- 20 Aralık 2021
- 3.481
- 4.299
- 26
Saçmalık bu ya olanlar afedersin bok yoluna mı gidecek yaniE peki olanlar nolacak ?
Ya bunların kafası mı güzel neden bizi aşıladılar neden şimdi geri çekiyorlar ? Ne saçma işler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saçmalık bu ya olanlar afedersin bok yoluna mı gidecek yaniE peki olanlar nolacak ?
Ya bunların kafası mı güzel neden bizi aşıladılar neden şimdi geri çekiyorlar ? Ne saçma işler.
Sebep nedir acaba, ben de geçen hafta hatırlatma dozunu oldumArkadaşlar bugün bakanlıktan sağlık ocağına bildiri gelmiş tetanoz aşıları işlemini durdurdu bakanlık. Ebe aradı şimdi bilgilendirdi beni de. ‘Tetadif 0,5 mL IM enjeksiyonluk süspansiyon ‘ isimli ürünün tüm serilerine geri çekme işlemi uygulanacakmış. Bilginize. Henüz ikinci dozu olmayanlar ya da bugün olacaklar varsa olmayın bekleyin.
Zaten yeterince stresimiz yokmuş gibi, bir de bunu düşünelimEe 1. Doz ya bunlardan yapildiysa. Benim 2. Doz 25 aralikta. Neden geri cekiliyor acaba. Bunlar da bir asiyi ya da ilaci insanlara yapiyorlar sonra yok şu şu zararlari var deyip geri cekiyorlar
Ben 1 ay oncesiydi yaptirdim o zaman da onu mu vurdurdular baskasini bilmiyorum soracagim simdi ben dr evhamlandim. Ya asilari vursan bir dert vurmasan bir dert. Sonra cikip aman zarari vsrmis kaldiralim diyorlar gel de guven bunlaraNasıl yani bizim olduklarımız nolcak o zaman. Madem piyasadan çekilecekmiş bize niye uyguladılar o zaman. Ayy Bi tuhaf oldum şimdi
Aynen ya 2. Doz falan vurdurmayacagim bunlara emanet olacagimiza Sadece Allah a emanet yasasak daha iyiZaten yeterince stresimiz yokmuş gibi, bir de bunu düşünelim
Ee 1. Doz ya bunlardan yapildiysa. Benim 2. Doz 25 aralikta. Neden geri cekiliyor acaba. Bunlar da bir asiyi ya da ilaci insanlara yapiyorlar sonra yok şu şu zararlari var deyip geri cekiyorlar
Saçmalık bu ya olanlar afedersin bok yoluna mı gidecek yani
Sebep nedir acaba, ben de geçen hafta hatırlatma dozunu oldum
Zaten yeterince stresimiz yokmuş gibi, bir de bunu düşünelim
Ben 1 ay oncesiydi yaptirdim o zaman da onu mu vurdurdular baskasini bilmiyorum soracagim simdi ben dr evhamlandim. Ya asilari vursan bir dert vurmasan bir dert. Sonra cikip aman zarari vsrmis kaldiralim diyorlar gel de guven bunlara
Aynen ya 2. Doz falan vurdurmayacagim bunlara emanet olacagimiza Sadece Allah a emanet yasasak daha iyi
Şimdi bende şüphelendim ne vurdular o zaman bize valla bende bi gıcıklandım bu işe. Sorma ya saçmalık ötesiBen 1 ay oncesiydi yaptirdim o zaman da onu mu vurdurdular baskasini bilmiyorum soracagim simdi ben dr evhamlandim. Ya asilari vursan bir dert vurmasan bir dert. Sonra cikip aman zarari vsrmis kaldiralim diyorlar gel de guven bunlara
Sorma ya birde bunu takarız şimdi kafayaZaten yeterince stresimiz yokmuş gibi, bir de bunu düşünelim
Doğru düzgün bir açıklama da yok. Bakanlığı mı arayıp sorsak napsak.Şimdi bende şüphelendim ne vurdular o zaman bize valla bende bi gıcıklandım bu işe. Sorma ya saçmalık ötesi
Sorma baktımda dediğin gibi açıklamada yok arayalım mı ya bilgi verirlermi bu yöndeDoğru düzgün bir açıklama da yok. Bakanlığı mı arayıp sorsak napsak.
vermek zorundalar tabi ki. il sağlık müdürlüğünü arayabiliriz onlar da bilirlerSorma baktımda dediğin gibi açıklamada yok arayalım mı ya bilgi verirlermi bu yönde
Arayayım ben bi bakalımvermek zorundalar tabi ki. il sağlık müdürlüğünü arayabiliriz onlar da bilirler
Benimde 1. Doz yapıldı ikincisi 28 aralıktaydı noldu acabaEe 1. Doz ya bunlardan yapildiysa. Benim 2. Doz 25 aralikta. Neden geri cekiliyor acaba. Bunlar da bir asiyi ya da ilaci insanlara yapiyorlar sonra yok şu şu zararlari var deyip geri cekiyorlar
ebeyi aradım bişeyden haberi yok. siz kasımda olmuşsunuz sıkıntı olmaz diyor ne alakaysaArayayım ben bi bakalım
Ayy oda bişeyden anladığı yokebeyi aradım bişeyden haberi yok. siz kasımda olmuşsunuz sıkıntı olmaz diyor ne alakaysa
Cesitli hastaliklara neden.oluyor yazmis sadece insallah bebeklere bir zarari olmamistir. Asiri sinirlendim. Covit asilarina da guvenmedim yapmadim herkes linc ediyordu laflariyla yerden goge kadar hakliyiz.Doğru düzgün bir açıklama da yok. Bakanlığı mı arayıp sorsak napsak.
Arkadas sanki 1.5 ay.once falan demsiti toplatilacakmis falan acaba o zamandan mi toplatilmis diye diyor ama yine de guven.olmaz elerindekileri vurmuslardir.ebeyi aradım bişeyden haberi yok. siz kasımda olmuşsunuz sıkıntı olmaz diyor ne alakaysa
ne hastalığı ya şaka gibiCesitli hastaliklara neden.oluyor yazmis sadece insallah bebeklere bir zarari olmamistir. Asiri sinirlendim. Covit asilarina da guvenmedim yapmadim herkes linc ediyordu laflariyla yerden goge kadar hakliyiz.
Senin attigin haber de yaziyordu canimne hastalığı ya şaka gibi
ben okudum ama mantıklı bir açıklama yok hastalık mı yan etki mi ne olmuşta mesela geri çekecek kadar, hiç güven vermedi hiç.Senin attigin haber de yaziyordu canim