Onu ben de düşündüm tabi ama
sonuçta hastaneden çıkınca da Allah korusun sorun olursa diye tedirgin oluyor insan. Baya da önemli bir şeymiş
Bende biraz sorun olmuştu da
çıkışlarda
Canim analık izni bittikten sonra 1 yıl olması durumu devlet memurları için geçerli. Ben maddeyi koymak için onu paylaştım. Sgk çalışanları için bebek doğduğundan itibaren 1 yıl. Maalesef devlet-özel ayrımı var. Memurlara 6 aya kadar 3 saat sut izni bize 1.5 saat, böyle farklar var
Bana da 2 gece kalmak iyi gelmişti, ilk zamanlar emzirmeyi filan öğretiyor hemşireler, dedigin gibi destek oluyorlar. Eve geçince sezaryen dikisi filan unutuyorsun, hastanedeki özel muamele bitiyor :)
Anladım canım. Evet yani ne saçma özel sektör, devlet falan ayrımı. Bebek aynı bebek yani.. Bu ülkede doğru olan şeyleri merak ediyorum
Bir hesap yaptım da 6 aylık süt izni de birleşirse işte tam 5,5 aylık oluyor, Allah'ın izniyle her şey yolunda giderse
Eylül başı bitiyor izinler. Müdürü göremedim bir kaç gündür. Görürsem ona ya bu 5,5 ay sonrasında çalışmaya başlayıp, 2 ay da uzaktan çalışma olarak devam etmeyi teklif edeceğim, izin vermezseniz de 2 ay da ücretsiz izin alacağım diyeceğim. O zaman da Kasım başı başlamış oluyorum. İş yerinden çok uzak kalmak özel sektör için pek iyi değil maalesef. O yüzden umarım uzaktan çalışmayı kabul eder. Zaten gerekli olduğunda giderim. Haftada 1 falan da gidebilirim diye düşünüyorum.
Evet canım her yerde farklı oluyor bi pijamalı bi elbiseli 2 çift götürsem bana yeter sondayı hemen çıkartmıyorlar bikaç saat sonra yürütmeye geliyorlar o zamana kadarda pijamalı olanları giyemiyoruz maalesef.
Şimdi yavrumu odaya ilk defa yanıma getirdikleri fotoğrafa baktım da
geceliğim var üzerimde. Ne ara giymişim vallahi hiç hatırlamıyorum
Öyle hastane önlüğüyle falan kalmış olabilirim diye düşünüyordum. Silinmiş beynimden. Bu arada epidural olduğum için bacaklar falan da yeni açılmaya başlıyor zaten. Nasıl giydim ne ara giydim acaba yaa
Bir şey giyecek hali nasıl bulmuşum, bravo
Ertesi gün pijamam var üzerimde.
Kızlarrrr günaydın Yeğenim çıktı hastahaneden
derin bir nefes aldık... Emar sonuçları temiz çıktı Allah'a şükür.. Hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz ve dualarınız için..
Bende çok iyiyim maşallah kızım çok hareketlendi durmuyor içeride 30. haftayı bekliyorum sabırsızlıkla başlayacağım kıyafetlerini yıkayıp ütülemeye o kadar heyecanlıyım ki
Ah canım çok sevindiiimmm
Çok şükür
Evlerden ırak Allah kimseye yaşatmasın inşallah
Yavruşuna da maşallah