2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Günaydın kızlar ✨🤰

Ağrıları olanlar bu haftalarda bence çok normal yalancı doğum sancıları başlıyor, dinlenince geçiyorsa korkmayın ama ritmik ve düzenliyse uzanınca geçmiyorsa doktorunuza danışın mutlaka 🤍

Y yazosey geçmiş olsun hamileyken aferin kullanilabiliyormuymus ? Ben koronayken benim dr. Parol bile vermedi bana dayanamicağın noktada ateslenirsen iç demişti. Ben 2-3 parol ile koronayı atlattım. Hamilelere veriliyorsa keşke bana da ilaç verseymiş sürünmüştüm resmen 🥵

Kızlar benim diş etlerim feci kanamaya başladı ya 🥺 Sabahları ağzımın içi kan doluyor resmen kusasım geliyor. Sizde var mı böyle bir sorun ne yapmak lazım 🙁
Bende şikayetçiyim diş etlerimden kanıyor benimkide yaklaşık 3 aydır 🤦‍♀️ gittim dişçiye sadece tuzlu karbonatlı gargara önerdi o kadar onu deneyebilirsin canım 😔

Kızlar günaydın e bebekte bu reflü yatağında ikincisi yüzde kırk indirim var arkadaşımla aldım tanesi 110 a falan geliyor 💘

Eklentiler

• 9B042703-FF12-4867-8EE2-923729B9E650.png
    9B042703-FF12-4867-8EE2-923729B9E650.png
    194,6 KB · Görüntüleme: 44
Kızlarrrr günaydın Yeğenim çıktı hastahaneden :dua: derin bir nefes aldık... Emar sonuçları temiz çıktı Allah'a şükür.. Hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz ve dualarınız için..

Bende çok iyiyim maşallah kızım çok hareketlendi durmuyor içeride 30. haftayı bekliyorum sabırsızlıkla başlayacağım kıyafetlerini yıkayıp ütülemeye o kadar heyecanlıyım ki :anneadayı:
Gözünüz aydın allah beterinden korusun gelmiş geçmiş olsun canım 🤲🤲🤲

Bizim de bugün 29 bitti 30 a girdik, ne ara 🥺

Sen devlette mi yapacaksın. Araştırmaya mı gidiyordun sankş çyle hatırladım😀 bizim çalıştığımız hastaneler var elimin de benimde yıllarca ama hiç birisinde yeni doğan yoğun bakım ünitesi yok. Tıp merkezi. Görsen dersin koca hastane ama yoğun bakımı yok. O yüzden ne kadar indirim yapsalarda yaptırmıyorum. Bir de doktorum dışardan gelecek o istediğimiz yere geliyor onun da maliyeti olacak tabikide :)) burada medicanadan fiyat aldım 40 bin dedi. Bana çok yakın 5 dk yürüme mesafesinde. Ocak ayında yeni zamlara göre yer araştıracağım doktorumlada günü belirleyeceğiz. 🙄🙄
Kuzuu tip fakültesinde olacak dogumum. Kendisi orda prof. zaten. Akademisyen. Fakültede hasta muayene etmiyor kendine özel klinik açmış. Hastaları orda muayene edip fakültede ameliyat ediyor. Hal böyle olunca doğumlar da fakültede yapılıyor. Fakültede yeni doğan y.b zaten var. Ve baya iyi. Hem yeni doğan yoğun bakım olması hem doktorumun perinatolog olması beni güvende hissettiriyor işte.

Kızlar günaydın e bebekte bu reflü yatağında ikincisi yüzde kırk indirim var arkadaşımla aldım tanesi 110 a falan geliyor 💘
Bunun aynısı trenyolda 99 tl ydi canım ama burda kızlara sormuştum önermediler desteksiz olduğu için almamıştım o yüzden

Sende nasıl etkiler vardı bende şuan aşırı dökülüyorul hastaneye gitmedim
Balgamlı öksürük , baş agrısı şeffaf burun akıntısı bebek baskı yaptıgı için zaten nefes almada güçlük yasıyordum şimdi birde burnum tıkandı daha kötü oldu nefes alamıyorum, doktorum ilaç önermedi gece yaşnızca 1 aferın al dedi rahatlatır dedi dün aldım aferini işe yaradı uyuyamıyordum öksürükten uyudum dun cok sukur bugun daha iyi hissediyorum ama gecmıs değil

Günaydın kızlar ✨🤰

Ağrıları olanlar bu haftalarda bence çok normal yalancı doğum sancıları başlıyor, dinlenince geçiyorsa korkmayın ama ritmik ve düzenliyse uzanınca geçmiyorsa doktorunuza danışın mutlaka 🤍

Y yazosey geçmiş olsun hamileyken aferin kullanilabiliyormuymus ? Ben koronayken benim dr. Parol bile vermedi bana dayanamicağın noktada ateslenirsen iç demişti. Ben 2-3 parol ile koronayı atlattım. Hamilelere veriliyorsa keşke bana da ilaç verseymiş sürünmüştüm resmen 🥵

Kızlar benim diş etlerim feci kanamaya başladı ya 🥺 Sabahları ağzımın içi kan doluyor resmen kusasım geliyor. Sizde var mı böyle bir sorun ne yapmak lazım 🙁
Doktorum doc ve alanında cok iyi su iç bol bol cok kötü oldugunda gece 1 tane al dedi dün dayanamadım uyuyamıyordum öksürükten aldım iyi geldi cok sukur rahat uyudum uyudugum için daha iyi basladım gune cok sukur

Doktorum doc ve alanında cok iyi su iç bol bol cok kötü oldugunda gece 1 tane al dedi dün dayanamadım uyuyamıyordum öksürükten aldım iyi geldi cok sukur rahat uyudum uyudugum için daha iyi basladım gune cok sukur
Aklımızda olsun bizim de hastalanırsak sorarız dr a

Arkadaşlar bugün bakanlıktan sağlık ocağına bildiri gelmiş tetanoz aşıları işlemini durdurdu bakanlık. Ebe aradı şimdi bilgilendirdi beni de. ‘Tetadif 0,5 mL IM enjeksiyonluk süspansiyon ‘ isimli ürünün tüm serilerine geri çekme işlemi uygulanacakmış. Bilginize. Henüz ikinci dozu olmayanlar ya da bugün olacaklar varsa olmayın bekleyin.

Arkadaşlar bugün bakanlıktan sağlık ocağına bildiri gelmiş tetanoz aşıları işlemini durdurdu bakanlık. Ebe aradı şimdi bilgilendirdi beni de. ‘Tetadif 0,5 mL IM enjeksiyonluk süspansiyon ‘ isimli ürünün tüm serilerine geri çekme işlemi uygulanacakmış. Bilginize. Henüz ikinci dozu olmayanlar ya da bugün olacaklar varsa olmayın bekleyin.
Canım neden böyle bir şey yapıldı şimdi çoğumuz da olduk aşıları

E peki olanlar nolacak ? :skandal:

Ya bunların kafası mı güzel neden bizi aşıladılar neden şimdi geri çekiyorlar ? Ne saçma işler.

Nasıl yani bizim olduklarımız nolcak o zaman. Madem piyasadan çekilecekmiş bize niye uyguladılar o zaman. Ayy Bi tuhaf oldum şimdi 🤔😔😔

Ee 1. Doz ya bunlardan yapildiysa. Benim 2. Doz 25 aralikta. Neden geri cekiliyor acaba. Bunlar da bir asiyi ya da ilaci insanlara yapiyorlar sonra yok şu şu zararlari var deyip geri cekiyorlar

X