- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
He şükür iyiymis.bu sabah açlığım 118 çıktı anlamadım nedenBenim açlık 75-78 civari tokluklarim da 90-105 aralik civarı çıkıyor canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He şükür iyiymis.bu sabah açlığım 118 çıktı anlamadım nedenBenim açlık 75-78 civari tokluklarim da 90-105 aralik civarı çıkıyor canım
Diyet ile takip büyük ihtimalle.benim açlık 101, 1. Saat 210, 2. Saat 177, çıkmıştıKızlar doktorumu aradım şeker sonuçlarını sormak için. Maalesef yüksek dedi dahiliyeye yönlendirdi
Açlık 104
1.saat 183
2.saat 150
Bana diyet listesimi verecekler bi tek. Yoksa sürekli şeker takibi falan da yapıyor muyuz? Bilenler yazabilir mi...
Geçmiş olsun canım sana da. Endokrin ayrı bi bölüm mü. Oraya mı gitmem gerekiyor. Bana dahiliye dedi ama? Ay inşallah ölçüm falan vermez de sadece diyet der ya. Şu şeker ölçümü beni çok korkutuyor. Ufacık iğne ama işte psikolojik olarak korkuyorum ya. Bakalım ne diyecek bana.Bende de şeker çıktı endoktirine ve diyetisyene gittim. Dr (endoktirin) 5 gün boyunca günde 6 defa açlık ve yemekten 1 saat sonra test yapmamı istedi yaptım 2-3 değerim biraz yüksek çıktı diğer değerler normaldi. Diyetle devam edelim 2 hafta daha dedi sonuçlara bakacak yüksek çıkarsa insülin başlarız dedi çıkmazsa da diyete devam dedi 2 gün oldu Dr geleli diyete birebir uyuyorum ama yine de bi tık yüksek çıkıyor anlamadım bu işi ben
Senln de yüksek çıkmış canım. İnşallah hayırlı sonuçlarla tez zaman da atlatırız.Diyet ile takip büyük ihtimalle.benim açlık 101, 1. Saat 210, 2. Saat 177, çıkmıştı
Bı arkadaş daha vardı burda onada yazmistim karpal tünel sendromu çok kötü oluyor ve dediğiniz gibi bilek parmak el hatta gece uyurken kol uyuşuyor parmaklarınıza kan gitmiyor resmen bende de oldu bişey tutmak çok zor ve bunun ilaç ve krem tedavisi başarılı değil sadece kolluklar var eczanede içinde demir oluyor onlar agiryi alıyor ama çıkardığı iz an aynı agrilar ben sıcak kuma gömerek fayda buldum sıcak tutunMerhaba hanımlar uzun süreden sonra ancak bakabiliyorum buralara herkes iyi umarim. Şeker yüklemesi yaptım ve 1. Saatim 210, geldi ikinci saaat 177 diyet ile gidiyorum şimdilik okudum biraz burdakilerin çoğu şekerden muzdarip sanırım. Açlık şekerim yüksek çıkıyor 104 100, 98, minumum sanırım gece uzun süre aç kalmaktan. Size bişey daha danışmak istiyorum sag parmaklarım elim bileğim bir aydir çok fena kalsiyum mahnezyum eksik çıktı 1 haftayi aşkındır vitamin ilaç almama ragmen hicbir fark yok ve sol parmaklarım da da olmaya başladı geceleri bir işkence adeta..karpal tünel sendromu olabilir mi acaba dedim bu hafta dr danisicam tekrardan.yasayan varmı ayni sorunu?
Endoktirin bakıyor şeker hastalarına. Çok acıtmıyor iğne. Muhtemelen test yapmanı isterGeçmiş olsun canım sana da. Endokrin ayrı bi bölüm mü. Oraya mı gitmem gerekiyor. Bana dahiliye dedi ama? Ay inşallah ölçüm falan vermez de sadece diyet der ya. Şu şeker ölçümü beni çok korkutuyor. Ufacık iğne ama işte psikolojik olarak korkuyorum ya. Bakalım ne diyecek bana.
Benim de akşam açlık 118 tokluk 144 çıktı. Bende anlamadım salatayla ayaktayım ama hala yüksek çıkıyorHe şükür iyiymis.bu sabah açlığım 118 çıktı anlamadım neden
Sanırım dahiliye bakıp öyle yönlendiriyor bakalım artık hayırlısı ya.Endoktirin bakıyor şeker hastalarına. Çok acıtmıyor iğne. Muhtemelen test yapmanı ister
Ben de takmiyorum bunyeme guveniyorum zorluga da gelemedigim icin her turlu veririm diyorumYa cok haklisin insanin.kafasini mesgul eden bir iş olunca insan hamileligine tam odaklanamiyor bir an once biter umarim. Oglum iyi dogmustu 5 ocakta kontrolum var bakalim bu ne alemde. Bence ufak dogan bebekler de dogunca cok hizli gelisim gosteriyolar cevrem de hep oyle oldu genelde. Aman oyle.ya da boyle buyuyorlar ya her turlu. Once saglik Rabbim sagliklariyla sinamasin insallah. Bu arada super ya 22 kiloyu o kadar kisa sure de vermissin
Emzirme çok güzel kilo verdiriyor, ben 16 kilo almıştım ilk 3 ay 20 kilo geri verdim. Diyet vs hiç yapmadımBen de 6sinda gidecegim kontrole. 28+ 3 te. Bakalim 1200 gecmis olacak mi, cok merak ediyorum. Bu ay 2 yumurta yedim her gun
Sutum boldu, kizim cok iyi emiyordu, gazli oldugu icin dogru durust uyuyamadik ve hep ayakta kucaktaydi... Sonuc hizli kilo verdim. Bir sey yapmadim. Ama sut icin saglikli seyler yiyip gereksiz seylerden kacindim :) bende zayif biriyim. Hayatimda hic kilolu olmadim. Bunye iste... :)
Ayy inşallah bol bol sütümüz olsun emzirelim her anlamda muaazzam bir sey yaaaEmzirme çok güzel kilo verdiriyor, ben 16 kilo almıştım ilk 3 ay 20 kilo geri verdim. Diyet vs hiç yapmadım
Bu dediğiniz sadece hamilelikte olabilir mi, çünkü; benim her gece bir elim uyuşuk kalkıyorum sanki üzerine yatmisim gibi.Bı arkadaş daha vardı burda onada yazmistim karpal tünel sendromu çok kötü oluyor ve dediğiniz gibi bilek parmak el hatta gece uyurken kol uyuşuyor parmaklarınıza kan gitmiyor resmen bende de oldu bişey tutmak çok zor ve bunun ilaç ve krem tedavisi başarılı değil sadece kolluklar var eczanede içinde demir oluyor onlar agiryi alıyor ama çıkardığı iz an aynı agrilar ben sıcak kuma gömerek fayda buldum sıcak tutun
İnşallah olacak , sadece süt gelir mi diye stres yapma. Huzurlu ol yeterliAyy inşallah bol bol sütümüz olsun emzirelim her anlamda muaazzam bir sey yaaa
Aynen tamda bende öyleydim. İlk kızımda 20kg aldım bir iki aya hiç bişey kalmadı. Uykusuz ağlayan bi bebekti o çok yordu ama hemen kilo verdirdi :) şimdi de 13kg almışım ama hiçde umrumda değil 28+3üm bende 4 ocakta gideceğim bakalım minnak kızım ne durumda :)Ben de 6sinda gidecegim kontrole. 28+ 3 te. Bakalim 1200 gecmis olacak mi, cok merak ediyorum. Bu ay 2 yumurta yedim her gun
Sutum boldu, kizim cok iyi emiyordu, gazli oldugu icin dogru durust uyuyamadik ve hep ayakta kucaktaydi... Sonuc hizli kilo verdim. Bir sey yapmadim. Ama sut icin saglikli seyler yiyip gereksiz seylerden kacindim :) bende zayif biriyim. Hayatimda hic kilolu olmadim. Bunye iste... :)
Yok canım ben ilk hamilelikte hiç yasamadim sonradan oldu uyusukluk nasıl desem öyle.ustune yatıp uyuşma gibi değil daha ağır bı uyuşukluk var bide ağrı var mutlaka genelde kol uyuşuyor elde parmak ve bilekte ağrı oluyorBu dediğiniz sadece hamilelikte olabilir mi, çünkü; benim her gece bir elim uyuşuk kalkıyorum sanki üzerine yatmisim gibi.
Masallah diyelim , kendimize nazar etmiyelim insallah gene veririz. Iyi haberleri bekliyorum bebistenAynen tamda bende öyleydim. İlk kızımda 20kg aldım bir iki aya hiç bişey kalmadı. Uykusuz ağlayan bi bebekti o çok yordu ama hemen kilo verdirdi :) şimdi de 13kg almışım ama hiçde umrumda değil 28+3üm bende 4 ocakta gideceğim bakalım minnak kızım ne durumda :)
Emzirmek harika bir his gibi geliyor şimdiden Rüyamda bile o kadar huzur doldum ki. İnşallah nasip olur da tadariz hepimiz bunuEmzirmek benim en zorlanacagimi dusundugum seydi. Kendi kendime deneyimsizken bir canli geliyor ve beni somuruyor ne garip bir sey, kendimi yaratik gibi hissettiriyor dusunmek diyorken aman Allah im ne mucizevi bir duyguymus! Anlatamam ... Insani huzur kapliyor, cok cok guzel, tarifsiz... Iste 18 aydan sonra beni zorladi artik biraksin istiyordum. 20de biraktik... Gayet guzeldi surec aynisindan istiyorum insallah
Mutlu seneler canım. Bende de 1406 sayfa görünüyor, önceden daha mı fazlaydı hiç dikkat etmemişim.Herkese Mutlu seneler diliyorum kızçeler. Bu sene bebişlerimzşle birlikte sağlıklı huzur dolu bir sene olsun… bu arasa formdan yazışmalar silinmiş mi? 1870 lerdeydi şuan 1407.sayfadayım. 400 küsür sayfa ortadan kalkmış gibi. Benim sayfamlamı alakalı bilemedim ama