2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kuzum aslında önemli olan sebebin belli olması diye dusunuyorum. Teşhis tedavinin yarısı diyorlar ya. Kanama oldu ama neden belli değil yapabilecekleri hiçbir şey olmuyor işte. Belli olsaydı mutlaka ona göre önleyici-koruyucu tedavi uygulanirdi. Bebisin ve annenin sağlığı yerinde olsun da geri kalan hersey bir şekilde çözülüyor 🙏🙏

Sebebini merak ediyor insan iste. Sebebini bilsem bende ona göre kendimce diyim şunu yapmıyim bunu yapmiyim diye doktorlarda ona göre önlem alırlar. Ama bilmemek kötü işte. Tahliller temiz, ultrason hepsi temiz. Bilmiyorum bende olacağı varmış mi demeliyim ne diyeyim valla bilmiyorum. Eskilerin bir lafı var ya canı cebinde olsunda endişe tasa bir şekilde üstesinden gelinir.
çok geçmiş olsun canım. sanırım bazen sebebi bilinemiyor. benim doktorum da kızkardeşinden örnek vermişti, 9 ay boyunca kırmızı adet gibi kanaması olmus ama bebegini saglıkla kucagına almıs. çok şükür bebek ve sen iyisiniz, sen yine tedbirli git kendini yorma

Akıllı, uslu erkek bebek isimleri ne acaba 😃

Ben de stok yapmayım dedim ama eşim her markette indirim görünce almış gelmiş. 😃 Resmen 8 paket bez var evde 2 ve 3 numara.
İnşallah hepsi sağlıkla gelir, sağlıkla kullanmak nasip olur
Kardeşimin adı Tuna ve akıllı,uslu,çalışkan kendisi kesin bilgi yayalım🤓 onun dışında Mert,yiğit,can,Yaman isimliler yaramaz bizzat kendim gözlemledim😂

Ben de stok yapmayım dedim ama eşim her markette indirim görünce almış gelmiş. 😃 Resmen 8 paket bez var evde 2 ve 3 numara.
İnşallah hepsi sağlıkla gelir, sağlıkla kullanmak nasip olur
Ekonomi sağolsun mecbur bırakıyor inşallah memnun kalırız da aldığımıza değer bari :KK70: 2 numara kaç tane gider emin olamadım ben 2 paket aldım 80 li. en çok 3 no gidiyormuş galiba

Tesekkur ederim canım

Teşekkür ederim canım iyiyiz, sadece üstümde aşırı yorgunluk var. Üstüm yapış yapış hissediyorum 🙈 acilde ve k.dpgumda her yerime jel şurup birseyler çektiler eve gelince kızla ilgilenince duşa giremedim öylece uyuyakaldım kendimi pis hissediyorum sadece 🙈

Gece uzun süre kaldım hastane de kuzum ama imza atıp çıktım. Yapacakları bir şey olmadığı için ha ilac verirz söyle böyle denseydi kalırdım tabi.ama ha evde uyumuşum ha hastanede fark olmadığı için eve gelmeyi tercih ettim bende. Gece çok geç geldim eve zaten

Teşekkür ederim canım, ciddi bir durum yok kanamanın sebebi de belli değil. Direk regl kanaması gibi parlak kırmızı. Hani pelteli yada mukuslu yapışkan olsa fikir yürütücem de o da yok. Bilmiyorum bende neyin nesiydi

Geldim kuzum teşekkür ederim

Akşam yazamadım ki canım ya 😑 şarjım acilde bitti. Eve 2 de döndüm şarja takamadan telefonu kız kucağıma gelip yattı sarılıp uyudu elimi kolumu kendine sardı resmen. Sabah uyanıp hemen şarja takıp buraya girdim 🫣

Teşekkür ederim canım, Allah hepimizi tüm annelerin bebekleri korusun 🙏🙏🙏

Evet canım, her gebelik farklı olduğu gibi her süreçte farklı oluyor. Mesela kızımda temizlik yapıp ağır kaldırdım akşamına kanamam başlamıştı, başta düşük sonra erken doğum vs derken 38+5 e sapasağlam doğdu kızım. Şimdi hiç bir sey yokken kanama oldu sebep yok neden yok bir ağrım sızım hicbirsey yok. Neden nasıl oldu bilen de yok ki bende tahmin yürütemiyorum.. Bu tarz durumlarda bilmek gerekiyor ki her gebelik farklı kesinlikle. Soğuk ve serinkanlı olmak gerekiyor gerçekten. Benim arkadaşım 28 haftalikken doğum yaptı bebisi Şuan 3 yaşında tam bir afacan.
Sakin kendinizle kıyaslayip acaba bende yasar miyim diye endişeye kapılmayın canım kızlar 💕 bebisler istedikleri zaman sağlıkla gelecekler ama kalbimiz 38 sonrası gelmesi tabikide 🤗🤗😇

Teşekkür ederim canım, iyimizde iyiyiz bebis icerde ya horon tepiyor yada kolbastı oynuyor o dereceyiz akşamdan beri 🥰
çok şükür çok sevindim gelmiş geçmiş olsun 🙏🏼 tekrarı olmasın , hatta hiçbirimizde olmasın hepimiz günü gelen sakin sakin doğuma gidelim gelelim sadece 🙏🏼

İnşallah memnun kalırız. Ben de stok yapmıcam dedim dedim ama indirimlere kayıtsız kalamadım. Eşim de ısrar etti alalım her şey zamlanacak diye.
1 numara 2 paket 74 lü toplam = 148 adet
2 numara 2 paket 80 li toplam= 160 adet
3 numara 4 paket 56 lı olması lazım bunu kayınvalidem aldı daha elime geçmedi=224 adet ortalama
ben dün 4 numara baktım ama bulamadım olsa alacaktım :KK70:

bence gitme, 1 yıl koruyuculuğu var tek dozun zaten doğuma kadar idare eder seni
O zaman bende alayım 3 numara.. Aynen eşimle konuşuyorum stok yapmayın diyorlar yapmayacam ya uymazsa tenine bez diyorum.. Aradan 2 gün geçmiyor sipariş verdim diyorum :halay: Ama bitti herşey çok şükür..

O zaman bende alayım 3 numara.. Aynen eşimle konuşuyorum stok yapmayın diyorlar yapmayacam ya uymazsa tenine bez diyorum.. Aradan 2 gün geçmiyor sipariş verdim diyorum :halay: Ama bitti herşey çok şükür..
öyle oluyor valla istemsizce... :KK70: benim de pamuk almam lazım bi o kaldı e bebekten alıcam onu da bi ara

Ekonomi sağolsun mecbur bırakıyor inşallah memnun kalırız da aldığımıza değer bari :KK70: 2 numara kaç tane gider emin olamadım ben 2 paket aldım 80 li. en çok 3 no gidiyormuş galiba
3 tane 2 numara aldım baby turco, diğer markalara göre ebatları küçükmüş. Gerisini 3 numara aldım onu bayağı bir kullanırız.
Bir de her alt değiştirmede olmasa bile, gunde 1 kere poposunu yıkayıp (dalin sabunu ile ), kurulayıp biraz havalandirinca pişik olmuyor. Oglum da öyle yapmıştım.

Selam kızlar
Ben de bebek bezi olarak her yerde övülen, pişik yapmadığı söylenen molfix pure soft 1 numara 160 lı aldım. Benimkiler ikiz olduğu için 160 yeter diye düşündüm. Diğer numaraları almadım bebeğin cildine uyum sağlar mı sağlamaz mı diye. İlk çocuğumda prima huggies sleepy ve soffio kullanmıştım memnun kalmıştım. Komili ve bimin bezini de denemiştim ama pişik yapmıştı kullanmadım.Bunda da soffio yu denemek için alacağım. Pişik yapmazsa stoklarım diye düşündüm.
En çok 3 numara kullanılıyor bilginiz olsun.
Benim 1 numarayı çok alma sebebim ikiz olması ve tek bebeklere göre daha az kiloda doğmaları

Kızlar, doğum hatırası için derneklerin sayfasına baktım şimdi isme özel magnetler, açacaklar, kitap ayraçları yaptırabilirsiniz. Hem oğlumun dünyaya gelişi bir iyiliğe sebep olsun hem isteyene hatıra kalsın diye düşündüm, zaten abartı bir şey istemiyordum, buna ek olarak sadece çikolata yaptıracağım. Ekliyorum bulduklarımı, sizde başka yardım derneklerinde bulursanız bana atın lütfen henüz tam karar veremedim tasarım olarak :)

https://tohumotizm.org.tr/wp-content/uploads/2022/12/Cocuk-Mutlu-Gun-Urunleri_compressed.pdf

Çocuk Doğumgünü - WWF

Bebek Magneti Modelleri ve Fiyatları | TEMA

Kızlar, doğum hatırası için derneklerin sayfasına baktım şimdi isme özel magnetler, açacaklar, kitap ayraçları yaptırabilirsiniz. Hem oğlumun dünyaya gelişi bir iyiliğe sebep olsun hem isteyene hatıra kalsın diye düşündüm, zaten abartı bir şey istemiyordum, buna ek olarak sadece çikolata yaptıracağım. Ekliyorum bulduklarımı, sizde başka yardım derneklerinde bulursanız bana atın lütfen henüz tam karar veremedim tasarım olarak :)

https://tohumotizm.org.tr/wp-content/uploads/2022/12/Cocuk-Mutlu-Gun-Urunleri_compressed.pdf

Çocuk Doğumgünü - WWF

ben de sokak hayvanları için mama paketlettireceğim bir de çikolata

Çocuk Doğumgünü - WWF

bence de çok güzel fikir. ben de doktoruma doğum teşekkürü olarak lösev e bağış yapmayı düşünüyorum 🌸🌸

X