2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok geçmiş olsun canım zor valla :KK43: Bi kaç krem vardı Rheaa Rheaa da geçen gebeliğinde kullanmış aslında, gebelikte kullanılabilen bazı kremler var, ilaçsız çok zor olur onun ağrısı :KK43:

Bebişine de kocaman bir maşallah :nazar:
aynen canım malesef çok ağrılı birde masa başı sürekli oturarak çalışıyorum :KK43:

evet maşallah büyüdü iyice kilo aldığını duydukça insan çok seviniyor :dua:
Geçmiş olsun canım yaa :KK43: Çok zordur. İnşallah o ilaçla kolayca atlatırsın. Krem falan yok muymuş yaa?

Oy maşallah bebişine ne kadar da büyümüüşş 😊🙏 :nazar:
Benim de yarın kontrolüm 28. haftadayım. 1.000 gr falan olmuştur diyordum ama daha da mı fazladır acaba :) Bakalım..
sağolasın canım bakalım inşallah doktorumun verdiği ilaç fayda eder.

1 kiloyu geçmiştir bence canım sağlıklı olsunlarda insan mutlu oluyor onlar kilo aldıkça :KK200::super:

benim kız da 2800 falan doğacak gibi bir his var içimde :KK70: en son kontrolde 1230 duk 28+2 de
Benim oglum 3900 dogmustu. Ne kadar dogru bilemem 2.lerin yeri 1. lere gore daha genis olurmus ve daha kilo alirlarmis diye sanki sacma bir soylenti😂😂Sacma da olsa diyorum galiba bu daha iri mi olacak ne😂Ama bebek bebekligini bilsin cokta iri olmasin canim🤣🤣

Benim oglum 3900 dogmustu. Ne kadar dogru bilemem 2.lerin yeri 1. lere gore daha genis olurmus ve daha kilo alirlarmis diye sanki sacma bir soylenti😂😂Sacma da olsa diyorum galiba bu daha iri mi olacak ne😂Ama bebek bebekligini bilsin cokta iri olmasin canim🤣🤣
oyy maşallah erkek bebişler bi tık daha iri oluyor kemik gelişimi ile ilgili sanırım :)

öyle olursa çok şaşırırım :KK70: doktor minyon bebek olacak sana benziyor kemik yapısı dedi ya kendimi maksimum 2800 e hazırladım çünkü ben de 2,5 kilo doğmuşum :KK70:
Ama 29.haftaya gore bence 1200ler iyi bir kilo. Belki boyu kisa olabilir ama kilosu iyi bence . Benim oglum da babasinin aynisi vucut tipi. Simdiden o kadar belli ki. Uzun ince bir yagiz delikanli olacak 😍

Guzel gecti cok sukur,basindan beri ara ara agrim oldugu icin cok normal dedi,bobreklerde bir sorun yok,buyudugu icin veya gaz sancilari oldugu icin olabilir dedi.Bugun iyiyim,dun okulda nobetciydim cok ayakta kaldim ondan oldu galiba.
Çok şükür canım😊 hepimizin biryerleri azar azar ağrıyacak artık normal bir durum içerde bebek büyütüyoruz 🥰🙏

Ama 29.haftaya gore bence 1200ler iyi bir kilo. Belki boyu kisa olabilir ama kilosu iyi bence . Benim oglum da babasinin aynisi vucut tipi. Simdiden o kadar belli ki. Uzun ince bir yagiz delikanli olacak 😍
Aynen kuzum haftası ile uyumlu dedi dr. anasına çekerse yandı ben 1,60 :KK70: eşim 1,80 ikimizin ortaları bişi olur belki :KK70:yerim onu ya erkekler uzun olsun uzun erkek iyidir :KK70:
Haftasina gore normal sanki kilosu.Uc kilo ustu dogar😃
evet kuzum haftası ile uyumluymuş bakalım bi daha 32 de gidicem kaç olmuş minnoş:)

içebiliyorsun canım bildiğim kadarıyla
ama sülfat formda ingiliz tuzu olarak satılandan olucak o vücutta emilmeden direkt bagırsak boşaltıyo cok rahatlatıcı
tadı berbat ama bilgin olsun 🥲
ayy hay Allah razi olsun yaaa ictim canim pazar aksami deneyimlemez olaydim ne pis bi tadi var acı tuzlu degisik biseymis sute gecmedigine cok sevindim yaaa

Bundan sonra az kilo alacakmisiz. Bu durumda sanirim riskli kismi gectik. Acaba 3 kilo gercekci bir hedef olur mu ki... Ben 65.5 falan oldum. Bugun 27+0 dayim. 28.haftaya kadar 8.5 kilo almis oldum. 30a kadar 10 olsa, 2 kg de doguma kadar alsam totalde 12 😍 ahhh super olur🙏🌿

Bundan sonra az kilo alacakmisiz. Bu durumda sanirim riskli kismi gectik. Acaba 3 kilo gercekci bir hedef olur mu ki... Ben 65.5 falan oldum. Bugun 27+0 dayim. 28.haftaya kadar 8.5 kilo almis oldum. 30a kadar 10 olsa, 2 kg de doguma kadar alsam totalde 12 😍 ahhh super olur🙏🌿
Ben de uygulamanın birinde haftalık 200 ile 400 gr arasinda kilo alinir diye okudum. Hatta haftalık 200 super olur insallah 400 almam dedim 😂😂

Ben 3 kg doğurabilsem şükredecem😅 çünkü 2600 gr doğmuşum. Bende 27+6 da gidecem kaç kg oldu boyu ne oldu çok merak ediyorum☺
ben de aynı işte minik doğmuşum çok :KK70: bakalım bizim kızlar nasıl doğacaklar :KK70:
Hadi inşallaaah doğum sonrası şıp şıp gitsin kilolar :KK75:

Çok şükür canım😊 hepimizin biryerleri azar azar ağrıyacak artık normal bir durum içerde bebek büyütüyoruz 🥰🙏
Oyle tabi, agri siddetlenmedikce,dinlenince gecen bir agriysa korkmamak lazimmis.Annem de gebeligin ilerleyen haftalarinda kalca agrisindan yuruyemezmis.Benim korkum bobrek kismimda agri olmasiydi o da muayene edilince bir sorun gorunmedi cok sukur

X