2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben yaptırdım bugün takip ettiğim fikirlerine değer verdiğim tüm doktorlar yapılması gerektiğini düşünüyor prof dr çağrı gülümserin profiline bakabilir misiniz soru cevaplarda bunu ayrıntılı cevaplamıstı. Şeker probleminin ani bebek ölümünden tutun bebegin tip 1 diyabetli olarak doğmasına kadar birsürü olumsuz etkisi var kesinlikle bu riski almazdım ben tabi siz bilirsiniz.
Benim de doktor ailede ırsi şeker hastası varsa yaptır dedi. Annem de, babam da var maalesef. Bende bi aday sayılıyorum bu durumda 😒 28. Haftaya kadar yapılıyor dimi. Şurda 3 günüm kaldı o zaman acele edeyim. Bir de sağlık ocakları yapıyor mu canım. Yada özelde direkt yapıyorlar mı?

Ben yaptırmadım. Daha doğrusu doktorum istemedi ben de doktoruma güvendiğim için ısrar etmedim. Ayrı bir test yaptı kandan açlık şekeri glukoz vs o onlara baktı. Bu sağlıksal bir konu sonuçta ve herkesin süreci farklı işliyor canım en doğrusu takibinde olduğun doktoruna danışman olur.
Sağol canım. Ben en iyisi yaptırayım kafam rahat olsun. Ailede şeker hastası olunca bende tereddüt ettim. Allah korusun. Tedbir almalıyım.

Kızlar ya uyumak eziyet oldu benim için artık.. Sürekli ya sağa ya sola yatmaktan sırtım çok ağrıyor. Dümdüz sırt üstü yatmak istiyorum o da zararlıymış malesef. Saat 1.30da yatağa girdim sat 3 oldu hala uyuyamıyorum. Sırtım belim her yerim ağrıyor 😢 Dk başı wcye kalkmak da promosyonu😒 Bazen yeter doğursam bi an önce diyorum bazen de bugünlerini çok ararsın diyorum.. 😬🥴

Kızlar ya uyumak eziyet oldu benim için artık.. Sürekli ya sağa ya sola yatmaktan sırtım çok ağrıyor. Dümdüz sırt üstü yatmak istiyorum o da zararlıymış malesef. Saat 1.30da yatağa girdim sat 3 oldu hala uyuyamıyorum. Sırtım belim her yerim ağrıyor 😢 Dk başı wcye kalkmak da promosyonu😒 Bazen yeter doğursam bi an önce diyorum bazen de bugünlerini çok ararsın diyorum.. 😬🥴
Al benden de o kadar. Vallahi sağa sola dönmekten gına geldi. Sola yatmak sağlıklı bebek için ama bende öyle rahat edemiyorum. Yatakla cebelleşmekten bi hal olup uykuya dalıyorum bi ara😒 hayırlısıyla bi doğurayım da ilk yapacağım şey yüzüstü yatmakkkk 🤩😄😄

Benim de doktor ailede ırsi şeker hastası varsa yaptır dedi. Annem de, babam da var maalesef. Bende bi aday sayılıyorum bu durumda 😒 28. Haftaya kadar yapılıyor dimi. Şurda 3 günüm kaldı o zaman acele edeyim. Bir de sağlık ocakları yapıyor mu canım. Yada özelde direkt yapıyorlar mı?
Canım bilmiyorum ben özelde yaptırdım ama bence bugün bir ara sor muhtemelen yaparlar diye düşünüyorum umarım güzel sonuçlar alırsın❤️

minseo minseo canım joie anakucağının pilini nasil taktın? Tornavidayla mi açılıyor o kısım bir türlü çözemedim🤔🙈
Canım hiç bilmiyorum bizimkini babam kurmuştu, kullanma kılavuzunda göstermiyor mu?
Sen memnun kalmışsın sanırım canım hangi markayı kullanıyosun ne kadara aldın?
Canım bu benim ki yukarda atmıştım öyle çok markali bişey değil zaten ben alırken nemlendirme niyetinden ziyade oturma odasında gece lambası ve koku için kullanırım diye almıştım ama simdilik bizi idare ediyor baya
Konu Mesajı '2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı' Anne Grupları - 2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı
Ben de öyleyim, dün 9.30 da uyumuşum. Şu ebebekte ikiye bölünen yastiklardan almıştım ya onu ikiye ayırıyorum bi parçasını tam sırtımin altına sokuyorum bi parçasını bacak arama alıyorum öyle uyuyabiliyorum anca arada sırt üstü de yatıyorum ben 15 dk kadar sırtımı dinlendiriyorum iyi geliyor. Sabah uyanıp işe gelirken de ağlayacak modda oluyorum resmen. Bütün gün oturmaktan sırt ağrıları bel ağrıları yine tetikleniyor 🥺

Canım hiç bilmiyorum bizimkini babam kurmuştu, kullanma kılavuzunda göstermiyor mu?

Canım bu benim ki yukarda atmıştım öyle çok markali bişey değil zaten ben alırken nemlendirme niyetinden ziyade oturma odasında gece lambası ve koku için kullanırım diye almıştım ama simdilik bizi idare ediyor baya
Konu Mesajı '2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı' Anne Grupları - 2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de öyleyim, dün 9.30 da uyumuşum. Şu ebebekte ikiye bölünen yastiklardan almıştım ya onu ikiye ayırıyorum bi parçasını tam sırtımin altına sokuyorum bi parçasını bacak arama alıyorum öyle uyuyabiliyorum anca arada sırt üstü de yatıyorum ben 15 dk kadar sırtımı dinlendiriyorum iyi geliyor. Sabah uyanıp işe gelirken de ağlayacak modda oluyorum resmen. Bütün gün oturmaktan sırt ağrıları bel ağrıları yine tetikleniyor 🥺
Resimle göstermiş hiçbir şey anlamadım🙈

Gece çok güzel rüya gördüm 🤍🥲 Bebeğim doğmuş ilk kez emecekmiş, öyle güzel emiyor ki böyle ağızlarının kenarlarından sütler taşıyor 🥲 Uyuyor sonra yatırıyorum aradan zaman geçiyor yine emziriyorum falan çok güzeldi 🥰
Yaa ne güzel bir rüya ben siyasete atılmıştım dün gece valla az daha hamile halimle hapse giriyordum Allah korusun korkarak uyandım 😂

Merhaba bende geceleri çok uyanıyorum rahat uyuyamıyorum. Dün gece yatmadan Elçin Demirel rahat uyu egzersizini yaptım ve inanın mışıl mışıl uyudum çok rahatlattı hepinize tavsiye ederim .

Selam kızlaaar :KK54:

Neler alıyorsun neler yapıyorsunuz çok uzak kalıyorum :/ 4 hafta sonra yarın doktor kontrolüm var, minişi göreceğim inşallah 🙏😍
Uyumak gerçekten zorluyor bu arada, dön babam dön..

Evet özel sektörde malesef sorunlar oluyor. Pandeminin göbeğinde doğum yaptım. Doğumdan sonra isverenle anlaşıp 1 yıl ücretsiz için aldım. Daha doğrusu kızım 1 yaşına girdiğinde ise dönüş yapacaktim. Kabul ettiler her şey tamam sıkıntı yok ise baslamama 2 hafta kaldığında işten çıkarttık dediler. Mahkemeye verdim😁 davamız devam ediyor 🤭
Evet ya.. Her şey olabilir. Sana yaptıkları da adilikmiş yani. Kesin kazanırsın bence 👊
Gece çok güzel rüya gördüm 🤍🥲 Bebeğim doğmuş ilk kez emecekmiş, öyle güzel emiyor ki böyle ağızlarının kenarlarından sütler taşıyor 🥲 Uyuyor sonra yatırıyorum aradan zaman geçiyor yine emziriyorum falan çok güzeldi 🥰
Oyy ne hooşş 😍😍 maşallah maşallahh :nazar:

Ben de her gece milyon tane rüya görüyorum, gerçekten çok yorucu yaa.. Rüya görmekten yoruluyorum artık. Öyle güzel şeyler de değil. Kaçmalı kovalamalı, stres, sinir, üzüntü.. Aksiyon :) ayy.. her gözümü açtığımda başka bir senaryo 🤦‍♀️

Selam kızlaaar :KK54:

Neler alıyorsun neler yapıyorsunuz çok uzak kalıyorum :/ 4 hafta sonra yarın doktor kontrolüm var, minişi göreceğim inşallah 🙏😍
Uyumak gerçekten zorluyor bu arada, dön babam dön..

Oyy ne hooşş 😍😍 maşallah maşallahh :nazar:

Ben de her gece milyon tane rüya görüyorum, gerçekten çok yorucu yaa.. Rüya görmekten yoruluyorum artık. Öyle güzel şeyler de değil. Kaçmalı kovalamalı, stres, sinir, üzüntü.. Aksiyon :) ayy.. her gözümü açtığımda başka bir senaryo 🤦‍♀️
İnşallah yüzünü gösterir minnoş 4 hafta bekleyip yüzünü görememek çok can sıkıcı oluyor :KK70: Valla şu sıra hepimiz aynı moddayız sanırım özellikle sırt ve bel ağrıları herkeste coşmuş vaziyette. Çalışan kızların işi bi tık daha zor heyecanla geri sayıyoruz izin için :KK70:

Gunaydin,

Saka gibi cogu 30 oldu, bizler de 30 olmak uzereyiz. Ocaktan sonra dogum hikayeleri baslar 😇 Insallah benimki martin sonunu bulur 😃 burcla ilgisi yok :KK70: suan iyi gunlerimiz... Gobisteyken her sey daha kolay bence 🙃
Çok şükür hamileliği iyi geçenlerdenim, zaman zaman ağrı sızı olsa da çok sıkıntılı şeyler yaşamadan bugüne geldik sonrası da öyle olur inşallah :21: Şubat annelerinde erken doğum yapan o kadar çok ki inşallah bizim bebişler çok aceleci çıkmazlar zamanında güzel haberlerle dolar buraları :dua:

X