1500-2000 dolar aralığındaymis canım bir de yıllık saklama ücreti ayrıBen de istiyordum ya hiç fiyat almadım ama. Ne aralıklarda mesela?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1500-2000 dolar aralığındaymis canım bir de yıllık saklama ücreti ayrıBen de istiyordum ya hiç fiyat almadım ama. Ne aralıklarda mesela?
Valla bebek kilo alsın diye iç dedi canım yoksa suyu normal dedi o zaman onda çok içmeyim diğerlerine yukleneyimHavuç suyu amniyon sivisini arttırır canım.
35. Haftamda nst yazdıKacinci haftadasin? Benim sancim olmadi ondan nst istemedi galiba.Riskli bir durum yoksa nst kacinci haftada giriliyor ki acaba
Ovv gerçekten çokmuş sanırım bizi de aşar bu kadarı. Yine de doktoruma soracağım bi belki anlaşmalı oldukları bir kurum vardır bir fiyat alayım en azından1500-2000 dolar aralığındaymis canım bir de yıllık saklama ücreti ayrı
Kız 24.3 ° nedir Ben 23 °de afakanlar basıyor, 22-22.5 yapıyorum. 24.3 derece sıcak gelmiyor mu size yoksa sorun bende mi?Eki Görüntüle 3199631
Kızlar bu arada bu nem ölçeri aldım bugün geldi bestac diye bi marka 80 tl aldım xiaomi 200e merdiven dayamış çünkü. Şuan iş görür gibi ama sonrasında nolur bilmem paylaşmak istedim
Bende takmamaya alıştım ama alyansimi çok seviyorum. Numarasını büyüteyim dedim olmuyormuş değişim yapmak lazım. Bende de bazı eşyalara özel anlam yükleme olayı var. Alyansimi değiştirmek istemedim, yerine yenisini alırım dedim ama o zamanlar da buna ek bütçe ayıramamistim öyle de kaldı işteAyyy deme öyle inşallah doğumdan sonra olur çok alıştım şimdi parmağım boş kalınca Bi tuhaf oldum vallahi
Muz, kaşar peyniri, kabak çekirdeği, yumurta, ceviz bunlar da çok aldırıyor canım.Valla bebek kilo alsın diye iç dedi canım yoksa suyu normal dedi o zaman onda çok içmeyim diğerlerine yukleneyim
Benim de sol kolum ve elim sürekli uyuşuk, karıncalanma var. Sağda da oluyor ama sol kadar değil. Ödem başladığından beri arttı. Ben de tuzlu yemiyorum bol su içiyorumKızlar son günlerde ellerimde ciddi bi uyuşma var. Karıncalanma, kasılma gibi özellikle sağ elimde. Dün elimdeki su bardağını tutamadım düşürdüm. Ödemden mi oluyor bu acaba çok tuzlu da yemiyorum aslında ama. Sizde de var mı bu durum?
Aynen canım fiyat alınca yaz buraya daOvv gerçekten çokmuş sanırım bizi de aşar bu kadarı. Yine de doktoruma soracağım bi belki anlaşmalı oldukları bir kurum vardır bir fiyat alayım en azından
Aslında muz yumurta ceviz hergün yiyorum bence benim bebek azcik zayıf olacak bakalım cuma günü gideceğim kaç gr almış olacakMuz, kaşar peyniri, kabak çekirdeği, yumurta, ceviz bunlar da çok aldırıyor canım.
Merhabalar dogum 10 mart gibi gorunuyor ben de 32. Haftada calisabilir raporu aldm ancak okullar acildiginda 35. Haftada olacagim ancak 37. Haftaya kadar calisamaz raporu mu almaliyim yoksa 5+5 seklinde hastalik raporu mu almaliyim. Sonrasinda dogum onceki izni birlestirmek icin hangisi mantikli.
Evet ben de çok üzüldüm sankş kızımın üzerine sanki başkası gelecek en çok onu seveceğim sankş kızım kıskanacaktım gibi düşündüm hep. Ama önderle hamileliğim ağır geçti bulantılardan 1 ay kız kardeşimde kaldım. Ablam kaza geçirmişti ona da kardeşler bakmıştık. Bu yüzden diyorum ki kardeş gerçekten de şart. Yarın birgün biz olmasak da en azından birbirlerine sahip çıkarlar diye düşünüyorum. Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah canım.Ben ilk hamile.oldugumu ogrendigim de ben de eşim de oğlumuzun uzerins nasil baskasini sevecegiz diye uzulduk cok degisik duygulardi. Ama daha dun aksam esime soyledim iyi ki oglumuz bu yasta iken kardesi oluyor bakiyorum hastaliklar vs derken oglum yanliz kaliyor kuzenleri hep hasta gorusturemiyorum ve bir gun biz olmazsak oglumun bir kardesi olsun bu hayatta yanliz kalmasin. Kardessiz kesinlikle olmuyor. Bazen anne baba ile paylasamadiklarini kardesleriyle cok guzel dertlesip konusuyorlar. Kizinin bir.kizkardesi olmasi cok guzel olmus. Kizkardes candir bambaska gercekten
Merhaba siz Acıbadem de doğum yapacaktınız Bursa’da acaba doğum için yani hastane çantası vb, neler gerekli konuştunuz mu?Ben de bebekle birlikte çıkmak istiyorum. Bebeğin işi bittikten sonra ne kadar durdunuz daha ameliyatta? Bekletsek üşür mü acaba. Ben oğlumla ilk karşılaşma anlarını görmek istiyorum.
Bildigim sut dislerinde de kok hucre var. Onu kendimiz saklayabiliriz. Kiziminkini sakliyorum ben. Ama saklama kosullari nasil olmali hic arastirmadim.Ovv gerçekten çokmuş sanırım bizi de aşar bu kadarı. Yine de doktoruma soracağım bi belki anlaşmalı oldukları bir kurum vardır bir fiyat alayım en azından
Bizim evde maksimum 20,5 derecede 21 olunca fenalasiyorum benKız 24.3 ° nedir Ben 23 °de afakanlar basıyor, 22-22.5 yapıyorum. 24.3 derece sıcak gelmiyor mu size yoksa sorun bende mi?
Bende 36 da bırakacağım canım son iki haftaKızlar coraspin kullananlar doktorunuz kaçıncı haftada bırakmayı söyledi ?? Bana 36. Haftada bırakmamı söyledi birde size sorayım dedim. Ben sadece coraspin kullanıyorum oksapar iğne kullanmıyorum.
Şükür iyi valla eskisi gibi olduBugün nasıl bebişin hareketleri canım
Benimde son 1 haftam var canımBende 36 da bırakacağım canım son iki hafta