2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kuzum aslında önemli olan sebebin belli olması diye dusunuyorum. Teşhis tedavinin yarısı diyorlar ya. Kanama oldu ama neden belli değil yapabilecekleri hiçbir şey olmuyor işte. Belli olsaydı mutlaka ona göre önleyici-koruyucu tedavi uygulanirdi. Bebisin ve annenin sağlığı yerinde olsun da geri kalan hersey bir şekilde çözülüyor 🙏🙏

Sebebini merak ediyor insan iste. Sebebini bilsem bende ona göre kendimce diyim şunu yapmıyim bunu yapmiyim diye doktorlarda ona göre önlem alırlar. Ama bilmemek kötü işte. Tahliller temiz, ultrason hepsi temiz. Bilmiyorum bende olacağı varmış mi demeliyim ne diyeyim valla bilmiyorum. Eskilerin bir lafı var ya canı cebinde olsunda endişe tasa bir şekilde üstesinden gelinir.
Uc hafta once bende pembe leke gelmisti peceteye,sizinki kadar aktif kirmizi degildi ama sonucta lekelenmeydi,acile gitmistik hic bir sebep bulunamamisti bizde de,enfeksiyon varmis ondan olabilir dendi baskada bir sey denmemisti🤷

Kızlar ben bugün Oda süslemesi+anne bebek yatagı süslemesi+lohusa şerbeti+30 adet çikolata fiyatı sordum ocaktan sonra 1800 TL. Doğum anında fotoğraf 800 TL. Doğum sonrası odada fotoğraf 800 TL. Fotoğrafları albüm yaparsa 2000 TL imiş. Sanırım sadece doğum anında fotoğraf cektiricem gibi duruyor. Bu arada Karabük’te bir özel hastane burası.

Kızlar ben bugün Oda süslemesi+anne bebek yatagı süslemesi+lohusa şerbeti+30 adet çikolata fiyatı sordum ocaktan sonra 1800 TL. Doğum anında fotoğraf 800 TL. Doğum sonrası odada fotoğraf 800 TL. Fotoğrafları albüm yaparsa 2000 TL imiş. Sanırım sadece doğum anında fotoğraf cektiricem gibi duruyor. Bu arada Karabük’te bir özel hastane burası.
altı üstü kaç poz çekiyorlar ya paraya bak :KK12:

Bende senin mesajı okuyunca bir arayıp fiyat sorayım dedim, 10 foto albümleme şeklinde 5 bin TL dedi😲🙈 ben doğum fotoğrafçı işinden bir geri adım atıyorum. Telefonlar ne güne duruyor bizimkiler çekip dursunlar, içlerinden seçerim 🤣

Bende senin mesajı okuyunca bir arayıp fiyat sorayım dedim, 10 foto albümleme şeklinde 5 bin TL dedi😲🙈 ben doğum fotoğrafçı işinden bir geri adım atıyorum. Telefonlar ne güne duruyor bizimkiler çekip dursunlar, içlerinden seçerim 🤣
Yok artık insanlar 5 bine doğum yapıyordu geçen yıl :KK57: Bence de kendiniz çekin az buz değil yani hem daha doğal olur

Kalçayı hiç söylemiyorum benim de belimden kalçama vuruyor :KK43: Oturmak çok zorlamaya başladı :KK43:
Egzersizleri biraktin mi canim? Ebru sallinin gebe platesi CD var. Onu yap, beli ve sirtini guclendirir ve agrimaz... Haftada 3 gun yapiyorum masallah bana, sonra kendime nazar ediyorum 🤲🍀

X