2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
İnşallah canım Amin Hepimizin piyanolu halısı mı olacak çok komiğiz ya, şu iyiymiş diyorlar hooppp hemen koşa koşa gidip alıyoruz Mart anneleri farkı
Vallahi burda okumasam ben bunu görsemde anlamazdım, dikkatimi çekmezdi.

off ya zor mu döner diyosun ne güzel baş aşağıydı şimdi yan gelmiş yatıyor zilli
benim doktorum 37 ye kadar dönecek yer buluyorlar dedi 32 de gittiğimde canım o yüzden stres yapma daha çok döner önemli olan o son dönüş
Kızlar bizim de isimli takımımız geldi Giydirmek için sabırsızlanıyorummm
çok tatlış olmuş Rabbim sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin canım

ay maşallah canım nasılda büyümüş bakalım bende 35 de gideceğim tekrar senin zaman da çok az kalmış Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Maşallah canım herşey yolunda ne güzel artık zamanımız az kaldı minik kuş da büyümüş
Bir derdim var bölümüne yorum yapmıştım ban yemişim engellenmek kötüymüş ya
hoşgeldin canım merak ettik seni neyseki uzun süreli olmamış

Canım eğer 2 seneden fazla çalıştıysan iş yerinde atılan imzaların hiç bir geçerliliği olmuyor. Mahkemelerde her zaman işçiden yana. En yakın arkadaşım bilir kişi ve bu davaları alıyor hep. Hesap uzmanı normalde. Buna benzer sıkıntı yaşamıştı kesinlikle 2 seneden sonra atılan hiç bir imzanın işçi aleyhine etkis olmuyor. İşçinin hakkını aramaya hakkı vardır. Ve gerçekten de mahkemeler hep işçiden yana bunu da patronlar çok çok iyi biliyor.

Valla saat tutmadım ama sabah öğlen akşam sürekli oynuyor çok kuvvetlendi uyumuyor sankş hiç. Gece bazen uyanıyorum o da uyanık göbeğimin şekli şemali bozuldu canımı acıtıyor bazen hafif ama çyle dayak yer gibi değil tabiki de :))) ama 2 gündür inanılmaz kuduruyor eşim diğer koltuktan izliyor resmen yılan gibi sürünüyor diyor

Dune gore daha iyiyim canim.Gece uyumadan corba falan ictim parol ictim ilk defa uyumusum ama basim beynim degisik yarina anca daha iyi topralanmis olurum.Sagol canim sordugun.icin cok dusuncelisin❤
İyi bari canım kolaylıkla atlat inşallah Hamileyken hasta olmak çok zor
Benimki de aynı komando gibi sürünüyor sanki içerde Onlara da yazık ufacık yerde büyümeye çalışıyorlar

Evet sezeryan sonrası için düşünmüştüm yorumunuz için çok teşekkürler yüksek bel kilot ve emzirme sütyeni listeye eklendi

İyi bari canım kolaylıkla atlat inşallah Hamileyken hasta olmak çok zor

Benimki de aynı komando gibi sürünüyor sanki içerde Onlara da yazık ufacık yerde büyümeye çalışıyorlar
Aynen yazık kıyamam yavrucuklara sığmıyorlar içeriye rahatsız oluyorlar artık:))))

Masallah seninkinin uyku duzeni guzelmisOyle.olsa ben demek sabahlarim karnimdaki hic durmuyor gece hangi saat kalkmis olursam olayim o da uyanik insallah oyle degildir de

Benim garip bir sekilde birinci saatim iyi ama ikinci saatim yukseliyor dikkat etmedigim zaman senin kac cikiyor?
benim de açlık genelde 90 altı çıkıyodu ama birkaç gündür 95-100 çıktığı oldu
tok karnına 1.saat de 100-120 arası idi.o da bikaç gündür 130-140 arası çıkıyo

Kızlar şekeri sınırda çıkıp diyet yapan varmı aramızda ? Uzmandan destekmi alıyorsunuz nasıl yol alıyorsunuz ?
evet canım.ben varım.benim de şeker yüklemesinde şekerim yüksek çıktı.diyetisyen liste verdi.ona uyuyorum ve yürüyüş , bol su. sabah akşam aç ve tok günde 4 kez ölçüyorum.15 günde bir gidip kontrole gidiyorum

Kadin dogum doktorunuz mu diyor? Aclik 110/115 gebeler icin fazla degil mi dahiliye doktorlari daha iyi bilir sanki.Benim kadin dogum doktorum ikinci saat tokluk 120 nin altinda olsun istiyor,fakat 130'a kadar xikiyor malesef
siz neler yapıyosunuz şekerinizi düşürmek için. neler yiyorsunuz.neler yemiyorsunuz

Masallah seninkinin uyku duzeni guzelmisOyle.olsa ben demek sabahlarim karnimdaki hic durmuyor gece hangi saat kalkmis olursam olayim o da uyanik insallah oyle degildir de
benim de öyle gece hep hareketli, gündüz de belirli bir rutini yok :) bakalım doğunca nasıl olacak

kaçıncı haftada şekeriniz çıkmıştı sizin. hafta ilerledikçe daha mı yükseliyo şeker acaba

yulaf yükseltmez diye biliyodum ben de. farklı haftalarda 1 er öğün de yedim.şekerim 168 çıktı

Çok doğru söylemiş çocuk yapmada hiç sıkıntı yok önemli olan sonra ki süreç bi şekil de halledicez artık ilk tecrubeyi atlatınca ikinci daha kolay olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…