2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Allah bağışlasın, hem ilk yavrunu hem de hayırlısı ile karnındakini :)
Çok uğraşmışsınız.. Çok zor süreçler olmuştur; ama bundan sonra olumlu düşünmeye çalış. Endişenin bize faydası yok, hatta karındaki minişlere zararlı bile.. Ne olursa olsun her şey olacağına varacak.. Benim daha hiçbir şey belli değil bakalım.. Senin kalp atışı duyuldu mu? Güzel düşünce güzellikler getirir Allah'ın izniyle Her şey hepimiz için yolunda gider de hayırlısı ile minnoşlara sağlıkla kavuşuruz inşallah

Arkadaşlar merhaba. Bende Bugün aç karnına wcye çıkmış halde bile acayip bi şişkinlik var anlamadım Sizde de oluyormu 2 iğne 3 ilaç kullanıyorum

Benim de oğlum 10 yaşında, çok uzun zamandır biz de tedavilerle uğraştık aşılama falan da olmadı. Yine bu ay regl olduğumda aşılama sürecine başlayacaktık ki sürpriz oldu doğal yolla. Hala inanamıyoruz ve 2 kayıptan sonra çok korkuyoruz kimseye söylemiyorum. Sağlıkla ilerlesin inşallah

Kız sen bendeki rüyaları bir bilsen o kadar alakasız ki akşam gördüğüm en saçma rüyayı anlatıyım, siyasi partilerin millet vekilleri gösteri yapıyorlar 23 Nisan - 19 Mayıs gösterileri gibi ellerde ponponlar vs. Bizde en önden stadyumda onları izliyoruz. Kilictaroğlu bir elinde elinde baklava tepsisi diğerinde cigkofte tepsisi ve bir sürü yiyecek paketiyle yanıma gelip yeyin siz hamilesiniz canınız çeker diyor bir uyandım yatakta tepsi arıyorum nerde o yiyecekler diye

Benim 4 +3 hafta 1 temmuzda aşılama oldu 20 gün oldu yani beta hcg 3400 ama keseyi tam net goremedi doktor yumurtalarim 123 mm boyutunda olduğu için çok fazla yumurta oluşmus inşaallah bebeğime zarar vermez

Canım hepimiz öyleyiz ki.. Hiçbir şeyin garantisi yok. Umarım hiçbirimiz kötü bir süreç yaşamadan sağlıkla mutlulukla kucağimiza aliriz miniklerimizi soruldugu için paylaştım bende.

Arkadaşlar merhaba. Bende Bugün aç karnına wcye çıkmış halde bile acayip bi şişkinlik var anlamadım Sizde de oluyormu 2 iğne 3 ilaç kullanıyorum
Vitamin dışında hiçbir ilaç kullanmıyorum ama bende çok şişim. Vücudum yavaş yavaş ödem toplamaya bile başladı. Karnım şişti sanki 4 aylık gibiyim resmen bol bol yürüyüş yapmak ve bol su içmek gerekiyor şişkinlik ve ödem için.

Kızlar selam sağlık ocağında kan vermiştim bazı değerlerim bu şekilde çıkmış. Doktoruma ulaşamadım anlayanlarınız bakabilir mi? Bir de kasım ayında Anti tpo değerim 502 çıkmıştı haşimato başlangıcı var demişlerdi. İlaç başlanacak seviyede değil ama hamilelikte takip edilmesi lazım dediler. 10 gün önce tsh 2 idi. Şimdi 3,25 e yükselmiş. İlaç kullanmak gerekir mi acaba bu değere

Eklentiler

• 2FCF5371-5871-4C0F-B507-F290A14B2A52.png
    104 KB · Görüntüleme: 67
  • 373F8AC7-8874-4E60-876E-A912969D6A34.png
    108,9 KB · Görüntüleme: 81
  • 60A20D02-A06C-4624-9995-5D15A55C392E.png
    109,1 KB · Görüntüleme: 53
  • 8EA02362-1477-4E46-8371-20FBDD322312.png
    98,4 KB · Görüntüleme: 57
Benim 4 +3 hafta 1 temmuzda aşılama oldu 20 gün oldu yani beta hcg 3400 ama keseyi tam net goremedi doktor yumurtalarim 123 mm boyutunda olduğu için çok fazla yumurta oluşmus inşaallah bebeğime zarar vermez
Canım sen ilaç da kullanmış mıydın 3400 çok yani. Hormonal ilaç kullandiysan onlar da beta hcgyi etkiliyor haberin olsun

Canım benim de anti tpo yüksek hasimatosun sen de . Endokrin veya dahiliye git canim

Ben hep kullanıyorum çünkü ilaçları

Ben de haşimato hastasıyım tsh çok yüksekti ve ancak düştükten sonra gebe kalabildim. Tiroid bebeğin zihinsel gelişimi için çok önemliymiş o yüzden gebelik boyunca kontrol altında tutulması gerekiyormuş. Doktorum bana gebelikte tsh 2bucuk altında olmalı demişti şu an 2bucuk altında ve hala ilaç kullanıyorum.

Anladım canım teşekkür ederim doktoruma ulaşmaya çalışayım ben de.

Evet canım 6+5 te duyuldu kalp atışı doktor bir sonraki muayene için 28 temmuza çağırdı bir sıkıntı gözükmüyor dedi. Rutin yapılan kan tahlillerini yaptım onları yolladım şimdi doktoruma. Hiç tadım tuzum yok mide bulantılarım sayesinde uyurken rahatım sadece Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm inşalalh.

Bende öyleyim kızımdan sonra 6 kaybımız oldu ailelerden başka kimseye söylemedik. 1 aşılama 2 tüp bebek bak sende tedaviye başlarken gebe kalmışsın bende öyleyim 40 yaşıma kadar deneyeceğim dedim kısmet oldu. Sağlıkla gelsin inşallah şimdi 7+3 teyim çoo şükür bir sıkıntı yaşamadım lekelenmem kanamam olmadı siper düşüklerimde belirtilerim ya yoktu hiç ya da olanlar aniden kesilirdi birde 5. Haftamda lekelenme kanama vs başlardı.ya kede düzensiz olurdu. Şimdi yine korkuyorum doktorum sağlıklı gözüküyor kese çok düzgün dedi ama insan tedirgin oluyot yinede canım. Bizim yaşadıklarımızı yaşayanlar daha iyi biliyor durumu. Hep elim tetikte düştümü düşecekmiş sevinsem mi bebeğimi sevemiyorum bile şuan bağ kurmak istemiyorum ya düşerse diye. Ne eşim ne de ben bağlanmak istemiyoruz. Bi engeli olacak mı diye korkuyorum şimdi de. Rabbim hepimize sabır versin inşallah güzellerini nasip etsin inşalalh

Benide ekler misiniz ? Yaş 23. ilk bebek. Son adet tarihi 3 haziran. Konya başlangıç kilom 94

Tsh sınırda canım 3ün altında olması gerek benimde tsh yüksek hap kullanıyorum ve dahiliye bölümü bakıyor canım

Çok şükür sesini duymuşsunuz Darısı başımıza :)
Geçmiş olsun.. İnşallah mide bulantıları da bir an önce geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…