2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yaa bebeklerin altini acinca nasil gulucuk saciyorlar... Simdi o geldi aklima... Bez kolay degil ya! Zaten yurumeye baslayinca kaciyorlar baglatmamak icin kose kapmaca... O gunleri goruruz insallah
İşte doğalarına aykırı çünkü. Bebekler o kadar akıllı ki aslında. Verdikleri mesajları almak önemli

Teşekkür ederim

Insallah canim. Valla ben de heyecanliyim. Kiz olsa cok rahatti benim icin erkek bebek daha kolay diolar ama kiz kolay geliyor bana :) tuvalet aliskanligi icin 16-18 ay oncesi pek uygun degil aslinda ruhsal acidan ama tabii ki her Anne kendisi bebegini daha iyi bilir insallah .. heyecanla bekliyorum vallahi dogmasini

Kizlar ya bana erkek bebek 40i beklemez once dogar diyip duruyorlar. Erkek olup 40 haftayi dolduran ya da geciren var mi?

Benim oğlum 39+3’te doğdu. Kızım 39+6’da doğdu. Oğlan daha erken geldi yani. Biraz irice ve kilolu olabiliyorlar, ondan sebep erken geliyor denebilir

Benim oğlum 39+3’te doğdu. Kızım 39+6’da doğdu. Oğlan daha erken geldi yani. Biraz irice ve kilolu olabiliyorlar, ondan sebep erken geliyor denebilir
40 haftada gelmis canim. Masallah guzel dogmus:) tesekkur ederim cevap icin..

Kizlar ya bana erkek bebek 40i beklemez once dogar diyip duruyorlar. Erkek olup 40 haftayi dolduran ya da geciren var mi?
Oğlumda 39+5 te suyum geldi ama bir gün oncesinde doktorda hiç acilma sanci filan yoktu, eşime aktardan bir ot aldırdım onun çayını içtikten sonra ertesi sabah başladı doğum:) kimseye onermiyorum tabi, ben normal dogum isteyip bebeğin irileşmesini istemedigim icin boyle denedim ama tabi kismet yine sezaryen oldu. Belli olmuyor 40 i gecen kız bebekler de var

O tarz bi sey denemem, Allah tan saglikla dogmus oglunuz zaten 40inda dogsun isterim :) kizim 40i gecti. 39da falan dogar insallah... Tesekkur ederim cevaba :)

Allah yardimcimiz olsun ne diyeyim. Neyseki az kaldi. Tabi snn artik standardin olduğu icin daha aşinasın. Dedigin gibi doyumluk biseyler ayarlamam lazim

cidden oyle para ve kullanim zamani hic uyusmuyo. E bebekte bi babynest vardi yatirilan yer sertti arkadan bakinca belli oluyo ama tabi fiyat uçurum..

O tarz bi sey denemem, Allah tan saglikla dogmus oglunuz zaten 40inda dogsun isterim :) kizim 40i gecti. 39da falan dogar insallah... Tesekkur ederim cevaba :)
Hamileligin 3.trimesterinde tüketilebilen rahim kaslarini güçlendiren bir bitki, bebeğe bir zararı yok ama ismini vermek istemedim sonra önermiş gibi olmayayım diye. Hayirlisi olsun saglikla gelsin inşallah. Yoksa balik burcu olmasın diye mi bu acele

Benimde tam günü gününe doğarsa balık olmayacak ama eşimde balık alışığım yani :) burçtan ziyade ben günü güzel olsun istiyorum. 13.03.23 yada 23.03.23 olsa süper olur büyüğüm de 28.10.18 doğumlu :) 39+0da gelmişti minnoşum bakalım bu ne zaman gelmek isteyecek :)

Off ben koç olsun istiyorum ama o kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum

pcfl Pardon sizin erken gelirse balik olacakmış zaten, 39 dan sonra gelirse koç oluyor

40 haftayi gecerse koç olacak gibi. Hayirlisi olsun saglikla gelsin inşallah :)

Yok canim tabii ki balik olmasin o ayri da ne kadar gobiste o kadar iyi. Kontrol bende iken rahat gunler ve de bebek guclensin, miladini doldursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…