Allah bağışlasın, hem ilk yavrunu hem de hayırlısı ile karnındakini :)Hayrılsı olsun cnm bende çok genç sayılmam 35 yaşındayım 2.çocuk ilk çocuğum 11 yaşında ama ben çok ara vermeden yapmaya karar vermiştim olmadı 7 senedir deniyoruz tüp benek aşılama vs derken hatta doktorla anlaşmıştık bu ay tüp bebeğe başlayacaktık tekrardan kısmet demekkiBu işler nasibimizde böylesi varmış. 7+3 teyim bakalım sıkıntı çıkacak mı bekliyorum o riskli süreç geçmeden rahat edemiyorum. Umarım bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz inşalalh cnm.
Benim de oğlum 10 yaşında, çok uzun zamandır biz de tedavilerle uğraştık aşılama falan da olmadı. Yine bu ay regl olduğumda aşılama sürecine başlayacaktık ki sürpriz oldu doğal yolla. Hala inanamıyoruz ve 2 kayıptan sonra çok korkuyoruz kimseye söylemiyorum. Sağlıkla ilerlesin inşallahHayrılsı olsun cnm bende çok genç sayılmam 35 yaşındayım 2.çocuk ilk çocuğum 11 yaşında ama ben çok ara vermeden yapmaya karar vermiştim olmadı 7 senedir deniyoruz tüp benek aşılama vs derken hatta doktorla anlaşmıştık bu ay tüp bebeğe başlayacaktık tekrardan kısmet demekkiBu işler nasibimizde böylesi varmış. 7+3 teyim bakalım sıkıntı çıkacak mı bekliyorum o riskli süreç geçmeden rahat edemiyorum. Umarım bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz inşalalh cnm.
Kız sen bendeki rüyaları bir bilsenKızlar gece rüyamda yüne regli oluyordum. Gebeydin bi bakıyorum regli olmuşum tamam işte bu da düştü diyorum sonra kendi kendime. Sürekli böyle rüyalar görüyorum işte bende rüya içinde rüya görüyorum çok fazla rüya görmeye başladım ben
İnşaallah Allah razı olsunÇok çok geçmiş olsun. İnşallah hayırlısıyla bebeğiniz de siz de sağlıkla çıkarsınız hastaneden..
Canım hepimiz öyleyiz ki.. Hiçbir şeyin garantisi yok. Umarım hiçbirimiz kötü bir süreç yaşamadan sağlıkla mutlulukla kucağimiza aliriz miniklerimiziEvet baktım şimdi güzelmiş belki bende takip ederim şu riskli süreç geçmeden çok fazla bakmak, okumak istemiyorum açıkçası. Belki güzel ilerlerse 1 ay sonra bakarım canım. Ben hala hep bi bıçak altındayım gibi hissediyorum kendimi.
Vitamin dışında hiçbir ilaç kullanmıyorum ama bende çok şişim. Vücudum yavaş yavaş ödem toplamaya bile başladı. Karnım şişti sanki 4 aylık gibiyim resmenArkadaşlar merhaba. Bende Bugün aç karnına wcye çıkmış halde bile acayip bi şişkinlik var anlamadım Sizde de oluyormu 2 iğne 3 ilaç kullanıyorum
Canım sen ilaç da kullanmış mıydın 3400 çok yani. Hormonal ilaç kullandiysan onlar da beta hcgyi etkiliyor haberin olsunBenim 4 +3 hafta 1 temmuzda aşılama oldu 20 gün oldu yani beta hcg 3400 ama keseyi tam net goremedi doktor yumurtalarim 123 mm boyutunda olduğu için çok fazla yumurta oluşmus inşaallah bebeğime zarar vermez
Canım benim de anti tpo yüksek hasimatosun sen de . Endokrin veya dahiliye git canimKızlar selam sağlık ocağında kan vermiştim bazı değerlerim bu şekilde çıkmış. Doktoruma ulaşamadım anlayanlarınız bakabilir mi? Bir de kasım ayında Anti tpo değerim 502 çıkmıştı haşimato başlangıcı var demişlerdi. İlaç başlanacak seviyede değil ama hamilelikte takip edilmesi lazım dediler. 10 gün önce tsh 2 idi. Şimdi 3,25 e yükselmiş. İlaç kullanmak gerekir mi acaba bu değere
Kızlar selam sağlık ocağında kan vermiştim bazı değerlerim bu şekilde çıkmış. Doktoruma ulaşamadım anlayanlarınız bakabilir mi? Bir de kasım ayında Anti tpo değerim 502 çıkmıştı haşimato başlangıcı var demişlerdi. İlaç başlanacak seviyede değil ama hamilelikte takip edilmesi lazım dediler. 10 gün önce tsh 2 idi. Şimdi 3,25 e yükselmiş. İlaç kullanmak gerekir mi acaba bu değere
Senin değerin kaç canım? Doktoruma anlatmıştım ilaca gerek görmedi. Endokrine gitsem iyi olacak gibi. Diğer değerlerle ilgili bilgin var mı ?Ben hep kullanıyorum çünkü ilaçları
Ben de haşimato hastasıyım tsh çok yüksekti ve ancak düştükten sonra gebe kalabildim. Tiroid bebeğin zihinsel gelişimi için çok önemliymiş o yüzden gebelik boyunca kontrol altında tutulması gerekiyormuş. Doktorum bana gebelikte tsh 2bucuk altında olmalı demişti şu an 2bucuk altında ve hala ilaç kullanıyorum.Kızlar selam sağlık ocağında kan vermiştim bazı değerlerim bu şekilde çıkmış. Doktoruma ulaşamadım anlayanlarınız bakabilir mi? Bir de kasım ayında Anti tpo değerim 502 çıkmıştı haşimato başlangıcı var demişlerdi. İlaç başlanacak seviyede değil ama hamilelikte takip edilmesi lazım dediler. 10 gün önce tsh 2 idi. Şimdi 3,25 e yükselmiş. İlaç kullanmak gerekir mi acaba bu değere
Anladım canım teşekkür ederim doktoruma ulaşmaya çalışayım ben de.Ben de haşimato hastasıyım tsh çok yüksekti ve ancak düştükten sonra gebe kalabildim. Tiroid bebeğin zihinsel gelişimi için çok önemliymiş o yüzden gebelik boyunca kontrol altında tutulması gerekiyormuş. Doktorum bana gebelikte tsh 2bucuk altında olmalı demişti şu an 2bucuk altında ve hala ilaç kullanıyorum.
Evet canım 6+5 te duyuldu kalp atışı doktor bir sonraki muayene için 28 temmuza çağırdı bir sıkıntı gözükmüyor dedi. Rutin yapılan kan tahlillerini yaptım onları yolladım şimdi doktoruma. Hiç tadım tuzum yok mide bulantılarım sayesinde uyurken rahatım sadece Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm inşalalh.Allah bağışlasın, hem ilk yavrunu hem de hayırlısı ile karnındakini :)
Çok uğraşmışsınız.. Çok zor süreçler olmuştur; ama bundan sonra olumlu düşünmeye çalış. Endişenin bize faydası yok, hatta karındaki minişlere zararlı bile.. Ne olursa olsun her şey olacağına varacak.. Benim daha hiçbir şey belli değil bakalım.. Senin kalp atışı duyuldu mu? Güzel düşünce güzellikler getirir Allah'ın izniyleHer şey hepimiz için yolunda gider de hayırlısı ile minnoşlara sağlıkla kavuşuruz inşallah
Bende öyleyim kızımdan sonra 6 kaybımız oldu ailelerden başka kimseye söylemedik. 1 aşılama 2 tüp bebek bak sende tedaviye başlarken gebe kalmışsın bende öyleyim 40 yaşıma kadar deneyeceğim dedim kısmet oldu. Sağlıkla gelsin inşallah şimdi 7+3 teyim çoo şükür bir sıkıntı yaşamadım lekelenmem kanamam olmadı siper düşüklerimde belirtilerim ya yoktu hiç ya da olanlar aniden kesilirdi birde 5. Haftamda lekelenme kanama vs başlardı.ya kede düzensiz olurdu. Şimdi yine korkuyorum doktorum sağlıklı gözüküyor kese çok düzgün dedi ama insan tedirgin oluyot yinede canım. Bizim yaşadıklarımızı yaşayanlar daha iyi biliyor durumu. Hep elim tetikte düştümü düşecekmiş sevinsem mi bebeğimi sevemiyorum bile şuan bağ kurmak istemiyorum ya düşerse diye. Ne eşim ne de ben bağlanmak istemiyoruz. Bi engeli olacak mı diye korkuyorum şimdi de. Rabbim hepimize sabır versin inşallahBenim de oğlum 10 yaşında, çok uzun zamandır biz de tedavilerle uğraştık aşılama falan da olmadı. Yine bu ay regl olduğumda aşılama sürecine başlayacaktık ki sürpriz oldu doğal yolla. Hala inanamıyoruz ve 2 kayıptan sonra çok korkuyoruz kimseye söylemiyorum. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Benide ekler misiniz ? Yaş 23. ilk bebek. Son adet tarihi 3 haziran. Konya başlangıç kilom 94Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfa
sında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 24-03-2023
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADAYI ANNENİN YAŞI SON ADET BAŞLANGICI ŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK İLK KİLO CİNSIYET İSİM GERÇEKLEŞEN DOĞUM TARİHİ @SEV_tap 30 4 Haziran İzmir 1 80 @qizemli 31 25 Mayıs İstanbul 2 94 @sunpineapple 25 31 Mayıs Yurt Dışı 1 95 @Konepone 28 27 Mayıs İstanbul 1 69 @Cotto 33 7 Haziran Antalya 1 55 Leedong 35 30 Mayıs İstanbul 2 54 Rheaa 32 5 Haziran Edirne 2 59 @feslegenhanim @Lastmoon06 33 28 Mayıs Ankara 2 56 @skt587 35 25 Mayıs İzmir 1 120 @beyzosh 27 20 Mayıs İstanbul 1 60 @Birtutamdiyet B Betus1905 30 28 Mayıs Bursa 1 55 @Pembegokyuzu 32 28 Mayıs İstanbul 1 57 @Irmaxxx @mayaaaa 33 25 Mayıs Ankara 3 57 @Melikeben 29 23 Mayıs İzmir 1 62 @ebemmmmnry 27 27 Mayıs Çorum 1 @meinfika @khilall214 @Rande 37 25 Mayıs Bursa 3 66 @mysteryhrn 28 24 Mayıs Iğdır 1 47 @Maviesil2837 30 2 Haziran İstanbul 1 46 @biyomelina 29 28 Nisan İstanbul 1 53 @askk3 22 6 Haziran Eskişehir 1 56 marshmallow 30 26 Mayıs Kocaeli 2 57 @Sunrseee 29 31 Mayıs İstanbul 1 57 @Cmz 34 29 Mayıs Tekirdağ 1 @Helenk 35 1 Haziran İstanbul @MaviFlorra 30 7 Haziran Fransa 81 @Gezenlady 27 7 Haziran Osmaniye 1 65 @sss35 29 30 Mayıs İzmir 2 72 U Uykucupandaa 23 3 Haziran Konya 1 75 C Cezosshaaa 38 27 Mayıs Adana 2 57 @ikizlerkadini96 26 10 Haziran İstanbul 1 55 ozguss 27 19 Mayıs Konya 1 58 @Evimmis 35 1 Haziran İstanbul 2 52 @Aycoregi1 31 8 Haziran İstanbul 2 59 @kadinca1234 25 7 Haziran Edirne 1 55 @lavantaa 32 29 Mayıs Londra 1 53 @MYE 29 1 Haziran Ankara 1 82 @Vmd_rubby 31 4 Haziran Antalya 59 @ZzHHrR 33 4 Haziran İstanbul 2 90 @Fh2512 24 1 Haziran İstanbul 1 45 @salsa84 30 Mayıs Muğla 3 98 @Merve1410 27 8 Haziran Eskişehir 68 @fatmameltem 34 11 Haziran İstanbul 1 58 @mavi-hayal 36 10 Haziran Trabzon 2 53.5 @Tuba111 38 8 Haziran İstanbul 1 80 @Azelya21 24 8 Haziran Adana 1 82 @Rabbi Hebli Mines Salihin 27 9 Haziran Malatya 1 55 @Umayumayy 29 7 Haziran Antalya 1 67 @altnkz @Nazelifim 32 8 Haziran Erzincan 2 65 @zeytinduasi 28 13 Haziran İstanbul 1 61 @Dark Morningstar 32 6 Haziran Kayseri 1 54 @Louder 28 15 Haziran 1 Diyetmidedibiri 30 18 Haziran Manisa 1 57 @oblomowka1 34 15 Haziran Düzce 2 80 @nivenn 31 1 Haziran Ankara 1 75 @wish2401 26 9 Haziran Bursa 1 57 @Flykd 31 7 Haziran Burdur 1 74 @Blue21 35 9 Haziran Antalya 1 52 Sitaremay 22 20 Haziran Konya 1 52 @beyazkelebeksiyahlale 30 12 Haziran Ankara 1 53 @Nefesim157 39 16 Haziran İzmir 1 66 R Random3 36 24 Haziran Mersin 2 70 @minok 36 13 Haziran İstanbul 2 82 @Kalpim @HEYECANLIYIM 32 30 Mayıs Ankara 2 64 @olmadibe 27 2 Haziran Samsun 1 64 @maviespumante 36 14 Haziran Balıkesir 60 @Bulut5870 27 2 Haziran İstanbul 1 61 @melo29 29 8 Haziran İstanbul 1 54 5 @Daydream_ 38 1 Haziran İstanbul 2 58 @Limonmiski @lavenderbrown @iremgns 28 16 Haziran İstanbul 1 57 @CRASRP 32 17 Haziran Hatay 1 70 @Cerkezpsase 31 20 Haziran İzmir 1 60 dely
Tsh sınırda canım 3ün altında olması gerek benimde tsh yüksek hap kullanıyorum ve dahiliye bölümü bakıyor canımKızlar selam sağlık ocağında kan vermiştim bazı değerlerim bu şekilde çıkmış. Doktoruma ulaşamadım anlayanlarınız bakabilir mi? Bir de kasım ayında Anti tpo değerim 502 çıkmıştı haşimato başlangıcı var demişlerdi. İlaç başlanacak seviyede değil ama hamilelikte takip edilmesi lazım dediler. 10 gün önce tsh 2 idi. Şimdi 3,25 e yükselmiş. İlaç kullanmak gerekir mi acaba bu değere
Çok şükür sesini duymuşsunuzEvet canım 6+5 te duyuldu kalp atışı doktor bir sonraki muayene için 28 temmuza çağırdı bir sıkıntı gözükmüyor dedi. Rutin yapılan kan tahlillerini yaptım onları yolladım şimdi doktoruma. Hiç tadım tuzum yok mide bulantılarım sayesinde uyurken rahatım sadece Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm inşalalh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?