Peki sonuçlarınız nasıl şu an,açlık ve tokluk kaç çıkıyor.Bide diyette kesinlikle olmayan şeyler ne,diyet içeriği nasılBen varm. Endokrin’e gittim kontrol ediyoruz hergün test yaparak ve diyetisyenin verdiği listeye göre ilerliyoruz.
şeker ölçümleri yaptığınızda 25 -26-27.haftalar ile şu anki haftan arasında değişiklik var mı şeker ölçümlerinizdeBen farkettiğimde 25. hafta filandı,giderek artıyor mu bilmiyorum.Fark etmem de yemek sonrası basan ağır yorgunluk ve uyku halleri,hızlı kilo alımı ile farkedilmişti.
Hayır yok aynı ölçümler,hatta daha fazla dikkatle biraz daha indi diyebilirimşeker ölçümleri yaptığınızda 25 -26-27.haftalar ile şu anki haftan arasında değişiklik var mı şeker ölçümlerinizde
Ben aldım törpiden canım çok güzel bir sürü başlığı var zaten tırnak makasından daha kolay geldi bana açıkçası dediğin gibi yetişkin başlığını kendimizde kullanırız en kötüvalla bi bize denk gelmedi o kazalar
nasip olur mu bee
yetişkin başlığı da varmış en kötü kendime kullanırım dedim ben de
Benimkinin ne gecesi var ne gunduzu bazen gozum korkuyorbenim de öyle gece hep hareketli, gündüz de belirli bir rutini yok :) bakalım doğunca nasıl olacak
Bunla kesin oynar çok sever dediğim oyuncaklarla oynamayıp bunun yüzüne bile bakmaz dediklerim vazgeçilmez oyuncakları olduVallahi burda okumasam ben bunu görsemde anlamazdım, dikkatimi çekmezdi.
çok uzun saatler aç kalıyormusun canım, bir de su tüketimine dikkat ediyormusunSabah ölçtüğüm şeker değeri bu,yemekten iki saat sonra ölçtüğüm de 115/125 arası oluyor genelde.dikkat etmekte fayda var doğru ama daha neye dikkat edeceğimi bilemiyorum.Elimden geldiğince sağlıklı besleniyorum,mesela bu sabah 120 çıktı açlık şekerimDoktorla görüşeceğim bu cuma,yeniden bir yıl çizmem gerek sanırım
Oğlumu cok.istemistim eşim de varikosel varmis. Neyse cok hasret kalmadan hamile kaldim nasil sevindim nasil anlatamam.halen o gunu hatirladikca icim bir hos oluyorYapması zevkli olayına kolay demek istemiştimsonraki süreç de ben de sizdenim tüp bebek sürecinde iğnelerimi kullanırken bizim kız süprayzzz yaptı anasının iğne yemesini istiyomuş cimcime bizim bebeler nazlı çıktı kız
Şimdi eşime diyorum ki 3 yıl korumasız rahat rahat hareket ediyoduk doğumdan sonra öyle rahatlık yok ne olur ne olmaz artık diyince morali bozuluyo adamın, bence yine akışına bırakalım diyo
Canım demek istediğim böyle pazarlık yapmaları vs felan hoş değil. Yazmışsınız ya 2023 tazminatı vermek istemediler diye onaydi sitemim aslında hakkınız neyse onu kuruşuna kadar alın mutlaka..Bana teklifleri Aralık ayında çıkışını yapalım tazminatını verelim ocakta tekrar girişini yapalım.. Ben kabul etmedim doğum param yanmasın diye. Danışıklı dövüş gibi bişey oldu yani aralıkta çıkarmayın illa çıkartacaksanız bütün izinlerim bitince çıkartın dedim bende.. Onlarda 2023 tazminatı vermek istemedikleri için ilk başta kabul etmediler düşünüp taşınalım tarzı birşey oldu sonra karşılıklı anlaştık tmm dedim. 2023 te çıkartacaklar toplam hakedişim neyse onu yatıracaklar ben içerisinden 2022 de hakettiğimi alıp kalanını onlara elden vereceğim. izinlerim bittikten sonrada istediğim zaman gelip çalışabilirmişm. (Ama ben birdaha gelmeyi düşünmüyorum). Maksat sadece hakların birikmemesi. Daha önce bunu 5 yılı dolduranlara çok yaptılar..
İşte ülkenin hali sistemin açığı kontrol yok birşey yok olan işçiye oluyor.
Çocuğuma bakacak kimse yok annemde kaynanamda çalışıyorlar ben zaten süreç sonunda güvenilir kimseyi bulamazsam çıkarım diyordum. Bir nevi işimizede geldi eşimle. 60 bin liraya yakın tazminat alacağım birde 8 ay işsizlik alacağım yani en azından 2 yaşa kadar kafam rahat olur.
Ama yinede böyle birşeyle karşılaşmak canımı çok sıktı.
Tokluk sekerin iyi aslinda ama aclik yuksek gibi,mutlaka bir uzman destegi almalisin,eminim duzene girecektir,stres yapma yoksa daha cok yukselir.Sabah ölçtüğüm şeker değeri bu,yemekten iki saat sonra ölçtüğüm de 115/125 arası oluyor genelde.dikkat etmekte fayda var doğru ama daha neye dikkat edeceğimi bilemiyorum.Elimden geldiğince sağlıklı besleniyorum,mesela bu sabah 120 çıktı açlık şekerimDoktorla görüşeceğim bu cuma,yeniden bir yıl çizmem gerek sanırım
Valla bakalım canımCanım eğer 2 seneden fazla çalıştıysan iş yerinde atılan imzaların hiç bir geçerliliği olmuyor. Mahkemelerde her zaman işçiden yana. En yakın arkadaşım bilir kişi ve bu davaları alıyor hep. Hesap uzmanı normalde. Buna benzer sıkıntı yaşamıştı kesinlikle 2 seneden sonra atılan hiç bir imzanın işçi aleyhine etkis olmuyor. İşçinin hakkını aramaya hakkı vardır. Ve gerçekten de mahkemeler hep işçiden yana bunu da patronlar çok çok iyi biliyor.
Açlık kaç çıktı?yulaf yükseltmez diye biliyodum ben de. farklı haftalarda 1 er öğün de yedim.şekerim 168 çıktı
Daha kolay ??? Sizi 1 gün bize davet edelimÇok doğru söylemiş çocuk yapmada hiç sıkıntı yokönemli olan sonra ki süreç bi şekil de halledicez artık ilk tecrubeyi atlatınca ikinci daha kolay olur umarım
Şahsen benden daha fazla su içen biri olduğuna inanmıyorumçok uzun saatler aç kalıyormusun canım, bir de su tüketimine dikkat ediyormusun
Canın çok tatlı istiyorsa sebebi şekerHastanenin kendi diyetisyenimi yoksa özel bi diyetisyenmi? Ya ben tek tip diyet listesine asla uyamam sürekli canım tatlı istiyor zaten
Aslında tam tahıl yiyorum ama çok stres yapıyorum sanırım onun da etkisi var muhtemelen çünkü yine yüksek çıkacak kafasındayım bide yemeği hep minik bi lokma bile olsa tatlıyla bitirmek istiyorum
Kız yufka çok yükseltir... isterse 1 yudum küçücük olsun hiç farketmez.Ankaradayım ben Kuzum ve araştırma hastanelerinde çok uğraştırıyorlar o yüzden içimden hiç gitmek gelmiyor açlık genelde 70/80/90 civarında çıkıyor sorun yok ama tokluk niye böyle bilmiyorum bide yulaf mı yazmışım yufka ekmek yazmak istemiştim ama az zaten bir el büyüklüğünde parçadır yani
Çok guzel yaaa cok tatli ismi de cok guzel AlinÇikolatamız geldi teyzeleri sağlıkla yemek nasip olsun
Hadi sizi şimdi biraz korkutayım küçük bir hikaye anlatayım..Şimdi eşime diyorum ki 3 yıl korumasız rahat rahat hareket ediyoduk doğumdan sonra öyle rahatlık yok ne olur ne olmaz artık diyince morali bozuluyo adamın, bence yine akışına bırakalım diyo