Ben de giyinir süslenir birine çektiririm diyorum.. eş dost :)
Valla göstersin diye baya çaba harcadık
Ben sola doğru yattım falan.. Gömmüş çünkü kafayı minnoş. Ama yandan da olsa görebildik şükür
Allah korusun acil bir gerek olduğunda zaten çocuğa da yaptırılır yani. Ben geçen hamileliğimde olmadım tetanoz aşısı. Doktorum da aslında Avrupa'da falan yok hamilelikte gebelik aşısı ama biz hala yapıyoruz, yaptırın aşı takvimine uyalım demişti. Demek istediğim çok çok elzem değil. Böyle bir durum olmasa yine yaptıracaktım ama şimdi yaptırmayacağım sanırım 2. dozu.
Ay maşallah..
Ben de inşallah en fazla 3 kilo daha alır kapatırım olayı :)
Ben hep temassız kullandım ve memnumdum canım. Yine temeassız kullanacağım. İyi ki de öyle almışım dedim hep. Uyurken falan hiç rahatsız etmeden ölçülüyor. Bizimkinin markası Wollex'ti. Kendimizi de ölçüp kontrol ediyoruz. Sıkıntı yaşamadık hiç.
Aa bence harika
Önemli olan bebişin alması zaten. Biz kilo alsak ne olacak :)
Hiç öyle şeyler düşünme. Annem 40 gün yanımda kalabildi. Sonra hadi bakalım yalnızsın :) Baktık büyttük bir şekilde şükür olsun.. Sana da aniden bir annelik becerisi yüklenecek merak etme
Her şey 4 4lük olmayacak tabi ki.. ama zaten kim 4 4lük ki.. Dönüp bakınca vay be diyeceksin!! Neler yapmışım ben
Evet ya aniden büyüyor. Hatta benim son 2 haftada baya baya kocaman oldu yaaa
30u da beklemedi. 26da falan devleşmeye başladım