2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Arkadaşlar bugün bakanlıktan sağlık ocağına bildiri gelmiş tetanoz aşıları işlemini durdurdu bakanlık. Ebe aradı şimdi bilgilendirdi beni de. ‘Tetadif 0,5 mL IM enjeksiyonluk süspansiyon ‘ isimli ürünün tüm serilerine geri çekme işlemi uygulanacakmış. Bilginize. Henüz ikinci dozu olmayanlar ya da bugün olacaklar varsa olmayın bekleyin.
Sebep nedir acaba, ben de geçen hafta hatırlatma dozunu oldum 😢

Nasıl yani bizim olduklarımız nolcak o zaman. Madem piyasadan çekilecekmiş bize niye uyguladılar o zaman. Ayy Bi tuhaf oldum şimdi 🤔😔😔
Ben 1 ay oncesiydi yaptirdim o zaman da onu mu vurdurdular baskasini bilmiyorum soracagim simdi ben dr evhamlandim. Ya asilari vursan bir dert vurmasan bir dert. Sonra cikip aman zarari vsrmis kaldiralim diyorlar gel de guven bunlara

Ee 1. Doz ya bunlardan yapildiysa. Benim 2. Doz 25 aralikta. Neden geri cekiliyor acaba. Bunlar da bir asiyi ya da ilaci insanlara yapiyorlar sonra yok şu şu zararlari var deyip geri cekiyorlar

Saçmalık bu ya olanlar afedersin bok yoluna mı gidecek yani 😑

Sebep nedir acaba, ben de geçen hafta hatırlatma dozunu oldum 😢

Zaten yeterince stresimiz yokmuş gibi, bir de bunu düşünelim

Ben 1 ay oncesiydi yaptirdim o zaman da onu mu vurdurdular baskasini bilmiyorum soracagim simdi ben dr evhamlandim. Ya asilari vursan bir dert vurmasan bir dert. Sonra cikip aman zarari vsrmis kaldiralim diyorlar gel de guven bunlara

Aynen ya 2. Doz falan vurdurmayacagim bunlara emanet olacagimiza Sadece Allah a emanet yasasak daha iyi

Şimdi bende şüphelendim ne vurdular o zaman bize 🤦‍♀️ valla bende bi gıcıklandım bu işe. Sorma ya saçmalık ötesi

ebeyi aradım bişeyden haberi yok. siz kasımda olmuşsunuz sıkıntı olmaz diyor ne alakaysa
Arkadas sanki 1.5 ay.once falan demsiti toplatilacakmis falan acaba o zamandan mi toplatilmis diye diyor ama yine de guven.olmaz elerindekileri vurmuslardir.

X