Ben doğumdan sonra ikinci el bulabilirsem alacağım. Bulamazsam chicco ohlala almayı düşünüyorum. Sen aldın mı canım?İkiz bebis bekleyen annişler, bebek arabası aldınız mı
Bende almadım çok da kararsizim ikisi yanana olan mi yoksa önlü arkalı olandan mi alsam yoksa hiç almasam mı bilemedim, kızımın travel sistem ve baston bebek arabaları var onlarla idare edebilir miyim acaba diyorum. İkiz bebek arabaları bagaja da zor sığıyor diyorlar birde bebegin bana dönük olmamasından hiç hoşlanmıyorumBen doğumdan sonra ikinci el bulabilirsem alacağım. Bulamazsam chicco ohlala almayı düşünüyorum. Sen aldın mı canım?
Evet prego ibiza pro aldık canımİkiz bebis bekleyen annişler, bebek arabası aldınız mı
Hayırlı olsun canim güzel günlerde kullanın insallah, bize de e bebek çalışanı onu önerdi ama ürün kalmamış inceleyemedik. Üst üste takınca çok yüksek oluyor mu canim birde öndeki ile arkadaki oturulan yerler arasında fark var mi yatış, ayak koyma yeri gibiEvet prego ibiza pro aldık canım
Hayırlı olsun canim güzel günlerde kullanın insallah, bize de e bebek çalışanı onu önerdi ama ürün kalmamış inceleyemedik. Üst üste takınca çok yüksek oluyor mu canim birde öndeki ile arkadaki oturulan yerler arasında fark var mi yatış, ayak koyma yeri gibi
Vallahi eşim baya araştırdı bide puset aldık buna uygun takılabilen sanırım 0-9 ay o kullanılıyormuş oto koltuğu olarakta kullanılabilir. Çok yüksek değil ama yinede süren kişide en az 165 boy istiyor gibi geldi bana. Biz internetten aldık hepsiburadadan beğendik görünüm olarak inşallah kullanımı da güzeldir. Çok teşekkürler bu aradaHayırlı olsun canim güzel günlerde kullanın insallah, bize de e bebek çalışanı onu önerdi ama ürün kalmamış inceleyemedik. Üst üste takınca çok yüksek oluyor mu canim birde öndeki ile arkadaki oturulan yerler arasında fark var mi yatış, ayak koyma yeri gibi
Ben çok seviyorum o battaniyeleri, hiç cesaret edemedim. Videoları izledim aslında kolay gibiKızlar şu alize puffy iplerden alıcam elde örülenlerden. Örgü biliyorum ama hiç tığla şişle uğraşacak modda değilimDenediniz mi bu iple kolay oluyor mu kaç ip gider 5 li satılıyor ama sanki 5 az geldi çokta minik olmasın
38+1 de doğdu benim oğlumKizlar ya bana erkek bebek 40i beklemez once dogar diyip duruyorlar. Erkek olup 40 haftayi dolduran ya da geciren var mi?
Benim arkadaşım 40+ da doğurmuştu erkek bebeğini. Hurafeden baska bisey degil bence, söylentilere takilmamak lazim... sonucta kiz bebekte de erkek bebekte de erken veya 40+ da dogum var.Kizlar ya bana erkek bebek 40i beklemez once dogar diyip duruyorlar. Erkek olup 40 haftayi dolduran ya da geciren var mi?
Biz de oğlumun baston arabalarını dağıttık. Sadece travel sistem bir arabası var. O da ikizlere yetmez. Biz mecburen arabayı da değiştireceğiz. Bagajı büyük olan bir araba alacağız inşallah. Chicco ohlala hem hafif hem de tek araba gibi bagaja rahat sığıyor. Doğumdan itibaren 4 yaşa kadar kullanılıyor. Önlü arkalı olanlar çok uzun süre kullanılmıyormuş. Önlü arkalı alanlar sonra yanyana ya geçiyorlar. Yanında sürekli birileri olacaksa 2 tekli de kullanabilirsin.Bende almadım çok da kararsizim ikisi yanana olan mi yoksa önlü arkalı olandan mi alsam yoksa hiç almasam mı bilemedim, kızımın travel sistem ve baston bebek arabaları var onlarla idare edebilir miyim acaba diyorum. İkiz bebek arabaları bagaja da zor sığıyor diyorlar birde bebegin bana dönük olmamasından hiç hoşlanmıyorum
Tamam canım bundan da alacağım bebek nasıl emecek bilmiyorum ama rahatsız eder mi eme bilir mi süt gelir mi bilmiyorum ki silikonu nasılCanım emzirirken hassasiyet artarsa yaraya dönmeden silikon göğüs uçlarından kullan onlardan da al mutlaka. ben bundan da aldım emzirirken takıyorsun en azından göğüs uçların düzelene kadar iyice yara olmaz.
Puset almanız çok iyi olmuş çünkü ilk doğduğunda diğerine koymak pek sağlıklı olmaz gibi canim, bende puseti kizimda çok kullandim, ayrica arabada misafirlikte falan çok kullanışlı oluyor bebeği yanına alabiliyorsun. Evde de anakucagi gibi kullanıyorsun. Ama sorun şu ki benim boyum 160Vallahi eşim baya araştırdı bide puset aldık buna uygun takılabilen sanırım 0-9 ay o kullanılıyormuş oto koltuğu olarakta kullanılabilir. Çok yüksek değil ama yinede süren kişide en az 165 boy istiyor gibi geldi bana. Biz internetten aldık hepsiburadadan beğendik görünüm olarak inşallah kullanımı da güzeldir. Çok teşekkürler bu arada
Arabamız sedan ama yinede bagaja zor olur gibi geliyor bana, araba 15 kg taşiyormuş ya canim muhtemelen 2 3 yaşına kadar kullanılır gibi, tabii bu kadar kullanılması da güzel, bebekler birde sürücüye dönük olabilse süper olurmuş bence bunların en büyük eksisi oBiz de oğlumun baston arabalarını dağıttık. Sadece travel sistem bir arabası var. O da ikizlere yetmez. Biz mecburen arabayı da değiştireceğiz. Bagajı büyük olan bir araba alacağız inşallah. Chicco ohlala hem hafif hem de tek araba gibi bagaja rahat sığıyor. Doğumdan itibaren 4 yaşa kadar kullanılıyor. Önlü arkalı olanlar çok uzun süre kullanılmıyormuş. Önlü arkalı alanlar sonra yanyana ya geçiyorlar. Yanında sürekli birileri olacaksa 2 tekli de kullanabilirsin.
Gebelerde açlık<92(95 diyen kriterler de var),1. saat tokluk<140, 2.saat tokluk<120 altı olması istenir. Genelde açlık ve 1.saat tokluk ile takip ediyoruz. Bayer in cihazı iyidir, gebelerde kaliteli cihaz önemli. Tokluk şekeri süresi ilk lokmaya başladığınız andan itibaren sayılır, yemek bitince değil.@minseo canım benim merak ettiğim bi nokta varbu şeker ölçümü yemeği ilk yediğin lokmadan sonra ki 1 saat mi yoksa son lokmadan sonra ki 1 saat mi
Benim doktor yemeğini yedikten sonra 2 saat hiç bişey yemiceksin dedi ama burda baktığımda kimisi ilk lokmadan sonra olur demiş.
Ben dün yemeğe 20:15de başladım 20:45de bitirdim artık nasıl gömüldüysem yemeğe yarım saat sürdüölçümü ilk lokmaya göre yaptığımda 185 son lokmaya göre yaptığımda da 155 çıktı beni bu konuda aydınlatın
Diyet ile 2 hafta takip edilir, istenilen düşme olmazsa insülin başlanır.Gebelerde açlık<92(95 diyen kriterler de var),1. saat tokluk<140, 2.saat tokluk<120 altı olması istenir. Genelde açlık ve 1.saat tokluk ile takip ediyoruz. Bayer in cihazı iyidir, gebelerde kaliteli cihaz önemli. Tokluk şekeri süresi ilk lokmaya başladığınız andan itibaren sayılır, yemek bitince değil.
Benim bugun 1. Saat 113 ikinci saat 117 cikti,bazen de birinci ve ikinci saat ayni cikiyor.Referans araliginda ama ikinci saatin dusuk olmasi gerekmez miGebelerde açlık<92(95 diyen kriterler de var),1. saat tokluk<140, 2.saat tokluk<120 altı olması istenir. Genelde açlık ve 1.saat tokluk ile takip ediyoruz. Bayer in cihazı iyidir, gebelerde kaliteli cihaz önemli. Tokluk şekeri süresi ilk lokmaya başladığınız andan itibaren sayılır, yemek bitince değil.
Yataş jumo reflu yatagını cok begenıyorum almayı planlıyorum fkriniz var mı onla işgili dedteklı degıl ama kemeri varDestekli.. Ben kızımda destekli kullandim çünkü çok erken zamanlarda bile donebiliyorlar, yanlardan düşmesin
Evet canım gerçekten anneye düşkünlük seviyesi max olduğuna inanırım. Benim ikiz kardeşlerim balık burcu, kız olan 13-14 yaşına kadar annemle yattı, babam misafir odasındaKızlar balık burcuna niye öyle yazdınız ya, benim oğluşum erken de gelse gec de gelse balık olacakanneye çok düşkün olur diyorlar ne güzel işte
Ay demeyin öyle gözümü korkutmayın benimEvet canım gerçekten anneye düşkünlük seviyesi max olduğuna inanırım. Benim ikiz kardeşlerim balık burcu, kız olan 13-14 yaşına kadar annemle yattı, babam misafir odasındaterketmesi de kolay olmadı, annem kapısını kilitliyordu artık