Ne 900 mü üstüne 1000 tl binmiş şaka gibiEki Görüntüle 3203111
900 liraya almıştım canım şundan
Ben aldım, aslında tommee tippeeninkini inceledim bence daha iyi gibi görünüyor koku çıkarmama konusunda ama poşetleri pahalıya geliyor o yüzden korbell aldım, kullananlar da tavsiye etti.korbell çöp kovası alıp kullanan var mı? indirime girmiş almayı düşünüyorum da başka alan var mı
of bayılıyorum buna ama ben bunun mıstık fıstık marka olanını alıyorum aynıdır heralde tadı, elma üstüne döküp yemek gün içindeki tek zevkim bu aralar :)
Bayılacak gibi olma hissi bana da geliyor arada, tansiyon ölçüyorum şeker ölçüyorum bişey çıkmıyor geçiyor uzanınca veya oturunca o yüzden büyütmedim ama göğsüm ağrımıyor benim sadece çarpıntı baş dönme hali, psikolojik olabilir mi acaba stres altındayken mi oluyor sizin ?Ya kızlar benim de o kadar cok carpıntım var ki bayılcak gibi oluyorum göğsüm çok ağrıyor elim ayağım titriyor nefesim kesiliyor ve bunu durduramıyorummmmm dr en son tiroit ilacını mg yükseltti ama yine de faydası yok böyle olan var mı hic?
Canım iki yumurta zor geliyorsa ikincinin sarısını ayır sadece beyazını ye, ihtiyacın olan protein orada zaten.Ben de ezip limon karabiber tuz yaptımtanesini 22 liraya almış dün eşim yumurta çok büyüktü 1 tane hasladim onu bile zor bitirdim cevizleri de öğle yemeğinden önce muzla ara öğün yapıcam
Ben hamile pilatesi yapıyorum diyafram nefesi de çalışıyoruz, doğum anında çok etkiliyormuş bebeği itmek için, nefes egzersizleri yazınca daha meditatif şeyler olabiliyor o yüzden diyafram nefesi diye aratıp çalışabilirsiniz, fizyoterapistler daha iyi anlatıyor genelde.Ben de yürüyorum. Haftada 3 oluyor bazen 4-5 de oluyor. 5 km yürüyorum yürüyünce ama her gün yürüme işini alışkanlık edinemedim. 2. trimester zamanı sırtım belim ağrıyordu, arada bi videoyla hamile yogası da yapıyordum. Şimdi bıraktım. Bi daha başlarım belki bu hafta sonu.
Bir de youtubeda falan nefes egzersizleri öğreten birini bulmaya çalışıcam bu haftasonu, nefes alabilmek çok fark ettiriyormuş.
Ben alamadım ya sitede hemen bitmisti, mağazaya gittim orda da kalmamıştıBen aldım, aslında tommee tippeeninkini inceledim bence daha iyi gibi görünüyor koku çıkarmama konusunda ama poşetleri pahalıya geliyor o yüzden korbell aldım, kullananlar da tavsiye etti.
of bayılıyorum buna ama ben bunun mıstık fıstık marka olanını alıyorum aynıdır heralde tadı, elma üstüne döküp yemek gün içindeki tek zevkim bu aralar :)
Bayılacak gibi olma hissi bana da geliyor arada, tansiyon ölçüyorum şeker ölçüyorum bişey çıkmıyor geçiyor uzanınca veya oturunca o yüzden büyütmedim ama göğsüm ağrımıyor benim sadece çarpıntı baş dönme hali, psikolojik olabilir mi acaba stres altındayken mi oluyor sizin ?
Canım iki yumurta zor geliyorsa ikincinin sarısını ayır sadece beyazını ye, ihtiyacın olan protein orada zaten.
Ben hamile pilatesi yapıyorum diyafram nefesi de çalışıyoruz, doğum anında çok etkiliyormuş bebeği itmek için, nefes egzersizleri yazınca daha meditatif şeyler olabiliyor o yüzden diyafram nefesi diye aratıp çalışabilirsiniz, fizyoterapistler daha iyi anlatıyor genelde.
Hastanedeyim hala. Haftaya pazartesi çıkabilirsin belki dedi. Cuma araştırmadaki doçent detaylı ultrason yaptı karın çevresi 2 hafta 1 gün geri çıktı suyumuz 260 ml çıktı yani fazla. Kan değerlerim (trombositlerim) düşmüş biraz. Perşembe 34 haftamız dolacak ve ecopirin kesilecek. Ecopirin kesilince bakalım çocuğa kan akışı nasıl olacak? Günde 2 defa nts ye giriyorum cuma günü 1835 gr olmuştu inş yarın 2 kiloyu bulmuş olur. Burnumda hafif kanamaya başladı akmıyor ama burnum tikanıyor ve temizleyince hep kan oluyor genzime bile kan oluyor. Şekerimde açlık yüksek tokluk düşük çıkıyor herşey birbirine girdi bende.zeynep hatice canim sen nasil oldun. Var mi bir gelisme
Dün almadığımız herşey bugün pahalı zatenNe 900 mü üstüne 1000 tl binmiş şaka gibibir de annem almanya'da yaşıyor bana diyor neden her şeyi erkenden alıyorsun kadına bu durumu anlatiyorum inanası gelmiyor
Dün hemşire de bana aynısını dedi, en güzel takımı veriyorlar ama o genelde kirleniyor güzel olanı doğumhaneye vermeyin, fotoğraf çekimine ayırın dedi, ben çekim falan yapmayacağım gerçi.Canım ilk doğunca pek temizlemiyorlar üzerindeki krem yüzünden. O yüzden o güzel takımlar kirlenebiliyor. Ben şöyle yaptım daha uygun fiyatlı takımı direkt doğumhaneye vericem, odada resim için giydiririm güzel kiyafeti
Düz ve biraz sert yatakta uyuması tavsiye ediliyor, bana da hediye gelmiş reflü yatağı, gündüz uykularının bazılarını reflü yatağında yaptırırım gözetimim altında ama çoğunlukla düz zeminde yatıracağım hem omurga gelişimi hem riskli durumlar olmaması için.İndirimden aldığım reflü yatağı geldi sevi bebenin baya güzel duruyor bebişim rahat rahat uyur artıkKızlar direk bu reflü yayağında mı yatıracağız düz yerde uyuması sakıncalı mı?
Nasıl rahat ediyorsan öyle yap tabi. Bu süreçte bazen doktorların ağzından çıkan bir kelime bizi mahvediyor oysaki sonraki kontrollerde geçmiş düzelmiş oluyor durum, senin de böyle olacağına inanıyorum.İyiyim kızlar merak etmeyinSadece çok girmiyorum şu karındaki gerilik muhabbeti canımı sıktığı için. Kendimle kıyaslıyorum ister istemez okuduğum her şeyi. O yüzden stres yapmamak için çok girmedim iki gündür.
Burun kanamasi icin doktor ne soyledi. Benim de kaniyor.Peki bebegin kafasinda bir sey vardi sanki onun icin bir sey soyledi mi doktorlar. Insallah hic bir sorun olmayacaktir canim dualarimiz seninle. Ah iste cocuklari birakmak arkada o cok zor seni.cok iyi anliyorumHastanedeyim hala. Haftaya pazartesi çıkabilirsin belki dedi. Cuma araştırmadaki doçent detaylı ultrason yaptı karın çevresi 2 hafta 1 gün geri çıktı suyumuz 260 ml çıktı yani fazla. Kan değerlerim (trombositlerim) düşmüş biraz. Perşembe 34 haftamız dolacak ve ecopirin kesilecek. Ecopirin kesilince bakalım çocuğa kan akışı nasıl olacak? Günde 2 defa nts ye giriyorum cuma günü 1835 gr olmuştu inş yarın 2 kiloyu bulmuş olur. Burnumda hafif kanamaya başladı akmıyor ama burnum tikanıyor ve temizleyince hep kan oluyor genzime bile kan oluyor. Şekerimde açlık yüksek tokluk düşük çıkıyor herşey birbirine girdi bende.2 gündür kar altında burası yollar tıkalı eşim Adıyaman’da ben Malatya’da kaldım acil birşey olsa gelemiyecek bile. Dr 37 dolunca alalım dedi ama 37 ye kadar idare edebilir miyiz bilmiyorum. Oğlumu da çok özledim
Inşallah sağlıcakla kucağına alırsın canım sonrasında bu yaşadıkların anı olarak kalır dualarımız sen ve tüm hamilelerle inşallah herkes sağlıcakla alsın bebeğini kucağınaKızlar bana lütfen dua edin herşey düzelsin. Çok stresliyim ve hastane yemekleri berbat hiçbirşeyde yiyemiyorum. Allahım bu sıkıntılar inş son bulur bende bebeğimde sağlıkla evimize döneriz.
Olabilecek en güvenli yerdesin şu an öyle düşünmeye çalış, şekerine ya da acil herhangi bir duruma da müdahale edilebilir, ecopirin 34 hafta bitince kesiliyor zaten etkilemeyecektir bebeği stres yapma. yanında refakatçi birisi yok mu yemek konusunda dışarıdan bişeyler getirebilecek?Kızlar bana lütfen dua edin herşey düzelsin. Çok stresliyim ve hastane yemekleri berbat hiçbirşeyde yiyemiyorum. Allahım bu sıkıntılar inş son bulur bende bebeğimde sağlıkla evimize döneriz.
Hamilelerde olur burun kanaması ama ben ITP hastasıyım ve aspirin oxsapar kullanıyorum onlar düşürmüş olabilir, bi de gebelikte 30 haftadan sonra Itp hastalarında trombosit düşme eğilimine giriyor. Oğlumda 35 ten sonra düştü inş bunda da 36 37 leri görürüm yoksa bebek kuvezde yatacak ve bunu hiç istemiyorumBurun kanamasi icin doktor ne soyledi. Benim de kaniyor.Peki bebegin kafasinda bir sey vardi sanki onun icin bir sey soyledi mi doktorlar. Insallah hic bir sorun olmayacaktir canim dualarimiz seninle. Ah iste cocuklari birakmak arkada o cok zor seni.cok iyi anliyorum
Doğumhanedeki riskli gebelik bölümündeyim hiç kimseyi almıyorlar maalesef. Normal servise çıksam Ablam gelirdi yanıma ama yok almıyorlarOlabilecek en güvenli yerdesin şu an öyle düşünmeye çalış, şekerine ya da acil herhangi bir duruma da müdahale edilebilir, ecopirin 34 hafta bitince kesiliyor zaten etkilemeyecektir bebeği stres yapma. yanında refakatçi birisi yok mu yemek konusunda dışarıdan bişeyler getirebilecek?
Ben bu ikisini aldım trendyoldan canım. Biri askılı zaten üşürsem de sabahlığı var. Diğeri uzun kollu ama çok ince bir kumaş terleteceğini düşünmüyorumKızlar benim vücudu son bir aydır hep sıcak basıyor hiç gelemiyorum sıcağa ya, bir de martta doğum yapacağım diye pamuklu uzun kollu almıştım pijamaları geceliği falan, dün hastaneye gittim odalara baktım resmen hamam içerisiHastane odalar falan sıcacık , acil kolsuz gecelik pijama bakmam lazım hiç gelemiyorum sıcağa, kısa kollu ya da kolsuz alıp beğendikleriniz varsa bana atın pls.
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle bir an önce sen de bebiş de toparlarsınız inşallahKızlar bana lütfen dua edin herşey düzelsin. Çok stresliyim ve hastane yemekleri berbat hiçbirşeyde yiyemiyorum. Allahım bu sıkıntılar inş son bulur bende bebeğimde sağlıkla evimize döneriz.
Herşey düzelir inşallah korkma cnm Allah yardimcin olsun zaman az kaldı hayırlısıyla saglikla kavuş hepimiz kavusalim oğlun olduğu için daha duygusalsin muhtemelen yoksa hepsi gelir geçer Rabbim darda koymazKızlar bana lütfen dua edin herşey düzelsin. Çok stresliyim ve hastane yemekleri berbat hiçbirşeyde yiyemiyorum. Allahım bu sıkıntılar inş son bulur bende bebeğimde sağlıkla evimize döneriz.
Ayy bu gecelik pijama olayı çok zor yaKızlar benim vücudu son bir aydır hep sıcak basıyor hiç gelemiyorum sıcağa ya, bir de martta doğum yapacağım diye pamuklu uzun kollu almıştım pijamaları geceliği falan, dün hastaneye gittim odalara baktım resmen hamam içerisiHastane odalar falan sıcacık , acil kolsuz gecelik pijama bakmam lazım hiç gelemiyorum sıcağa, kısa kollu ya da kolsuz alıp beğendikleriniz varsa bana atın pls.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?