Gece içtim valla canım. Akşam su vb bişey tüketmedim gece onu içicem diye ve ilacı içtim yattım sadece 1 kere uyandım wc için allahım dedim ne güzel bir duygu gece wcye zırt bırt kalkmamakSen bilirsin tabi canım ben öneride bulundum sadeceinşallah geçer bir an önce, ben de 2 gün önce monurol kullandım ama hala yeşil akıntı, koku, idrarda koyuluk bulanıklık devam ediyor. Bi kurtulamadık şu enfeksiyondan
Son aylar derken :) 2 ayin kalmış canim takvime göre:) izlediğim bütün normal doğum videolarında ne kadar erken nefes, yoga, egzsersizlere baslanırsa okadar iyi olduğu söyleniyor. Sen yine çok zorlama kendini ama aklında olsun canimŞimdilik pilates ve aktif olmak dışında bir şey yapmıyorum ama son aylar daha sık yoga yapma niyetindeyim
Amin canım benim inşallah :)Emer cnm emer merak etme sen de uzarsın şak dşye emdi diue :))) sütün bol olsun inşallah
Korkutuyo beni bazen bundan öncesinde çünkü hiç uyumayan bi kızım var diye düşündürüyodu beniBenimde sakin bu aralar bazen coşuyor sert tekmelerle bazende sakin oluyor
Haftalar demek istedim aslındaSon aylar derken :) 2 ayin kalmış canim takvime göre:) izlediğim bütün normal doğum videolarında ne kadar erken nefes, yoga, egzsersizlere baslanırsa okadar iyi olduğu söyleniyor. Sen yine çok zorlama kendini ama aklında olsun canim
Bazen kıpırtıları hafifleyince bende korkuyorum sonra başlıyor tepinmeyeKorkutuyo beni bazen bundan öncesinde çünkü hiç uyumayan bi kızım var diye düşündürüyodu beni
Merhaba, ben hem kendi kadin dogum dr uma sordum hen de goz dr una gittim. Kendi dr um yuksek oranda incelme varsa sezaryen düşünülebilir dedi. Goz icin de dunya goz hastanesine gittim. İleri derecede miyop oldugu icin retinada biraz incelme var tabi ama arka tarafta yırtılma kopma fln yok gayet iyi, asla engel değil normal doğuma, yok oyle bisey dediHayır ilk çocuk canım ama göz derecem büyük olduğu icin kasılmalar retinamı olumsuz etkileyebilirmiş o yüzden çok büyük ihtimalle sezeryan
Ben de göz numarası ileri olan miyopum hiç duymamıştım böyle bir şeyHayır ilk çocuk canım ama göz derecem büyük olduğu icin kasılmalar retinamı olumsuz etkileyebilirmiş o yüzden çok büyük ihtimalle sezeryan
Yaa hep kıpırdasınlar korkutmayın anneleri minnaklar yaaaBazen kıpırtıları hafifleyince bende korkuyorum sonra başlıyor tepinmeye
Az kaldı yaa o minik tepikleyen parmakları ısırmayaYaa hep kıpırdasınlar korkutmayın anneleri minnaklar yaaa
Bana iki şase vermişti üç gün arayla bir hafta içinde iki tane içmiş oldum ama sen önce bir doktoruna danış öyle kullan derim. Çok geçmiş olsun canımKızlar az önce wcdeki idrarım o kadar koyuydu ki gözlerimi kapatıp açıp tekrar baktım doğru mu gördüm diye. Kanamam var sandım bir an. O derece koyu yani. Bu seferki enfeksiyon daha ağır sanırım.. O kadar su içiyorum nasıl böyle oluyor çok şaşkınım gerçekten3 gün önce monurol kullanmıştım şimdi tekrar alsam eczaneden bir sıkıntı olur mu acaba. Böyle art arda kullananınız oldu mu?
Ben tırnak makası aldım canım bizim kullandığımız gibi olandan. Kuş tırnağı gibi zaten onlar tek çıtta kesiliyoBir de bebek tırnaklarını kesmek için ne aldınız? Gördüğüm bebek tırnak makaslarının çoğu normal makaslara benziyor. Büyüteçli olanları gördüm internette ama pek kullanışlı gelmedi. Bir de törpü gibi satılanlar var. Deneyimli anneler ne rahat oluyor?
Çok sağol canımBana iki şase vermişti üç gün arayla bir hafta içinde iki tane içmiş oldum ama sen önce bir doktoruna danış öyle kullan derim. Çok geçmiş olsun canım
Canım ilk doğunca pek temizlemiyorlar üzerindeki krem yüzünden. O yüzden o güzel takımlar kirlenebiliyor. Ben şöyle yaptım daha uygun fiyatlı takımı direkt doğumhaneye vericem, odada resim için giydiririm güzel kiyafetiBen de hastanede ilk ne giydirdiklerini merak ediyorum. İsimli hastahane çıkışı yaptırdık, ilk fotolarında olsun isterim ama kirlenmesin de isterim
36dan sonra sabah akşam hurma yiyeceğim, evimiz asansörlü değil zaten sürekli merdiven in çık yapıyorum, squat yapacağım sabah akşam, birde YouTube videosu var onu yapacağım ekran görüntüsü olarakNormal doğum yapmayı planlayan hanımlar hazırlık için neler yapıyorsunuz? Nefes, yoga, vs. Tavsiyeleriniz varsa duymak isterim.
Aynısı bende de varKızlar bugün gram uyumadım desem yeridir. İnanılmaz bacak ağrısı yaşıyorum. Nereye dönüp yatsam o bacağım ağrıyor. Kalçadan başlayıp diz kapağına kadar
Benimki bir kaç gündür sakinledi, duruldu.Kızlar benimle aynı haftalarda olanlar hareketler nasıl bebişlerin benim ki 2 gündür biraz sakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?