Canımm dün doktora yazdım ben de bunu içime dert olunca o da tuz almana gerek yok ocean mummynin içindeki iyot çok yeterli dediBen 3 yıldır 0 tuz tüketiyorum kan değerlerimde ve kızımda veya sanki hamileliligimde hiç sorun olmadı. Kızımın hamileliginde aşırı ödem oldu doktor tuzu komple kes demisti o zaman kestik birdaha hiç kullanmadık evde de tuz yok zaten
Kziim daha tuzla hiç tanışmadı mesela. Hatta gecen kontrolde doktoruna sordum biz tuz tuketmiyoruz kızıma tuz yemeklerine koymalı miyim? Çocukların günlük alması gereken tuz miktarı kadar diye sordum endişe etmeyin meyve sebze zeytin peynir gibi besinlerde tuz var ordan vücut karşılar zaten dedi. O yüzden endişelenme canım
Canım şimdi bebek bezi yıldızlar listesine baktım baby me yok ama migrosun bezi varmış şaşırdımBen kızımda hep prima kullandim alerjik diye. Ebebek yorumlarda baby me nin bezine baya iyi yorumlar var primadan geçtiğini yazanlar alerji yapmadığını yazanlar vs. Aklım karıştı baya. Baby me ürünleri aldığınızı söyleyince belki ona da bakmışsınızdır diye sorayım dedim
Ben direkt şu piyanolu olanlardan almayı düşünüyorum ayrıca oyun minderi gerekli olur mu acabaKızlar bu oyun minderleri ne işe yarıyor ne zaman nasıl kullanılıyor? Ben direk oyun halısı alacaktım farkı ne kullanım açısından?
Canım oyun minderi baya sik kullanılıyor. Bebisi altına koyup bırakıyorsun üstteki oyuncaklara uzanma oyuncaklaro takip etme eğer varda ayak hizasında düğmeli basmalı şarkı şeyleri onlara vurunca ayaklarını fark etme. Benim çocuk doktorum aylık ödevlerden vermişti mesela. Çocuğun beyin gelişimi için cok önemli demisti mutlaka kullanalım xemisti bir de yatağa takılan dönence . Oyun minderini dönmeye başladığında da kullanıyorsun. Mesela ben ayak hizasindaki basmalı oyuncağı söktüm 1yasina kadar oyuncak olarak oynamasını sağladım ayağıyla değil eliyle basıyordu düğmelere. Oyun halisi ise yere sevdiğin soğuk geçirmeyen üstünde şekilleri olan bildiğimiz hali.Kızlar bu oyun minderleri ne işe yarıyor ne zaman nasıl kullanılıyor? Ben direk oyun halısı alacaktım farkı ne kullanım açısından?
Canım bende Baya takip ediyorum bu sayfayı yıllardır. Baby me nin 2 tane bezi var 1 inin incelemesi yapılmış. Diğeri nasıl acaba. Prima düşünüyorum ama maliyet olarak yüksek olunca diğer markaları bir gözden geçirmeden direk primaya dalmak istemiyorum yaCanım şimdi bebek bezi yıldızlar listesine baktım baby me yok ama migrosun bezi varmış şaşırdım
Canım bende Baya takip ediyorum bu sayfayı yıllardır. Baby me nin 2 tane bezi var 1 inin incelemesi yapılmış. Diğeri nasıl acaba. Prima düşünüyorum ama maliyet olarak yüksek olunca diğer markaları bir gözden geçirmeden direk primaya dalmak istemiyorum ya
Kesinlikle dora benceKızlar günaydın
Aklıma takılan bir konu var bebis ismi
Şimdi benim kızın ismi Eylül Doğa. Oğlan bebis için Efe Dora konusunda karar kılmıştım. Ama acaba Dora yerine Asil ismi mi olsa diye kafam karıştı yaa
Canım kızda ikisini denemiştim oluşan pisigi görünce şuan korkumdan elim iki markaya gitmiyor. Her çocuk farklı ama bendeki korku aynı kaldıBence bir molfixi sleepyi falan denesen mi çok fiyat farkı var sanki
Efe Dora bence çok güzel hem kızla da uyumlu kulağa da çok hoş geliyor aynı zamanda tarzKızlar günaydın
Şimdi benim kızın ismi Eylül Doğa. Oğlan bebis için Efe Dora konusunda karar kılmıştım. Ama acaba Dora yerine Asil ismi mi olsa diye kafam karıştı yaa
Ohh iyi yapmışsın biz de pusetini aldık 2 bin küsurdu 1500 e aldıkKızlar günaydın e bebekte joie ürünleri yüzde 24 indirimli bebise joie dreamer ana kucağını 1300 e aldım normalde 1800dü
Ben de aynı düşündüm canım bence gerek yok yaBen direkt şu piyanolu olanlardan almayı düşünüyorum ayrıca oyun minderi gerekli olur mu acaba
Yok canım oyun minderi dediğim bu senin dediklerinden değil onu alıcam zaten. Şunlar var ya onları dedim gerek var mı diye sanırım yok.Canım oyun minderi baya sik kullanılıyor. Bebisi altına koyup bırakıyorsun üstteki oyuncaklara uzanma oyuncaklaro takip etme eğer varda ayak hizasında düğmeli basmalı şarkı şeyleri onlara vurunca ayaklarını fark etme. Benim çocuk doktorum aylık ödevlerden vermişti mesela. Çocuğun beyin gelişimi için cok önemli demisti mutlaka kullanalım xemisti bir de yatağa takılan dönence . Oyun minderini dönmeye başladığında da kullanıyorsun. Mesela ben ayak hizasindaki basmalı oyuncağı söktüm 1yasina kadar oyuncak olarak oynamasını sağladım ayağıyla değil eliyle basıyordu düğmelere. Oyun halisi ise yere sevdiğin soğuk geçirmeyen üstünde şekilleri olan bildiğimiz hali.
Molfixin pure&soft unu denemiş miydin? Şu an memnuniyeti en yüksek bez parfüm vs. Kötü hiç bir türev de içermiyorCanım bende Baya takip ediyorum bu sayfayı yıllardır. Baby me nin 2 tane bezi var 1 inin incelemesi yapılmış. Diğeri nasıl acaba. Prima düşünüyorum ama maliyet olarak yüksek olunca diğer markaları bir gözden geçirmeden direk primaya dalmak istemiyorum ya
Bence de Dora, Asil bana yeni nesil şarkıcı sahne ismi gibi geliyorKızlar günaydın
Kız bu bildiğimiz babynest ne ara adı oyun minderi oldu kaldı ki oyun oynamaya hiç müsait değil yaniYok canım oyun minderi dediğim bu senin dediklerinden değil onu alıcam zaten. Şunlar var ya onları dedim gerek var mı diye sanırım yok.
Eki Görüntüle 3178547
Molfixin pure&soft unu denemiş miydin? Şu an memnuniyeti en yüksek bez parfüm vs. Kötü hiç bir türev de içermiyor
Eki Görüntüle 3178545
Bence de Dora, Asil bana yeni nesil şarkıcı sahne ismi gibi geliyor
Ay ne bilim ben de yeni gördüm bunlarıKız bu bildiğimiz babynest ne ara adı oyun minderi oldu kaldı ki oyun oynamaya hiç müsait değil yaniolsa olsa yumus yumus uyumaya yarar. Bunu anne yanı gibi salonda vs koltuk üstünde uyurken kullanabilirsin. Oyun oynanmaz bunla bana oyun minderi denince piyanoyu üstü oyuncaklı şey geliyor aklıma. Onu alırken dönence de bak mutlaka
Evet inşallah problemsiz tamamlarım bu süreci. Doğru diyorsun elimden geldigince içmeye çalışıyorum.Suyu daha da arttır istersen üç litreye falan çık bir de yorulunca da yükseliyor benim ona da dikkat etmeye çalışıyorum umarım bir sıkıntı yaşamayız
Yok kız bu modelmiydi hiç hatırlamıyorum kiMolfixin pure&soft unu denemiş miydin? Şu an memnuniyeti en yüksek bez parfüm vs. Kötü hiç bir türev de içermiyor
Bence de Dora, Asil bana yeni nesil şarkıcı sahne ismi gibi geliyor