2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benim en sevdiğim sürekli onunla konuşmak yaptığımiz herşeyi anlatmak ve en en özeli hareketlerini hissetmek gerçekten muhteşem birşeymiş içinde biri büyüyor😍en sevmedigim de sol yana yatmak. Sağlıcakla gelsin de amuda kalkarak bile uyumayı deneyeceğim 😀😀
Allah iyiliğini kahkaha attım amuda da az kalkmadik be hamile kalmaya çalışırken 🤣🤣🤣

Kesinlikle sıcak su kaynar değil tabikide çokta ılık olmayacak ılıktan biraz sıcak. Benim de sütüm çöz az geliyordu annem beni duşa soktu hastanede şakır şakır gelmeye başladı sütüm. Aynısıkardeşimde oldu. Hatta bir arkadaşım da sütüm gelmiyor diye yazmıştı bana ona da söyledim eve gider gitmez duşa girdi hemen gelmeye başladı sütüm dedi kızcağız. Gerçekten sıcak duş çok faydalı aklınızda bulunsun
Evet canım ablamında sezeryan sonrası duş aldıktan sonra sütü gelmişti. Etkili bir yöntem.

Reflün ne zaman başladı canım benim son haftalar baya pik yaptı öncesinde hiç sıkıntım yoktu valla zor o mide yanması fena bişey 😵‍💫 dogumdan sonra nasıl hissedicez acaba o kadar alıştık ki bir bedende olmaya düşününce insan duygulaniyor 😿
Benim 2 gündür çok olmaya başladı henüz ilaç almıyorum ama alacağım galiba, çünkü bu akşam epey zor oldu diyebilirim..

Benim 2 gündür çok olmaya başladı henüz ilaç almıyorum ama alacağım galiba, çünkü bu akşam epey zor oldu diyebilirim..
Ben de soda ile idare ediyorum canım baya iyi geliyor soğuk soda çok zorlanirsam da rennie içiyorum

Umut fakirin ekmegidir😁 O günleri hatırlamak hiç istemiyorum ya 😅 İkinciye korunurken hamile kalcaz inşallah 🤪
Inşallah ben de öyle düşünüyorum çünkü stres yok en büyük etken olursa olur olmazsa olmaz zaten Allah bir tane vermiş diyecez bi bakmışız olmuş. Sonra bizde ayy korunuyorduk ama oldu deriz havalı havalı 😂😂

Eee kızlar hamileliğin sonuna yaklaşırken bu hamileliğinizde en sevdiğiniz ve sevmediğiniz şey ne oldu 🤭 Az önce duşta bunu düşündüm en sevdiğim kısmı kesinlikle bebeğin hareketlerini hissetmek ve saçlarımın hiç dökülmemesi ve gürleşmesi oldu 😅 En sevmediğim de bel ve çatı ağrısı 🥴
En sevdiğim sonunda hamile olduğumu hissetmek oldu, seninde yazdığın gibi saç dökülmesi son buldu, bebeğim için yaptığım alışverişlerdeki heyecanım oldu en top olarakta cinsiyet partisi olmuştu 😍
Sevmediğim ise bütün kışı hep eşofmanla geçirmek oldu, diğer hiçbir kıyafetle rahat edememek, makyaj yapmamak içimden gelmemesi ve günde en az 3-4 defa iç çamaşırı değiştirmek 🥴 en sevmediğimse fetal dna test sonucunu beklemek olmuştu-kabuslar görüyordum 😔

Nooo 😅😅 özel çaba harcamam yani bunun kadar Allah nasip ederse artık olur ikinci çünkü beni süreç çok yipratmisti hele ki çocuğum varken tekrar o stresleri yaşayamam çünkü en son terapi alıyordum 🙈
Seninki aşılama bebeği idi sanırım di mi unutuyorum kusura bakma 🤦‍♀️🥰

Nooo 😅😅 özel çaba harcamam yani bunun kadar Allah nasip ederse artık olur ikinci çünkü beni süreç çok yipratmisti hele ki çocuğum varken tekrar o stresleri yaşayamam çünkü en son terapi alıyordum 🙈
Canım senin olmamasının bir sebebi var miydi? Biz de yedi ay uğraştık her ay ayrı stres daha fazla uğraşanlara Allah yardım etsin gerçekten zor bir süreç

Kızlar süt gelsin diye doğumdan sonra ılıktan biraz daha sıcak duş öneriliyor ya hani, eğer sezeryan olunacaksa hemen duşa giremeyiz, ve bu sıcak su torbalarından yanımızda olsa göğüsümüze koysak hafiften mesaj yapsak bir faydası olurmu sizce? Yoksa çok mu gereksiz?
Canim ben lavaboya egilip goguslerimi sadece yikamistim.

Aynı bedende olmak çok farklı bi duygu 😌 sol tatafa yatmak... Ben ömrüm boyunca hep sola dönüp uyudum ama hamilelikte bana bile illallah geldi şöyle bi yüzüstü sırtüstü yayıla yayıla yatsak ve izne çıksak artık 😁
Kesinlikle :KK70: :KK70: dün gece bir uyandım sırtüstü yatıyorum bebek çılgınlar gibi tekmeliyor beni rahatsız oldu herhalde uyandırdı dön dedi resmen bana sola dönünce tekmeyi kesti 😂😂

Eee kızlar hamileliğin sonuna yaklaşırken bu hamileliğinizde en sevdiğiniz ve sevmediğiniz şey ne oldu 🤭 Az önce duşta bunu düşündüm en sevdiğim kısmı kesinlikle bebeğin hareketlerini hissetmek ve saçlarımın hiç dökülmemesi ve gürleşmesi oldu 😅 En sevmediğim de bel ve çatı ağrısı 🥴
Tabi ki en sevmedigim baslardaki yoğun mide bulantisi ve agiz tadi degisikligi. En en sevdigim bebegimin hareketlerini hissetmek, eşime baya baya trip atmak onun da etrafimda dönmesi😂😂

X