2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Öğrenicez bunları

Ben aldım 10 lu ama nasıl kullanacağım hakkında fikrim yok bilenler fikir verse iyi olur
Ben kendi yontemimi söyleyeyim herkes farklı yapma ihtimali var tabi. Kucağımda yan tutup üst burun deliğinden 1 flakonun yarısını komple boşaltıp yüz üstü tutuyordum zaten çoğu çıkıyor anında sonra iki burunu da aspirasyonla çekiyordum sonra diğer burnu aynı şekilde.
Yada bir diğer yöntem biraz daha büyüdüğünde eczaneden serum fizyolojik alıyorsunuz paketli oluyor onlar torba gibi neyse. Birde enjektör. Paketten serumu enjektörle çekip, çocuk dik şekilde olucak hafif öne eğimli bir burun deliğinden komple sıkıyorsun diğer burun deliğinden çıkıyor o şekilde temizleniyor.

Arkadaşlar babynest aldınız mı? Ya da bu yataş’ın yatağı var ya o tarz bir şey? Oturma odasında yatırmak için filan iyi olur gibi geldi bana. Alanlardan da kullananlardan da fikir almak isterim

Arkadaşlar babynest aldınız mı? Ya da bu yataş’ın yatağı var ya o tarz bir şey? Oturma odasında yatırmak için filan iyi olur gibi geldi bana. Alanlardan da kullananlardan da fikir almak isterim
Reflü yatağı bakıyorum ben de içime sinen bir şey bulamadım. Reflü yataklı babynestler var ama çok pahalı ya 500 liradan başlıyor değer mi bilemedim

Yataş çok pahalı geldi bana kullanım süresine bakılınca değmez diye düşündüm açıkçası ebebek dekine baktım yorumlar çok kafa karıştırıcı geldi memnun olan da var gereksiz bulanda onun da fiyatı az değil açıkçası. Sonra ikisinden de vazgeçtim ve şöyle bir reflu yatağı aldım

Canım muhtemelen bana da aynı şeyleri diyecek gibi hissediyorum çok teşekkür ederim haber verdiğin için

Suyu daha da arttır istersen üç litreye falan çık bir de yorulunca da yükseliyor benim ona da dikkat etmeye çalışıyorum umarım bir sıkıntı yaşamayız

Canım bende uzun yıllardır reaktif hipoglisemi var. Şöyle diyim normal şeker ölçümunde 2.saat 1.saate göre düşük olmalı zaten normali o
Fakat reaktif hipoglisemide düşüş yok hızlı bir şekilde ve 1.saattle farkı yüksek oluyor. Kendimden örnek vereyim mesela diyet yapmadığımda 1
Saat tokluk 120 çıktı diyelim 2.saatte 80 çıkıyor. Diyet yaptığımda 1.saat 120 çıktı diyelim 2.saat 110 çıkıyor gibi. Şeker anlık olarak yüksek miktarda düşüş yapıyor bu da en az yüksek şeker kadar riskli bir durum. Mutlaka diyetle kontrol altına alınmalı. Şeker genel olarak amniyon sıvı miktarını çok etkiliyor. Ben kızımda da şimdiki gebeligimde de normal hayatımda da sürekli diyet yapıyorum
Farklı bir doktordan randevu alıp ondan renkli ultrason isteyebilirsiniz tabi gitmeden mutlaka sorun. Bazı yerlerde renkli ultrason yok malesef. Mesela benim kizimda doktor her kontrolde mutlaka ultrason görüntüsünü çıktı olarak veriyordu bana, şimdiki doktorum görüntüleri ve raporları maille gönderiyor. Kziimda ultrasonlardan anı albümü yaptım ama oglanda hepsini tek tek ayrıca çıkartmam lazım ama bakalım nasıl yapacağım...

Umay bebeden aldım kuzenim kullanıyor çok memnun çanta oluyor hemde kullanışlı geldi bana

Ben 3 yıldır 0 tuz tüketiyorum kan değerlerimde ve kızımda veya sanki hamileliligimde hiç sorun olmadı. Kızımın hamileliginde aşırı ödem oldu doktor tuzu komple kes demisti o zaman kestik birdaha hiç kullanmadık evde de tuz yok zaten
Kziim daha tuzla hiç tanışmadı mesela. Hatta gecen kontrolde doktoruna sordum biz tuz tuketmiyoruz kızıma tuz yemeklerine koymalı miyim? Çocukların günlük alması gereken tuz miktarı kadar diye sordum endişe etmeyin meyve sebze zeytin peynir gibi besinlerde tuz var ordan vücut karşılar zaten dedi. O yüzden endişelenme canım

Canım bir daha sağlıklı ocağına tansiyon ölçmeye gittiğinde yanında kendi cihazını da götürüp denesene pes pese. Aynı mı çıkacak farklı mı çıkacak orda daha net anlarsın farkını

Yok canım onla ilgili bir bilgi göremedim ben kendim molfix aldım ama yine gözüme çarparsa yazarım buraya
Ben kızımda hep prima kullandim alerjik diye. Ebebek yorumlarda baby me nin bezine baya iyi yorumlar var primadan geçtiğini yazanlar alerji yapmadığını yazanlar vs. Aklım karıştı baya. Baby me ürünleri aldığınızı söyleyince belki ona da bakmışsınızdır diye sorayım dedim

Zamanında kızıma hamileyken bim e babynest ve reflu yatağı gelmişti almıştım. Kızımda ikisini çok kullanmistim hepsi halen duruyor şimdi yine onları kullanacağim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…