2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yaa bebeklerin altini acinca nasil gulucuk saciyorlar... Simdi o geldi aklima... Bez kolay degil ya! Zaten yurumeye baslayinca kaciyorlar baglatmamak icin :KK70: :KK70: kose kapmaca... O gunleri goruruz insallah 🤲🌾
İşte doğalarına aykırı çünkü. Bebekler o kadar akıllı ki aslında. Verdikleri mesajları almak önemli 🙂

Ben kendi yontemimi söyleyeyim herkes farklı yapma ihtimali var tabi. Kucağımda yan tutup üst burun deliğinden 1 flakonun yarısını komple boşaltıp yüz üstü tutuyordum zaten çoğu çıkıyor anında 😄 sonra iki burunu da aspirasyonla çekiyordum sonra diğer burnu aynı şekilde.
Yada bir diğer yöntem biraz daha büyüdüğünde eczaneden serum fizyolojik alıyorsunuz paketli oluyor onlar torba gibi neyse. Birde enjektör. Paketten serumu enjektörle çekip, çocuk dik şekilde olucak hafif öne eğimli bir burun deliğinden komple sıkıyorsun diğer burun deliğinden çıkıyor o şekilde temizleniyor.
Teşekkür ederim 🥰🥰🥰

Canım ben de mümkün olduğunca altını açmak istiyorum sürekli bezli kalmasını istemiyorum açıkçası. Zaten en erken dönemde de bezi bıraktırmak hedefim var inşallah 🙏 Ben kendim de 6 aylıkken atmışım bezi çığlık kıyamet agliyormusum annem bezleyince. Altımı açıyorlarmış mışıl mışıl uyuyormuşum. Annem de bi daha bağlamamış tuvalete oturtmuş hep altıma da yapmamışım. Ufacıkmışım tuvaletim gelince lazımlığa emeklermişim annem oturturmuş hemen. İnşallah kızım da bana benzer. Ben zorluğunu çekmeye razıyım,uzun süre bezlenmesini hiç istemiyorum içime sinmiyor. İnşallah başarılı olabilirim bu konuda 🙏 tuvalet temizliği için de ıslak mendil kullanmayacağım dediğin gibi. molfix aldım ben de bakalım inşallah memnun kalırız sonra da by by deriz 🥲
Insallah canim. Valla ben de heyecanliyim. Kiz olsa cok rahatti benim icin erkek bebek daha kolay diolar ama kiz kolay geliyor bana :) tuvalet aliskanligi icin 16-18 ay oncesi pek uygun degil aslinda ruhsal acidan ama tabii ki her Anne kendisi bebegini daha iyi bilir 😌 insallah .. heyecanla bekliyorum vallahi dogmasini 😍

Kizlar ya bana erkek bebek 40i beklemez once dogar diyip duruyorlar. Erkek olup 40 haftayi dolduran ya da geciren var mi?

Benim oğlum 39+3’te doğdu. Kızım 39+6’da doğdu. Oğlan daha erken geldi yani. Biraz irice ve kilolu olabiliyorlar, ondan sebep erken geliyor denebilir

Benim oğlum 39+3’te doğdu. Kızım 39+6’da doğdu. Oğlan daha erken geldi yani. Biraz irice ve kilolu olabiliyorlar, ondan sebep erken geliyor denebilir
40 haftada gelmis canim. Masallah guzel dogmus:) tesekkur ederim cevap icin..

Kizlar ya bana erkek bebek 40i beklemez once dogar diyip duruyorlar. Erkek olup 40 haftayi dolduran ya da geciren var mi?
Oğlumda 39+5 te suyum geldi ama bir gün oncesinde doktorda hiç acilma sanci filan yoktu, eşime aktardan bir ot aldırdım onun çayını içtikten sonra ertesi sabah başladı doğum:) kimseye onermiyorum tabi, ben normal dogum isteyip bebeğin irileşmesini istemedigim icin boyle denedim ama tabi kismet yine sezaryen oldu. Belli olmuyor 40 i gecen kız bebekler de var

Oğlumda 39+5 te suyum geldi ama bir gün oncesinde doktorda hiç acilma sanci filan yoktu, eşime aktardan bir ot aldırdım onun çayını içtikten sonra ertesi sabah başladı doğum:) kimseye onermiyorum tabi, ben normal dogum isteyip bebeğin irileşmesini istemedigim icin boyle denedim ama tabi kismet yine sezaryen oldu. Belli olmuyor 40 i gecen kız bebekler de var
O tarz bi sey denemem, Allah tan saglikla dogmus oglunuz 💐zaten 40inda dogsun isterim :) kizim 40i gecti. 39da falan dogar insallah... Tesekkur ederim cevaba :)

Benimde inatçı biraz. Ama mesela nasıl diyim kizimda yediğim anda sekeerimi tavan yapan bazı besinler mesela şuan sekerimi yükseltiyor 🙄 çok ilginç gerçekten. Kahvaltını güzel yapmaya çalış canım çünkü gerçekten çok etkiliyor. Daha önceki paylaşmıştım bana kziimda fakultedeki diyetisyenin genel bir verdiği diyet programı vardı. O baya baya tok tutuyordu beni. En azından diyetisyene gidene kadar kendine uygun bir düzenleme yapabilirsin 😌
Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim. Neyseki az kaldi. Tabi snn artik standardin olduğu icin daha aşinasın. Dedigin gibi doyumluk biseyler ayarlamam lazim

Allah kolaylık versin canım senin ekstra özen göstermen lazım inşallah oğlun o kadar hassas olmaz 🙏

Aynen bu paraya değmezsin diyip kapatıyorum sayfayı 🤣 İndirimde yakalarız inşallah sevi bebe iyi geldi bana babyjem çok yumuşak bebek içine gömülür omurga sağlığı için sert öneriyor uzmanlar
cidden oyle para ve kullanim zamani hic uyusmuyo. E bebekte bi babynest vardi yatirilan yer sertti arkadan bakinca belli oluyo ama tabi fiyat uçurum..

O tarz bi sey denemem, Allah tan saglikla dogmus oglunuz 💐zaten 40inda dogsun isterim :) kizim 40i gecti. 39da falan dogar insallah... Tesekkur ederim cevaba :)
Hamileligin 3.trimesterinde tüketilebilen rahim kaslarini güçlendiren bir bitki, bebeğe bir zararı yok ama ismini vermek istemedim sonra önermiş gibi olmayayım diye. Hayirlisi olsun saglikla gelsin inşallah. Yoksa balik burcu olmasın diye mi bu acele :KK70:

Hamileligin 3.trimesterinde tüketilebilen rahim kaslarini güçlendiren bir bitki, bebeğe bir zararı yok ama ismini vermek istemedim sonra önermiş gibi olmayayım diye. Hayirlisi olsun saglikla gelsin inşallah. Yoksa balik burcu olmasın diye mi bu acele :KK70:
Benimde tam günü gününe doğarsa balık olmayacak 🤣 ama eşimde balık alışığım yani :) burçtan ziyade ben günü güzel olsun istiyorum. 13.03.23 yada 23.03.23 olsa süper olur 🤩 büyüğüm de 28.10.18 doğumlu :) 39+0da gelmişti minnoşum bakalım bu ne zaman gelmek isteyecek :)

Off ben koç olsun istiyorum ama o kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum 😂😂

pcfl pcfl Pardon sizin erken gelirse balik olacakmış zaten, 39 dan sonra gelirse koç oluyor

Benimde tam günü gününe doğarsa balık olmayacak 🤣 ama eşimde balık alışığım yani :) burçtan ziyade ben günü güzel olsun istiyorum. 13.03.23 yada 23.03.23 olsa süper olur 🤩 büyüğüm de 28.10.18 doğumlu :) 39+0da gelmişti minnoşum bakalım bu ne zaman gelmek isteyecek :)
40 haftayi gecerse koç olacak gibi. Hayirlisi olsun saglikla gelsin inşallah :)

Yok canim tabii ki balik olmasin o ayri da 😂😂😂 ne kadar gobiste o kadar iyi. Kontrol bende iken rahat gunler ve de bebek guclensin, miladini doldursun :)

X