Rica ederim canim. Goz dr unu yorumlara gore seçtim ozellikle memnuniyet orani yuksekti. Kendi kadin dogum dr uma da güveniyorum. Bi risk olsa asla göze almazlardi diye düşünüyorum. Yani ne her sekilde nasil geleceklerine bebekler karar verecek ama sirf yuksek miyopi var diye sezaryen sarti yokmus en azindan. Dr larin gorusleri cok farkli oluyo yaYaa benle aynısın resmen ben tekrar bir sorayım olmazsa başka bir doktora daha gideyim o zaman canım teşekkür ederim
Evet daha dün yedimCanım yediklerinde etkili olabilir, mesela kırmızı pancar yedin mi bu ara?
Bacak arasına bir şey koyuyormusunn cnm.Kızlar bugün gram uyumadım desem yeridir. İnanılmaz bacak ağrısı yaşıyorum. Nereye dönüp yatsam o bacağım ağrıyor. Kalçadan başlayıp diz kapağına kadar.
Kesinlikle öyle umarım hepimiz için en sağlıklı şekilde alırız bebisleri kucağımızaRica ederim canim. Goz dr unu yorumlara gore seçtim ozellikle memnuniyet orani yuksekti. Kendi kadin dogum dr uma da güveniyorum. Bi risk olsa asla göze almazlardi diye düşünüyorum. Yani ne her sekilde nasil geleceklerine bebekler karar verecek ama sirf yuksek miyopi var diye sezaryen sarti yokmus en azindan. Dr larin gorusleri cok farkli oluyo ya
Evet sen demistin sanırım, daha önce de grupta gene yazan olmuştu yastiksiz uyuyamıyorumBacak arasına bir şey koyuyormusunn cnm.
Bu kasılma bende 30. Haftalardan beri var. Düzenli olursa aralıklar git gide kısalırsa hemen ara demisti doktorKızlar selam 32+5 im Şuan.ara ara kasılmalarım oluyordu hatta en son 3/4 gün önce doktorum yine alttan kontrol etti rahim ağzında açılma varmı diye gayet iyi bu seni sancın olsa bile 2 hafta götürür dedi.ama bugün hem alt karnım ağrıyor hem ağrılı kasılma oluyor hatta aralıklarına baktım düzensiz evet ama saatte 3/4 defa olduğu oldu.hastaneye gitmek gerekirmi doktoruma yazsammı bilemedim.aynı süreci yaşayan arkadaşlarım varmı neler yapıyorsunuz bu tür durumlarda
Benim geçen hafta öyleydi doğuracağım sanıyordum ama bu haftayı daha az ağrılı geçiriyorum.Ağrıların çok artarsa doktora görünmekte hatta nst çekmekte fayda var diye düşünüyorum.Kızlar selam 32+5 im Şuan.ara ara kasılmalarım oluyordu hatta en son 3/4 gün önce doktorum yine alttan kontrol etti rahim ağzında açılma varmı diye gayet iyi bu seni sancın olsa bile 2 hafta götürür dedi.ama bugün hem alt karnım ağrıyor hem ağrılı kasılma oluyor hatta aralıklarına baktım düzensiz evet ama saatte 3/4 defa olduğu oldu.hastaneye gitmek gerekirmi doktoruma yazsammı bilemedim.aynı süreci yaşayan arkadaşlarım varmı neler yapıyorsunuz bu tür durumlarda
Evet daha dün yedimYoğurtlu salatasını yapmıştım hem de baya yedim yani
Amerika çocuk sağlık kuruluşu bebeklerin her zaman sert düz yüzeyde sırt üstü uyuması gerektiğini söylüyor. En güvenli uyuma pozisyonu oymuş.İndirimden aldığım reflü yatağı geldi sevi bebenin baya güzel duruyor bebişim rahat rahat uyur artıkKızlar direk bu reflü yayağında mı yatıracağız düz yerde uyuması sakıncalı mı?
Benim belimde falan yok bide çok erken daha,senin yaklaştı sanırım doğum dimi ?
Ben de göz numarası ileri olan miyopum hiç duymamıştım böyle bir şey
6.50 derece miyopum canim ve yaklasik 16 senedr lens kullaniyorum
Yaa benle aynısın resmen ben tekrar bir sorayım olmazsa başka bir doktora daha gideyim o zaman canım teşekkür ederim
Biz büyüteçli gibi aldık hiç kullanışlı değil . Chicconun tırnak seti var içinde hem tırnak makası hem törpü hemde makası var ben tırnak makasiyla rahat rahat kesiyorum ama.makasla kesen arkadaşlarımda varBir de bebek tırnaklarını kesmek için ne aldınız? Gördüğüm bebek tırnak makaslarının çoğu normal makaslara benziyor. Büyüteçli olanları gördüm internette ama pek kullanışlı gelmedi. Bir de törpü gibi satılanlar var. Deneyimli anneler ne rahat oluyor?
Emdikten sonra gaz cikartsalar bile yine de bazen uyurken kusabiliyorlar o yüzden bu reflü yatakları çok güvenli bebekler için ben ilk bebegimde kullanmıştım çok faydasını gördümİndirimden aldığım reflü yatağı geldi sevi bebenin baya güzel duruyor bebişim rahat rahat uyur artıkKızlar direk bu reflü yayağında mı yatıracağız düz yerde uyuması sakıncalı mı?
Evet bana da hiç kullanışlı gözükmediler. Yani aslında bebeğe yeni tırnak makası almanın nedeni de kendine ait temiz makası olsun diye, yoksa ben yetişkin makaslarından bir farkını göremiyorum. Kaçırdığım bir şey var mı diye sorayım dedim. Çok teşekkürler.Biz büyüteçli gibi aldık hiç kullanışlı değil . Chicconun tırnak seti var içinde hem tırnak makası hem törpü hemde makası var ben tırnak makasiyla rahat rahat kesiyorum ama.makasla kesen arkadaşlarımda var
Doktorlar da riske atmak istemiyorlar canım muhtemelen küçük bir ihtimal olsa bile.Kızlar bundan bi 12 sene önce üniversiteden arkadaşım planlı sezaryen olacaktı. Ailesi de doktorların yoğun olduğu bir aile. Niye normal doğum yapmıyorsun dediğimde gözlerim ileri derecede bozuk olduğundan zorlanmasın diye demişti. Sonraki doğumlarını da sezaryen yaptı. Ben ilk o zaman duymuştum. Bence bir dereceden sonra doktor sezaryen diyor
Ay valla içimi rahatlattın canım ya baya korkmuştumCanım ondan olmuştur
Oğlum 1,5 yaşındayken bir kere pancar haşlayıp yedirmiştim. Bezini bi açtım kıpkırmızı. Neredeyse doktora gidiyorduk, sonra anladık durumu. Şimdi ben de kırmızı pancar ve havuç salatası çok yerim. Ben de kendimde gözlemliyorum.
Korkma, bir şey yok inşallah. Afiyet şifa olsun
Benim de var hem sanci hem sertlesme kasilma... Ama nst de sanci gozukmedi. Bebegin durusu ve rahim agzi olcusu iyi dedi. Erken dogum riskin yok dedi. Sancin periyodik olursa, kanama, su olayi olursa gel dedi, bir de bebek 2-3 saat hic hareket etmezse hemen gel dedi... Bu donemlerde mutlaka etmeli eder dedi...Kızlar selam 32+5 im Şuan.ara ara kasılmalarım oluyordu hatta en son 3/4 gün önce doktorum yine alttan kontrol etti rahim ağzında açılma varmı diye gayet iyi bu seni sancın olsa bile 2 hafta götürür dedi.ama bugün hem alt karnım ağrıyor hem ağrılı kasılma oluyor hatta aralıklarına baktım düzensiz evet ama saatte 3/4 defa olduğu oldu.hastaneye gitmek gerekirmi doktoruma yazsammı bilemedim.aynı süreci yaşayan arkadaşlarım varmı neler yapıyorsunuz bu tür durumlarda
Amin canım inşallahKesinlikle öyle umarım hepimiz için en sağlıklı şekilde alırız bebisleri kucağımıza
Benim anladığım kadariyla yapilan bilimsel çalışmalarda kesin bir sonuc elde edilememis, düşük duzeyde de olsa ihtimal var diye dusunuyor bazi dr lar. Hayırlısı olsun bakalmKızlar bundan bi 12 sene önce üniversiteden arkadaşım planlı sezaryen olacaktı. Ailesi de doktorların yoğun olduğu bir aile. Niye normal doğum yapmıyorsun dediğimde gözlerim ileri derecede bozuk olduğundan zorlanmasın diye demişti. Sonraki doğumlarını da sezaryen yaptı. Ben ilk o zaman duymuştum. Bence bir dereceden sonra doktor sezaryen diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?