2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ay ne bilim ben de yeni gördüm bunları Zaten reflü yatağı alıcam gerek Yok o zaman direk diğerlerinden alırım dönenceli
Bir tane oyun minderi almıştım ben bir tane de yatak üstü dönence. Dur bulursam eski siparişlerden gorsellerini ekleyeyim..

Eklentiler

• Screenshot_20221218-133740_Trendyol.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_20221218-133722_Trendyol.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 53
Ay ne bilim ben de yeni gördüm bunları Zaten reflü yatağı alıcam gerek Yok o zaman direk diğerlerinden alırım dönenceli
Ben zamanında ikisininde bimden almıştım valla. Çok uzun kullanilmayacak diye. Reflu yatağı da o babynest ide o zaman ikisine yanlış hatırlamıyorsam 100 TL ye yakın para vermiştim.

Hahahah Prima çok pahalı ya cidden. Bir de pişik yaparsa kahrolurum o kadar para verip Doğum yapan topiklere hep bakıyorum da ıslak mendil kullanan herkes pişik sorunu yaşıyor ama suyla silenler marka ne olursa olsun çok sorun yaşamamışlar. Ona da dikkat etmek gerekiyor belli ki Ben de şimdi bi indirimde denk getirip pamuk stoğu yapıcam yaza kadar pamukla silerim yazın her değişimde poposunu ılık suyla yıkarım diyorum kaka yaptığında falan. Çok tatli olmuş hediyelikte valla yapabiliyorsan yap bence de hazırlari çok pahalı. Ben hediyelik yaptırmayacagim çikolata sadece bi de sokak hayvanlari için mama paketleticem o kadar
Bir tane oyun minderi almıştım ben bir tane de yatak üstü dönence. Dur bulursam eski siparişlerden gorsellerini ekleyeyim..
Ben de böyle alıcam canım beşiğine de bakayım dönence daha almadım
Ben zamanında ikisininde bimden almıştım valla. Çok uzun kullanilmayacak diye. Reflu yatağı da o babynest ide o zaman ikisine yanlış hatırlamıyorsam 100 TL ye yakın para vermiştim.
Şimdi nerdeeeee 350 den başlıyor sadece reflü yatağı

Kuzum ben hiç ıslak mendil poposuna sürmedim. Hep temizleme pamuğu kullandim. Evde bir kase boşa çıkarttım sürekli kenarda kaynamış sogutulmus su bulundurdum. Poposunu veya vücudunu sileceğim zaman kaseye kaynamış sogutulmua su üzerine biraz kaynamış su koyup ilistirip içine pamuk koydum öyle temizledim. Ne zamana kadar dersen desteksiz oturana kadar. O zamanda yaz veya kış farketmedi lavabonun kenarına oturtup suyla yıkadım hep ki halen de öyle zaten. Dışarı çıkarken de yanımda termos ve bir kab bulundurdum . Termosun içinde kaynamış sogutulmia su ile kaynar su karışık göreceli sıcak su oldu hep. Alt değişimi yapacagimda hemen kaba döküp pamukları ıslatip kullandım.
Islak mendil çok kullandım sleepy nin yenidogan paketini ama sadece yok elini silmeye yada ağzının kenarını vs silmek için sadece. Ona rağmen pişik olmustu ama ben böyle pişik görmedim ya. Nasıl desem hani sıcak yüzeye dokunursan da elin su toplar kabarır ya. Onun gibi onlarca düşün bütün bez bölgesinde onlarca kabarik ici su dolu kesecikler ve domates az kırmızı yanında. Ve bu pişik sadece 1 saat içinde oluyordu öyle saatlerce vs değil yani. Kabus gibi günlerdi resmen ya... aklıma gelince içim kötü oluyor resmen.

Aynen oyle çıkıyormuş bnimde. Ama soyle de bisey var bn mesela sabah kahvalti yaptim aradan yarim saat gecince agzima hep biseyler atarim yemesem bile bisey icerim. 2.saate kadar agzim bos durursa kendim de hissediyorum sekerim düşüyo bisey yemek istiyorum. Olcum yaptigimdan bu yana 2 saat hicbisey yemeden bekliyorum ki olcum dogru ciksin dogru mu yapiyorum bilmiyorum.
Foto isini görüntüleme merkeziyle hallederim artik. Ozel hastanede nasil renkli olmaz anlayamadim cidden dr u sevmesem onu da degistircem. Hastane zaten idare ederlik.

Canım mutlaka endokrin ve aynı anda diyetisyene git. Çünkü günlük öğünleri ayarladiginda o 2 saatlik sürede hiç acikmiyorsun. Evet o süreçte bir şey yememek gerekiyor doğru ölçüm olsun diye. Ama dediğim gibi ana yemekten yarım saat sonra acikiyorsan ogunun yetersiz kalıyor demek. Anlık enerji veren besinler değil uzun süre enerji veren besinler tüketmeye çalış. Mesela yulaf, çiğ badem vs.gibi. diyetisyen çok güzel ayarlıyor onu. Hatta diyetin düzene girmesi nerden baksan 4 haftayı buluyor. Çünkü 5 günde bir kontrol yapıyordu bu önünden kaç saat sonra aciktin şekerin kaç çıktı vs diye kontrol edip düzenleme yapıyordu. Mesela 2 saat içinde aciktiginda öğüne eklemeler yapıyor, ara öğünü ona göre değiştiriyor. Şimdi herkeste şeker farklı olduğu için net şunu yapmalı demek te pek doğru olmuyor canım. Diyetisyen sana uygun ayarlama yapacaktır

Off çok fena ya baya yanık gibi olmuş bazı tenler çok hassas oluyor işte Kızın beyaz tenli miydi beyaz tenli bebekler daha narin oluyor

Cok sağol vallahi bndeki seker değişik bi tür. Diyetisyene anca haftaya gidebilicem o zamana kadar kendimi de deneyeyim acikma suremi falan. Calistigim için 15 dk lik kahvalti zamanim oluyo o arada da aceleyle yemeye çalışıyorum sanirim bni bu da etkiliyo. Şu iş meselesi ne zaman bitecek merakla bekliyorum.

Kızlar şarjlı süpürge bakanlar vardı ben bugün bunu aldım, daha doğrusu annem hediye aldı sağolsun. Uzun araştırmalarım sonucu suan motoru en güçlü ürün buydu ve fiyat olarakta en iyisi. Ünlü Amerikan matkap markası olan Black&Decker markası üretimi. Düşündüğüm Philips speed eco dan daha iyi özellikler ve daha uygun fiyat düşünen varsa fikir olsun

Bnce Dora cok daha guzel. bnde asil ismini srviyodum ama asil ler biraz inatci sinirli oluyomus. Hem ablasiyla ayni tonlamada

Benimde inatçı biraz. Ama mesela nasıl diyim kizimda yediğim anda sekeerimi tavan yapan bazı besinler mesela şuan sekerimi yükseltiyor çok ilginç gerçekten. Kahvaltını güzel yapmaya çalış canım çünkü gerçekten çok etkiliyor. Daha önceki paylaşmıştım bana kziimda fakultedeki diyetisyenin genel bir verdiği diyet programı vardı. O baya baya tok tutuyordu beni. En azından diyetisyene gidene kadar kendine uygun bir düzenleme yapabilirsin

Evet cildi bana benziyor aşırı hassas ve beyaz tenli beybim
Allah kolaylık versin canım senin ekstra özen göstermen lazım inşallah oğlun o kadar hassas olmaz
Bnde bakiyorum da bi türlü fiyatta anlasamiyoruz e bebge gidiyorum dokunayim bakayim fikir edineyim
Aynen bu paraya değmezsin diyip kapatıyorum sayfayı İndirimde yakalarız inşallah sevi bebe iyi geldi bana babyjem çok yumuşak bebek içine gömülür omurga sağlığı için sert öneriyor uzmanlar

Kızlar şu alize puffy iplerden alıcam elde örülenlerden. Örgü biliyorum ama hiç tığla şişle uğraşacak modda değilim Denediniz mi bu iple kolay oluyor mu kaç ip gider 5 li satılıyor ama sanki 5 az geldi çokta minik olmasın

Off çok fena ya baya yanık gibi olmuş bazı tenler çok hassas oluyor işte Kızın beyaz tenli miydi beyaz tenli bebekler daha narin oluyor
Pisik olmamasi icin bolca altini havalandirrmak gerekir. Ben yanimdayken uygun oldukca bezini boyle uclardan acik gibi yapim yamalak kapatip oyle tutuyordum. Bir de hic sikmadim bezini. Kaynar su ve pamukla silince sonra pamukla kuruladik ve gene pamuga zeytin yagi damlatip onunla sildim. Kizimda molfix kullandim. Molfixte asla tasma olmuyor. Ne pisik ne mantar oldu. Bakiciya gecince elini temiz tutmadigi icin bir defa olmustu. Altini acmadan elini sabunlattim o da olmamisti artik...kizlar ustelik daha cok enfeksiyon olur pisik olur denilmisti bana ama sukur olmamisti...

Canım ben de mümkün olduğunca altını açmak istiyorum sürekli bezli kalmasını istemiyorum açıkçası. Zaten en erken dönemde de bezi bıraktırmak hedefim var inşallah Ben kendim de 6 aylıkken atmışım bezi çığlık kıyamet agliyormusum annem bezleyince. Altımı açıyorlarmış mışıl mışıl uyuyormuşum. Annem de bi daha bağlamamış tuvalete oturtmuş hep altıma da yapmamışım. Ufacıkmışım tuvaletim gelince lazımlığa emeklermişim annem oturturmuş hemen. İnşallah kızım da bana benzer. Ben zorluğunu çekmeye razıyım,uzun süre bezlenmesini hiç istemiyorum içime sinmiyor. İnşallah başarılı olabilirim bu konuda tuvalet temizliği için de ıslak mendil kullanmayacağım dediğin gibi. molfix aldım ben de bakalım inşallah memnun kalırız sonra da by by deriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…