2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben heralde nst ile karıştırdım ya bişey 32.haftada yapılıyordu ama hangisiydi hatırlayamadım😂🤭
Nst canım 🤭🤗
Kızlar sizde de şey düşünceleri geliyor mu arada. Bakabilecek miyim? Uyanabilecek miyim? Ya pişman olursam, annemler gittiğinde tek nasıl olacak gibi gibi… 😟😟😟😟
Bir şey söyleyim mi , annelik inanılmaz bir olay bence. Benim uykum çok ağırdı normalde. Ama oğlum kalksa parke üstünde yürüme sesine kalkıyorum. Bebekken de aynı şekilde ıh dese kalkiyosun. Eşim seslense uyanmiyordum ama bebek ih dese dikiliyosun hemen başında

Canım benim de sol tarafımda minik minik isilik gibi hatta kaşıntılı olarak var açıkçası tek bölge olduğu için ben sormadım doktora gitmedim de sol tarafıma dönüp hamile yastığı da koyarak yattigim için terleme kaynaklı olduğunu düşünüyorum 😀 senin de acaba terlemeden felan olabilir mi değerler kaynaklı olduğunu düşünmüyorum açıkçası
Ay canım bilmiyorum ki geceleri terliyorum aslında insallah öyledir zaten cildiye randevusu da aldım şimdi kan tahlili sonucunu bekliyorum haber veririm 🫶

Kızlar sizde de şey düşünceleri geliyor mu arada. Bakabilecek miyim? Uyanabilecek miyim? Ya pişman olursam, annemler gittiğinde tek nasıl olacak gibi gibi… 😟😟😟😟
Ilkin de evetti, suanda hayir. Dogum oldugu an, onu gorunce hani su kubarmis hindiler var ya 🦃 o modda olacagiz :KK70: hormanlari oyle bir dizayn etmis ki Allah, bu kaygilari sayesinde simdiden onu korumaya odaklaniyoruz aslinda. Bu kaygilarin olmasi guzel 😎 kimseye vermek istemiyeceginiz icin tek kalmakta sorun olmuyor :KK70: :KK70: sadece bebek hastayken birini istiyor insan ...

Ben heralde nst ile karıştırdım ya bişey 32.haftada yapılıyordu ama hangisiydi hatırlayamadım😂🤭
aynen canım 30+0 da doktora gittim 32 de gel nst çektir sonra yanıma gel dedi bana devlette ama bakalım özeldeki doktorum 32 de ne diyecek çalışabilir raporu için gideceğim :halay:
hiç stres yapma canım ben çok anaç bir kişilik değilimdir ilkinde kaygılarım vardı nasıl üstünü değiştireceğim altını temizleyeceğim bakabilecek miyim diye ama Rabbim öyle bir sistem kurmuş ki sanki Allah sana bir kudret veriyor güncelleme gelmiş gibi herşeyin üstesinden geliyorsun :super::nazar::emir_bebek::KK200:
Kızlar bugün bebitomu görmeye gitcem 28.haftada 1300 kilosu bakalım ne kadar oldu oğluşum 😌😊
bizi de haberdar et canım güzel haberlerini bekliyoruz :KK200:

Gelmez mi, bence herkesin geliyordur. Sonuçta ilk kez deneyimleyeceğimiz bir süreç ve çoğumuz için ilk olacak insan hem heyecanlanıyor hem korkuyor. Bi kadının bence kendini yeniden tanıdığı, gücünün farkına vardığı bir süreç. Kolay olmayacağına eminim ama güzel olacak. :KK68: Hatta geçen bu videoyu paylaşmıştım çok hoşuma gitti tekrar atayım izle sen de ben çok duygulandım izlerken :cry:

Calisabilir raporunu 31+6 da mi almaliyiz? Ben hic hatirlamiyorum ne zamandi... Ona gore randevumu denk getireyim...

Kızlar doktorum böyle bir şey söylemedi ama perşembe günü kontrolüm var 32.haftaya girmiş oluyorum çatı muayenesi falan yapar mı acaba? Bilgisi olan var mı ilk çatı muayenesi kaçıncı haftada yapılıyor🤔
Cati muayenesi kızımda 36.haftada yapılmıştı. Öyle hatırlıyorum.

aynen canım 30+0 da doktora gittim 32 de gel nst çektir sonra yanıma gel dedi bana devlette ama bakalım özeldeki doktorum 32 de ne diyecek çalışabilir raporu için gideceğim :halay:

hiç stres yapma canım ben çok anaç bir kişilik değilimdir ilkinde kaygılarım vardı nasıl üstünü değiştireceğim altını temizleyeceğim bakabilecek miyim diye ama Rabbim öyle bir sistem kurmuş ki sanki Allah sana bir kudret veriyor güncelleme gelmiş gibi herşeyin üstesinden geliyorsun :super::nazar::emir_bebek::KK200:

bizi de haberdar et canım güzel haberlerini bekliyoruz :KK200:
Ederim tabi canım 😌💕

Kızlar bir şey soracağım; 32 de hem rapor hem nst için doktora gideceğim fakat dün doktorum neyse nst dışında zaten başka testlerin kalmamış dedi. Özel hastaneler acaba nst için ekstra ödeme alıyorlar mı? Yoksa muayene parası yeterli oluyor mu? Ya da her yalancı kasılmada gidildiğinde ücretsiz nst ye bağlanabiliyor muyuz? Deneyimli annelerin muhakkak bilgisi vardır :-)

Ben resim çekilmek için kar yağmasını bekliyorum ya 🤣🤣🤣🤣
Ben izmirde karı beklersem bi 10 sene daha beklemem lazım :KK70:
Kızlar bir şey soracağım; 32 de hem rapor hem nst için doktora gideceğim fakat dün doktorum neyse nst dışında zaten başka testlerin kalmamış dedi. Özel hastaneler acaba nst için ekstra ödeme alıyorlar mı? Yoksa muayene parası yeterli oluyor mu? Ya da her yalancı kasılmada gidildiğinde ücretsiz nst ye bağlanabiliyor muyuz? Deneyimli annelerin muhakkak bilgisi vardır :-)
nst için ayrı ücret alıyorlar canım ama çok yüksek bi tutar değil diye biliyorum

Benim gittigim ozel hastanede nst ucreti vardi. Rapor icin almiyorlar ama muayene icin mecbur gene oduyoruz rapor alirken de...Benim randevuma denk geliyor Allah tan...

X