2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Doktorum numarasını vermiyor sancım yok ama sol yumurtalığımda az biraz ağrı var anneme gösterdim korkma diyor ama insan şüphe ediyor efham yapıyor işte bugün kalkmam artık ayağa ya çok korkuyorum
Yaa çok affınıza sığınarak ufak bir isyanda bulunacağım.
Pardon da doktor numarasını vermiyor nedir yaa.. keyfi olarak arayıp nabiyorsunz diye soru soruyoruz sanki. Yani çocuğumu ve kendimi emanet edeceğim adama üstüne para vererek hizmet alacağım birine ihtiyacım olduğunda ulasamıyorsam ne anlamı var benim onu takibinde olmamın? Aynı durumu ben çocuk doktorunda yaşamıştım. Kızım gecenin yarısı ateslendi doktoruna ulaşamıyoruz, neden çünkü hastalarına ofisin telefonunu verdi. Tepem attı mesajı dayadım dosedim. Size ihtiyacım olduğunda ulaşamıyorsam takibinizde olmamın ne anlamı var dedim yani.
İmkanınız varsa doktorunuzu değiştirin derim. Ben dakika düşünmem. Allah korusun daha kötü bir durumla karşılaştığımda ulasamayacakmiyim yani. İhtiyacım olduğunda ulaşamadığım kişiye kendimi emanet edemem şahsen.

Kızlar çok üzgünüm biraz önce WC gittim pembe kan geldi kırmızı değil ama çok korkuyorum ağrım da yok ne yapayım acile mı gitsem hemen

Arkadaşlar merhabaFetal DNA testi yaptıracak arkadaşlar var mı ben kocaelinde oturuyorum ve yaptırmak istiyorum İstanbul civarıda olabilir bildiginiz önerdiginz yer var MI?
Bende yaptıracağım doktorumla görüştüm o yönlendirecek büyük ihtimalle haftaya kontrolüm var o zaman konuşacağız geçen hafta konuşmak işin erkendi bakalım ne diyecek bilmiyorum bende

iyi akşamlar arkadaşlaarr , inşallah herkesin keyfi yerindedir. ben pzt günü ultrasonda kese ve bebek göründü sanmışım . doktor da açıklamayınca … meğer benim gördüğüm siyah nokta keseymiş 4+6 da 4 mmlik kese. bhcg 2 günde 1025 ten 3000 e çıkmıştı. kese boyutu normal mi sizce bu değerlerle bilginiz var mı ?

bir de bugün başıma gelen komik bir olayı anlatmak istedim belki okuyana bi tebessüm olur. ayıp söylemesi biber dolması yerken aklıma hamile olduğum geldi ve yediğim yarasın bebişe şifa olsun iyi büyüsün diye düşünürken hüngür şangır ağlamaya başladım. bi yandan ağlayıp bi yandan yoğurt kaşıkladım. yemek bitince sustum hatıra defterime bunu not edeceğim

Kızlar çok üzgünüm biraz önce WC gittim pembe kan geldi kırmızı değil ama çok korkuyorum ağrım da yok ne yapayım acile mı gitsem hemen
Doktorunla görüş canım hemen sancın yoksa da panik yapma pembe veya kahverengi gelebilir korkmayın diyorlar hep. Devamını takip et Progestan kullanıyor musun

kaçıncı haftanız ki ? doktorunuz herhangi bir riskten söz etmiş miydi? durumu sizin iyi değerlendirmeniz gerek. ben olsam biraz beklerdim geçmiyorsa da giderdim.

Kizlar merhaba nasilsiniz bu twsti dun ve bu sabah yaptim.31 gun oldu adet olmayali
Silik bir çizgi daha görüyorum ama en sağlıklı olanı kan testi yarın sabah bi kantesti ver 48 saat sonra bşr daha ver 2 katına çıkıyorsa netleşir. İnşalalh güzel haberler alırsın canım hayırlısı olsun şimdiden diyelim

Doktorunla görüş canım hemen sancın yoksa da panik yapma pembe veya kahverengi gelebilir korkmayın diyorlar hep. Devamını takip et Progestan kullanıyor musun
Evet yeni içtim hatta doktorun no yok hastaneyi aradım acilde kadın doğum doktoru yok pembeyse panik yapmayın yarın sabah gelin dedi çok rahat söylüyorlar ama gelsin içime sorsun daha önceki yaşadığımı yaşamak istemiyorum aglayasim geliyor beni sadece anlayan eminim ki sizlersiniz yinede sağolun kızlar sabahı bekleyecem artık umarım kötü birşey yasamam

kaçıncı haftanız ki ? doktorunuz herhangi bir riskten söz etmiş miydi? durumu sizin iyi değerlendirmeniz gerek. ben olsam biraz beklerdim geçmiyorsa da giderdim.
Hayır riskli bir durumdan bahsetmedi en son keseyi gördüm keseyi ve yerleşme yeri güzel demişti şuan 6+1 im sadece birkaç günde bir peceteye nokta kadar gelen kahverengi leke olurdu doktorum korkma normal demisti

Doktorunun numarası varsa bi ararmıısn sakin ol takip et kırmızıya dönecek mi ama korkma lütfen

Doktorunun numarası varsa bi ararmıısn sakin ol takip et kırmızıya dönecek mi ama korkma lütfen
Kötü bişey olsa ağrı da olur muydu ağrım falan yok sabah direk doktoruma gidecem ulasabilecegim bı numarası yok canm şuan ayaklarımın altına yastık koyup dinleniyorum inşallah bir sorun yoktur

Bende yaptıracağım doktorumla görüştüm o yönlendirecek büyük ihtimalle haftaya kontrolüm var o zaman konuşacağız geçen hafta konuşmak işin erkendi bakalım ne diyecek bilmiyorum bende
Bana doktorum Nipt plus adında bir braşür verdi 10 haftada gitmek istersen gidebilirsin dedi yarın Arıcam konuşucam bazı yerler 8 haftada da yapıyormuş ama genellikle 10 hafta olunca bu test yapılıyormuş

Ben elimde tepsi tepsi yiyecek gördüm ne oluyor şimdi

kızlar bu gebelik haftası hesaplama nasıl oluyor internetten baktım son adet tarihinizin başlangıcından itibaren saymaya başlanacak diyor doğru mu?
Evet canım doğru. Düzenli adet görenlerde son adet tarihi baz alınıyor. Sebep olarakta şu şekilde düşünüyorlar sanırım, tam yumurtlama günü saati bilinmediği için ve gebelik takip prosedürü herkeste bir olmasi gerektiği için 40 hafta üzerinden süreç değerlendiriliyor. Adetiniz düzenli değilse de doktor zaten sat ı şu tarih olarak alacağız diye güncelleme yapıyor.
Ayrıca, ben bir yerde soyle bir açıklama duymuştum yada okumuştum ne kadar doğru tartisilir tabi...
Son adette yumurta atılıyor ya rahimden, adetin ilk günü yeni yumurtanın sirasi geliyor ve yolculuk için hazırlanıyor ,işte o yumurta döllenip rahime yerleşiyor. Aslında yumurtanın fetuse gelişim yolculuğu son adet tarihinin ilk günü belli oluyor diye. Bana gayet mantıklı bir aciklama gelmişti

Son düzenleme:
Canım doktoruna haber ver, yönlendirmesi doğrultusunda hemen acil servise başvur. Sakin olmaya çalış. Geçmişteki gebeligimde benim regl kanaması gibi mukozali, koyu parçalı kananam olmuştu. Kızımı sağ saglim kucağıma aldım.

İnşallah bende sagsalim kucagima alırım sağol canım şuan miktarı az progesteron hap içtim sabah gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…