Tesekkur ederim canım
Teşekkür ederim canım iyiyiz, sadece üstümde aşırı yorgunluk var. Üstüm yapış yapış hissediyorum
acilde ve k.dpgumda her yerime jel şurup birseyler çektiler eve gelince kızla ilgilenince duşa giremedim öylece uyuyakaldım kendimi pis hissediyorum sadece
Gece uzun süre kaldım hastane de kuzum ama imza atıp çıktım. Yapacakları bir şey olmadığı için ha ilac verirz söyle böyle denseydi kalırdım tabi.ama ha evde uyumuşum ha hastanede fark olmadığı için eve gelmeyi tercih ettim bende. Gece çok geç geldim eve zaten
Teşekkür ederim canım, ciddi bir durum yok kanamanın sebebi de belli değil. Direk regl kanaması gibi parlak kırmızı. Hani pelteli yada mukuslu yapışkan olsa fikir yürütücem de o da yok. Bilmiyorum bende neyin nesiydi
Geldim kuzum teşekkür ederim
Akşam yazamadım ki canım ya
şarjım acilde bitti. Eve 2 de döndüm şarja takamadan telefonu kız kucağıma gelip yattı sarılıp uyudu elimi kolumu kendine sardı resmen. Sabah uyanıp hemen şarja takıp buraya girdim
Teşekkür ederim canım, Allah hepimizi tüm annelerin bebekleri korusun
Evet canım, her gebelik farklı olduğu gibi her süreçte farklı oluyor. Mesela kızımda temizlik yapıp ağır kaldırdım akşamına kanamam başlamıştı, başta düşük sonra erken doğum vs derken 38+5 e sapasağlam doğdu kızım. Şimdi hiç bir sey yokken kanama oldu sebep yok neden yok bir ağrım sızım hicbirsey yok. Neden nasıl oldu bilen de yok ki bende tahmin yürütemiyorum.. Bu tarz durumlarda bilmek gerekiyor ki her gebelik farklı kesinlikle. Soğuk ve serinkanlı olmak gerekiyor gerçekten. Benim arkadaşım 28 haftalikken doğum yaptı bebisi Şuan 3 yaşında tam bir afacan.
Sakin kendinizle kıyaslayip acaba bende yasar miyim diye endişeye kapılmayın canım kızlar
bebisler istedikleri zaman sağlıkla gelecekler ama kalbimiz 38 sonrası gelmesi tabikide
Teşekkür ederim canım, iyimizde iyiyiz bebis icerde ya horon tepiyor yada kolbastı oynuyor o dereceyiz akşamdan beri