2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sen rüyanda resmen panayırı görmüşsün :)))

Senin değerin kaç canım? Doktoruma anlatmıştım ilaca gerek görmedi. Endokrine gitsem iyi olacak gibi. Diğer değerlerle ilgili bilgin var mı ?
Bı bakim en olmadı bizim hekimlere sorarım yoğun bakım hemsiresiyim ben de benimki 130 larda çıktı TSH i rtkiledigi için eutrox kullanıyordum ben zaten

Bı bakim en olmadı bizim hekimlere sorarım yoğun bakım hemsiresiyim ben de benimki 130 larda çıktı TSH i rtkiledigi için eutrox kullanıyordum ben zaten
Sanırım benimki tsh a etki etmemişti o yüzden gerek yok dedi endokrin. Gebelikte daha alt sınırdan değerlendirilir demişlerdi tabi. Teşekkür ederim canım doktora ulaştım dönüş yapacak bana da ilaç başlar herhalde. Dönüş yapınca yine yazarım

Selam bende listeye beni de ekler misiniz

Bulantısı yoğun olan arkadaşlar neler yapıyorsunuz bu süreçte.

Canım sen ilaç da kullanmış mıydın 3400 çok yani. Hormonal ilaç kullandiysan onlar da beta hcgyi etkiliyor haberin olsun
Ben ilaç kullandım ama yumurtlamadan önce kullandım sonrasından kullanmadım yumurtlamadan 10 gün sonra 15.9 çıktı sonra iki günde iki katı artmaya başladı bugün yumurtlamadan sonra 20 gün çünkü birtek o günü aşılama yapılıyor

Kızlar yeni cıktım Dr dan, sat a göre 6+0, ultrason da 5+6 cıktı, cok şükür kalp atımı azda olsak duyduk, yeni oluşmaya başlamış, 3 hafta sonra tekrar cagırdı..hergün ceviz fındık badem 10ar adet, balık ve et tüketimine dikkat et dedi, nar ve bitki cayları yasak.. Birde özel hastaneye gidenler ortalama nekadar ödüyorsunuz? Benim olduğum yerde tek özel hastane var ve fiyatlar fena artmıs

Fındık ve badem onlar kavrulmamış olucak dikkat edin. Ben çekirdekli siyah kuru üzüm de yiyorum hurma da şifa diyorlar. Nâr neden yenmemeliymiş ilk defa duydum.
Ben izmirde egepol e gittim bir kere 315 tl muayene. Ama muayenehanesi olan doktorlar özel sigortanız yoksa 600 700 civarı. Allah yardımcımız olsun

Nar, caylar hatta maydanoz bile düşüğe sebep oluyormus, Erzincan da giriş 270 TL, 8 ay önce 180 idi bukadar artmasına cok şaşırdım, Allah yardım etsin hepimize

Kizlar selam,
Ben 2 gun once 196 degeriyle ogrendim gebeligimi, bugun tekrar kan verdim 282 olmus. Artis %44 olmus…
Degerlerinde benim gibi az artis gorup saglikli ilerleyen var mi?

Kizlar selam,
Ben 2 gun once 196 degeriyle ogrendim gebeligimi, bugun tekrar kan verdim 282 olmus. Artis %44 olmus…
Degerlerinde benim gibi az artis gorup saglikli ilerleyen var mi?
Ben 6 haziranda 9.43 gördüm 15 saat sonra 25 oldu doktor istemedi bidaha pazar günü verdim 7500 dü kafana takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…