2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yaa ben de 34+3üm ama hala doğumla ilgili hiç konuşmadık doktorumla. Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek. Ben de normali beklersek peşinden gelirim heralde canım zaten tahmini doğum tarihim 24 şubat gözüküyor. Ayy çok heyecanlandım şimdiden

Kızlar oyun halısı aldınız mı? doğumdan sonra uğraşmak istemiyorum önerisi olan var mı?
Benim de chicco var canım memnundum ben kullanışlı. bu model
Ben LCW’den aldım, denedim güzel. Ben beğendim tavsiye ederim
Ben de Lcw dan aldım şimdiden kullanıyorum memnunum.

Ayy hadi hayırlısı sağlıkla gelsin inşallah. Ben de geçen hafta muayene olmuştum 2 hafta sonra gel dedi 34 haftalık olacak yani ben 35'te mi muayeneye gitsem diye düşünüyorum. Zaten mecburi sezaryen olacak çok erken erken çağırıyor fazla pimpirikli. Ben de ikinci olduğundan sanırım fazla rahatım işe de gidiyorum biraz ondan erken çağırıyor galiba ama aksi hiç bir durumum yok ki. Her şey çok yolunda ve normal.

Doğum tarihi alanlar olmuş heyecanlandım valla,daha dün başladık burda yazmaya yok şekerdi,yok elbiseydi,hazırlıklardı derken yavaş yavaş doğuma yaklaşıyoruz Allah herkese sağlıkla bebeğini/bebeklerini kucağa almayı nasip etsin bu arada
Diğer yandan şeker ölçümüne ilişkin bir şey demek istiyorum.Benim doktorum açlık 120 ti tokluk da 140 geçmesin demişti,bende ölçüm yapıyorum haftalık.Şimdi arkadaşların ölçüm değerlerinde benim doktorumun dediğinin biraz daha altında kalıyor yazlılanlar çünkü benimki açlık 110/115 tokluk 125/135 arası oluyor genelde Neler oluyor

Kadin dogum doktorunuz mu diyor? Aclik 110/115 gebeler icin fazla degil mi dahiliye doktorlari daha iyi bilir sanki.Benim kadin dogum doktorum ikinci saat tokluk 120 nin altinda olsun istiyor,fakat 130'a kadar xikiyor malesef

Benim de 2.sezaryen olacak canim aynı durumdayız 32 de gittim 34 te çağırdi, bundan sonra 2 haftada bir muayene dedi. Normal bence, daha geç çağırsa tedirgin olurdum ben pimpirikli olabilirim belki de :)

Kadin dogum doktorunuz mu diyor? Aclik 110/115 gebeler icin fazla degil mi dahiliye doktorlari daha iyi bilir sanki.Benim kadin dogum doktorum ikinci saat tokluk 120 nin altinda olsun istiyor,fakat 130'a kadar xikiyor malesef
Evet kadın doğum doktorum dedi,yani özellikle not almıştım söylediği değerleri ve sürekli gittiğim doktor her defasında soruyor birde değerleri.Acaba ailede genetik şeker sorunu olduğu için mi bu değerleri normal gördü benim için bilmiyorum ama benim değerlerime sorun yok diyor

Her şey çok iyi çıkmış canım maşallah Son haftalarimiz inşallah az daha sabredip hayırlısı ile bitireceğiz bu süreci de
Aminn kuzum Şu doğum işini akışına bıraktım diyorum ama zaman yaklaştıkça hem normalden hem sezaryenden de korkuyorum bunu bir an önce yenmem lazım Birinde sancı olayı diğerinde dikiş ağrıları ahhh analık çok zor

Yeşil fasulye şekeri yükseltmez aslında ama ekmeği tamamen kesmen gerekiyor. Çavdar, buğday ya da tam tahıllı ekmek tüketmelisin hatta mümkünse tam tahıllı
Ben de çavdarla buğday ekmeğide biraz yükseltiyo ama bimden aldığım tam tahıllı ekmek hiç yükseltmiyo ve günde sadece 2 dilim yiyorum.
En az 2-3 saatte bir bişeyler atıştırmalısın kuruyemiş ya da meyve gibi ara öğün yap mutlaka eğer kendini çok aç bırakıp yemek yersen şekerin yüksek çıkar.
Pilav,makarna,tatlı hamurişinden uzak dur. Yemeklerinin yanında mutlaka yoğurt olsun yoğurt gerçekten şekeri dengelemeye yardımcı oluyo. Bu şekilde bi dene bakalım yine yüksek mi çıkacak

Yazdıklarınızı okudum ve bebek için böyle bir oyun halısından haberim yoktu kızlar. yine sizlere teşekkür ediyorum, iyiki varsınız
Bugun dışarı çıkmıştım hemen aldım, altı üstü sağı solu heryeri oyuncak, çok heyecanlı oluyor yaaa içinde yatıp tatlı tatlı oynayacaklar yavrularımız inşallah

6 yıl emek veriyorsunuz sonra hooop siz çok uzun süre kaldınız bir girdi çıktı yapalım bakalım modu. Bu kadarda olmaz ya. Valla çok sinir oluyorum. Benim patron şey yapmıştı benim doğum yaptığım zaman pandemi çok yoğundu kurumu kapatmıştı bakanlık, bizde kısa çalışma ödeneği alıyorduk sonra demesin mi kçö den aldıklarını tazminata say dediler kabul etmedim tabikide bakalım şubat ayında yeni duruşma sabırsızlıkla bekliyorum bende
Keşke herkes işini hakkıyla yapsa, çalışana hakkını verse ama nerdeee.... ama şeyi anlamadım izinler bittikten sonra ayrilqcaksiniz ama 2022 yılını nasıl baz alarak hesaplayabilirler ki öyle birsey yapabiliyorlar mi sonuçta doğum iznine çıkana kadar olan kısmı hesaplamak zorunda.

Attığın imzayı doğum öncesinde imzayı atmazsam zorla işten çıkaracaklarını söylediler mecbur kaldım zorla attirildim karşı taraf cirkeflesirse yapacak bir şey kalmıyor bazen...
Benimde başımda bu bankaya asgari yatıp kalanını elden vermeleri durumu. Kanıtlamak gerçekten meşakkatli ve uğraştırıcı. Birde şahit isteniyor mesela. Bana ben dahil olmak istemiyorum diyenler artık ne hikmetse patron tarafından şahitlik yaptı ve duruşmada namus ve şeref üzerine yemin edip yalan soylediler en çokta ona yanarım mesela...

Emzirme akleti çok kullanılıyor. Hamile kulodu hiç almadım nasıl bir şeydir bilmiyorum ama sezeryan doğum olacaksa mutlaka ama mutlaka yuksek belli kilot almak çok iyi oluyor. Sezeryan kesisi üzerine baskı olduğunda çok can acıtıyor gerçekten, hatta sezeryandan sonra çok uzun süre herseyim yüksek belliydi eşofman şort tayt ne bileyim pantolon vs.

Büyüdükçe mesaneye baskı artıyor canım neresi baski yapiyor bilmiyorum ama ayagidan tekme yiyince cis tutmak çok zor oluyor onu biliyorum benim bebis makat geliş ama gece zilyon kere kalkıp tuvalete gidiyorum sonrada şimdi olduğu gibi uykum kaciyor

Kuzucum çok para verme, işini görecek gibi olması yeterli. Soyle bir gerçek var her bebeğin kullanim süresi farklı mesela biz 1.5 yaşına kadar kullandık ama sadece piyanoyu hali şeklinde genel olarak emekleyene kadar. Ve her bebeğin emekleme zamanı farklı kimi 6 Aylık hafif hafif başlıyor kimi daha geç. Mesela benim kziim 9 Aylik emeklemeye başladı tam 10 gün sonra direk ayağa kalkıp yürüdü. Aslında hali kullanımı cocukla ilgili nasıl diyim dönmeyi öğrendiğinde hali üstünde sabit duramiyorlar done done odanın diğer ucuna varabilir kaldı ki 6 aylık gibi oturmaya başlayınca artık yatmak istemiyorlar zaten işte o zaman o çıkan piyano kısmı çok işe yarıyor oturmayı keşfedince yatisa gecmeleri biraz zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…