2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Selam kızlar, cuma günü idrar tahlili sonucumda enfeksiyon çıkınca dr um idrar kültürü istedi. Onun sonucunda da “normal ürogenital flora üredi” yazıyor. Sıkıntılı bir durum mu? Anlayanlar yazabilir mi? Yarın diyabet polikliniğine gideceğim. Eğer idrar kültüründe sıkıntı varsa doktorum oradaysa yanına uğrarım.

Inşallah ben de öyle düşünüyorum çünkü stres yok en büyük etken olursa olur olmazsa olmaz zaten Allah bir tane vermiş diyecez bi bakmışız olmuş. Sonra bizde ayy korunuyorduk ama oldu deriz havalı havalı 😂😂
İnşallaaaah korunurken hamile kalanlar diye topik açarız 🤣🤣🤣🤣
En sevdiğim sonunda hamile olduğumu hissetmek oldu, seninde yazdığın gibi saç dökülmesi son buldu, bebeğim için yaptığım alışverişlerdeki heyecanım oldu en top olarakta cinsiyet partisi olmuştu 😍
Sevmediğim ise bütün kışı hep eşofmanla geçirmek oldu, diğer hiçbir kıyafetle rahat edememek, makyaj yapmamak içimden gelmemesi ve günde en az 3-4 defa iç çamaşırı değiştirmek 🥴 en sevmediğimse fetal dna test sonucunu beklemek olmuştu-kabuslar görüyordum 😔
Ayy o pozitifi görmek zaten başka bişeydi 😻 ben de hep tayt ama çok rahat ettim ya 😁 ilk aylar çok stresliydi hepimiz için neyseki bu bölüme kadar gelebildik 😂
Seninki aşılama bebeği idi sanırım di mi unutuyorum kusura bakma 🤦‍♀️🥰
Evet hem de en çiplisinden 😁💉
Canım senin olmamasının bir sebebi var miydi? Biz de yedi ay uğraştık her ay ayrı stres daha fazla uğraşanlara Allah yardım etsin gerçekten zor bir süreç
2 sene yok dediler sonra ben ite kaka buldum sorunu eşimin değerleri kötüydü canım hastane sonuçları iyi çıkıyordu ama tüp bebek merkezinde detayli yaptırdığımız test baya kötü geldi varikosel kaynakli dna hasari da vardi ameliyat oldu ameliyat sonrası 6 ay bir sürü takviye beslenme vs derken değerleri düzelttik 6. Ay da hadi bi aşılama deneyelim dedik ama ben sırf eşim olmadığını görsün diye yaptırdım çünkü eşim tüpe sıcak bakmıyordu daha yaşımız genç vs. Diyordu zaten sıfır ümitti resmen. ve tek bir belirtim bile olmadı sadece regl günüm regl ağrım oldu sökülecem diye ped falan koydum 😂 doktorum aradı o gün test yaptın mi diye yok dedim regl olucam sen yap test dedi eve geldim eşim israr ediyor ben de boş boş test yapmayı hiç sevmem neyse söylene söylene girdim banyoya duşta alicam soyundum bi südyen bi külot anam bi damlattim çubuğa ikinci çizgi kopkoyu gözlerimi falan ovusturuyorum cidden cift çizgi 😁 sonra testi elime alip evin içinde koşmaya başladım 😁😁😁
Canim ben lavaboya egilip goguslerimi sadece yikamistim.
Bu çok iyi fikirmiş😂

Tabi ki en sevmedigim baslardaki yoğun mide bulantisi ve agiz tadi degisikligi. En en sevdigim bebegimin hareketlerini hissetmek, eşime baya baya trip atmak onun da etrafimda dönmesi😂😂
Bulantı yaşayanların eminim en sevmediği kısım budur 😂 daha dur bunun lohusaligi var bence o kısım gebelikten daha fena kan, vahşet,intikam🤣

Selam kızlar, cuma günü idrar tahlili sonucumda enfeksiyon çıkınca dr um idrar kültürü istedi. Onun sonucunda da “normal ürogenital flora üredi” yazıyor. Sıkıntılı bir durum mu? Anlayanlar yazabilir mi? Yarın diyabet polikliniğine gideceğim. Eğer idrar kültüründe sıkıntı varsa doktorum oradaysa yanına uğrarım.
Üreme var ise ilaç kullanmak gerekli diye biliyorum canım

Annem olmasa ben asla ugrasmazdim zaten bu kadar sabır işi 🙄 o haftaici de geliyor sabahtan akşama kadar yapiyor bi şeyler 😿 en son kapi pencere dip köşe silinir artık kapatırız 🤢
Canım benim ya , annen de yavrusu rahat etsin diye yapmış ne güzel. Maşallah annene
Kızlar süt gelsin diye doğumdan sonra ılıktan biraz daha sıcak duş öneriliyor ya hani, eğer sezeryan olunacaksa hemen duşa giremeyiz, ve bu sıcak su torbalarından yanımızda olsa göğüsümüze koysak hafiften mesaj yapsak bir faydası olurmu sizce? Yoksa çok mu gereksiz?
Ben aldım canım o dediğin sıcak soğuk kompreslerden ,cantama atacağım

İnşallaaaah korunurken hamile kalanlar diye topik açarız 🤣🤣🤣🤣

Ayy o pozitifi görmek zaten başka bişeydi 😻 ben de hep tayt ama çok rahat ettim ya 😁 ilk aylar çok stresliydi hepimiz için neyseki bu bölüme kadar gelebildik 😂

Evet hem de en çiplisinden 😁💉

2 sene yok dediler sonra ben ite kaka buldum sorunu eşimin değerleri kötüydü canım hastane sonuçları iyi çıkıyordu ama tüp bebek merkezinde detayli yaptırdığımız test baya kötü geldi varikosel kaynakli dna hasari da vardi ameliyat oldu ameliyat sonrası 6 ay bir sürü takviye beslenme vs derken değerleri düzelttik 6. Ay da hadi bi aşılama deneyelim dedik ama ben sırf eşim olmadığını görsün diye yaptırdım çünkü eşim tüpe sıcak bakmıyordu daha yaşımız genç vs. Diyordu zaten sıfır ümitti resmen. ve tek bir belirtim bile olmadı sadece regl günüm regl ağrım oldu sökülecem diye ped falan koydum 😂 doktorum aradı o gün test yaptın mi diye yok dedim regl olucam sen yap test dedi eve geldim eşim israr ediyor ben de boş boş test yapmayı hiç sevmem neyse söylene söylene girdim banyoya duşta alicam soyundum bi südyen bi külot anam bi damlattim çubuğa ikinci çizgi kopkoyu gözlerimi falan ovusturuyorum cidden cift çizgi 😁 sonra testi elime alip evin içinde koşmaya başladım 😁😁😁

Bu çok iyi fikirmiş😂
Yaa çok iyi olmamış mı 😂😂😂 iyi ki tüpe gerek kalmadan olmuş sükür ya benim de hiç beklemediğim bir ayda oldu cok çok stresliydim tam tatile giderken araba bozuldu falan bir ton masrafla tatile gittik merdivenden komando gibi valizleri sırtıma yükleyerek taşıdım :KK70: :KK70: :KK70: ertesi gün niye regl olmuyorum ya diye bir test yapayım dedim kopkoyu çizgi bir kan verdim 472 cıktı cok çok şükür 😁😁🥲🥲 olacağı varsa oluyor demek ki

Kızlar ıslak mendili şimdi alsam bir buçuk ayda kurur mu
Biz hep koliyle alırız oğlum çok kullanıyor, sleepy ve baby turco aldım
Eee kızlar hamileliğin sonuna yaklaşırken bu hamileliğinizde en sevdiğiniz ve sevmediğiniz şey ne oldu 🤭 Az önce duşta bunu düşündüm en sevdiğim kısmı kesinlikle bebeğin hareketlerini hissetmek ve saçlarımın hiç dökülmemesi ve gürleşmesi oldu 😅 En sevmediğim de bel ve çatı ağrısı 🥴
Bu hamilelik çok zor geçti benim, ilk gebelik çok rahattım. Sevmediğim tarafları 2 gündür ellerim ayaklarım şiş ödem içinde, bel ağrısı
Sevdiğim taraf oğlumun kardeşini gelip sürekli karnımda öpmesi 😍😢

Nooo 😅😅 özel çaba harcamam yani bunun kadar Allah nasip ederse artık olur ikinci çünkü beni süreç çok yipratmisti hele ki çocuğum varken tekrar o stresleri yaşayamam çünkü en son terapi alıyordum 🙈
Böyle düşündüğün için kesin hemen hiç beklemediğin anda olacak, benim 2. Öyle oldu çünkü 😀🤭

Canım benim ya , annen de yavrusu rahat etsin diye yapmış ne güzel. Maşallah annene

Ben aldım canım o dediğin sıcak soğuk kompreslerden ,cantama atacağım
Sağolsun canım o olmasa zaten ben tek başıma imkansız yapamazdim 😌
Yaa çok iyi olmamış mı 😂😂😂 iyi ki tüpe gerek kalmadan olmuş sükür ya benim de hiç beklemediğim bir ayda oldu cok çok stresliydim tam tatile giderken araba bozuldu falan bir ton masrafla tatile gittik merdivenden komando gibi valizleri sırtıma yükleyerek taşıdım :KK70: :KK70: :KK70: ertesi gün niye regl olmuyorum ya diye bir test yapayım dedim kopkoyu çizgi bir kan verdim 472 cıktı cok çok şükür 😁😁🥲🥲 olacağı varsa oluyor demek ki
Cidden öyle oldu çok şükür 😻🙏🧿
Bu hamilelik çok zor geçti benim, ilk gebelik çok rahattım. Sevmediğim tarafları 2 gündür ellerim ayaklarım şiş ödem içinde, bel ağrısı
Benim de ayaklarımda ödem var sanırım bugün farkettim çorap iz yapmış 😿 Sanırım şişme bölümüne geçtik 😿 bu miniklerin kardeş bekleme heyecani çok tatli ama ya 😻
Böyle düşündüğün için kesin hemen hiç beklemediğin anda olacak, benim 2. Öyle oldu çünkü 😀🤭
İnşallah canım valla ne güzel olur 😅

Biz hep koliyle alırız oğlum çok kullanıyor, sleepy ve baby turco aldım

Ödem Bende de başladı mayalı hamur gibi ayaklarım 😂😂 birde ağrı yapıyor geceleri

Canim bunu aldim ben katlanirlar bana da güven vermedi deliniyor diyen olmuş katlanıyor diyen olmuş

Ben katlanır almadım, tiktokta bı video görmüştüm bebeğin dedesi kovaya yüklenince içindeki su ile kapaniyodu kova 😀😀 e bebekten babj jem in kuvet kova file setini aldım

Sıcak suyu bilmiyorum ama bebeğin kilosu arttıkça bir anda katlanabiliyor. Ben küveti bu e bebekte şeffaf büyük olan var bur tane onu aldım.. Kız büyüyünce içine top-oyuncak koyup top havuzu gibi yaptım öyle kullandım uzun süre.
Teşekkürler kızlar, bunlara bakarken ayaklı yüksek olanları gördüm, beli sorunlu birisi olarak ondan aldım umarım sağlam bir ürün gelir gelmezse iade edip sizin attıklarınızın birinden alacağım.
Bence normal canim, zaten doktor da bundan sonra az alinir demisti bana
Son haftalarda daha çok kilo almıyor muyuz aa ben öyle zannedip üzülüyordum :dua:

Canim bunu aldim ben katlanirlar bana da güven vermedi deliniyor diyen olmuş katlanıyor diyen olmuş

Ben katlanır almadım, tiktokta bı video görmüştüm bebeğin dedesi kovaya yüklenince içindeki su ile kapaniyodu kova 😀😀 e bebekten babj jem in kuvet kova file setini aldım

Sıcak suyu bilmiyorum ama bebeğin kilosu arttıkça bir anda katlanabiliyor. Ben küveti bu e bebekte şeffaf büyük olan var bur tane onu aldım.. Kız büyüyünce içine top-oyuncak koyup top havuzu gibi yaptım öyle kullandım uzun süre.
Teşekkürler kızlar, bunlara bakarken ayaklı yüksek olanları gördüm, beli sorunlu birisi olarak ondan aldım umarım sağlam bir ürün gelir gelmezse iade edip sizin attıklarınızın birinden alacağım.
Bence normal canim, zaten doktor da bundan sonra az alinir demisti bana
Son haftalarda daha çok kilo almıyor muyuz aa ben öyle zannedip üzülüyordum :dua:

X