gecelik şart mı? Pek gecelik kullanmıyorum ama şu modeli alıcam gerekliyse
Evet canım valilikler paylaşmış ben bugun evden battaniye,ped,bebek bezi alıp ulastırıcam valiliğe. Kuru gıdaya da cok ihtiyaç oluyormus marketten alınıp yollanabilir.Kızlar elinde fazla bebek bezi olan fazla stok yapan varsa bu süreçte deprem bölgelerine gönderebilir aklınızda olsun. Özellikle hijyenik ped,bebek bezi,bebek maması bunlar çok lazım oluyor
Annemler bendeler canim,ama evlerinin catisi cokmus,oturulmayacak durumda.Cok sukur kendileri de iyi olsunlarda artik ev onemli degilEtkileniyorsan hiç izleme canım, ben de bir kaç şey baktım başım çatlıyor resmen
Ailen iyi demi canım
İyiyim elhamdülillah çok kötüydü gece beşik gibi sallandı belim karnım ağırdı birazcık ama sonra geçti bütün gece uyumadık sersem gibiyim başım ağrıyor allah tüm herkese yardım etsin inşallahC Cezosshaaa Azelya21 Gizemliturk46 Y yazosey zeynep hatice CRASRP B birbaharaksami Ayseee1987 M merve4416 Gizemavsar
Kızlar iyi misiniz?
Çok geçmiş olsun dualarımız sizinle.. Allahım tekrarından korusunİyiyim elhamdülillah çok kötüydü gece beşik gibi sallandı belim karnım ağırdı birazcık ama sonra geçti bütün gece uyumadık sersem gibiyim başım ağrıyor allah tüm herkese yardım etsin inşallah
Çok geçmiş olsunİyiyim elhamdülillah çok kötüydü gece beşik gibi sallandı belim karnım ağırdı birazcık ama sonra geçti bütün gece uyumadık sersem gibiyim başım ağrıyor allah tüm herkese yardım etsin inşallah