- 4 Aralık 2024
- 3.180
- 2.899
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #7.881
Hayatımda ilk defa benim büyükleri değil büyüklerin beni ziyaret ettiği bir bayram yasiyorumçok sıkılmıştım bir aydır evde iyi geldi
![]()
Olsun canım değişiklik iyidir çok sevindim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatımda ilk defa benim büyükleri değil büyüklerin beni ziyaret ettiği bir bayram yasiyorumçok sıkılmıştım bir aydır evde iyi geldi
![]()
İyi bayramlar hanımlar
Benim 22 yumurtanın 18i olgunmuş, 13 tanesi döllenmiş. Yarın arayıp emriyoların durumunu bildirecekler.
Çok şükür hepsinden Allah razı olsun biraz kafam dağıldi iyi olduOlsun canım değişiklik iyidir çok sevindimsenin adına en azından yalnız kalmadın çok şükür bugünlerde gelir geçer inşallah yeter ki sağlıcakla bebeğine kucağına alırsın inşallah
![]()
Çok şükür hepsinden Allah razı olsun biraz kafam dağıldi iyi olduAynen herşey unutulur sonu güzel olsun yeterki
valla değişik bir rahatlığim var bu sefer hayır olsun ins.
Kese görmeye bile gitmedim azimle bekledim yani 7. Haftayı benim icin mucize
![]()
Merhaba kızlar bende regl bekliyorum transfer için 3. Denemem olacak . Dondurulmuş embriyo ile transfer hazırlığına hangi ilaçlarla başladınız bilgi verirseniz çok sevinirim![]()
Estrofem prodnilMerhaba kızlar bende regl bekliyorum transfer için 3. Denemem olacak . Dondurulmuş embriyo ile transfer hazırlığına hangi ilaçlarla başladınız bilgi verirseniz çok sevinirim![]()
Merhaba canımMerhaba kızlar bende regl bekliyorum transfer için 3. Denemem olacak . Dondurulmuş embriyo ile transfer hazırlığına hangi ilaçlarla başladınız bilgi verirseniz çok sevinirim![]()
Herkese iyi bayramlar kızlar inşallah birdahaki bayrama bebişlerimizle birlikte girmeyi nasip etsin Rabbim Amin
Bugün transfer dahil7 günüm hiç belirtim yok hiç bir şey hissetmiyorum inşallah mucizem benimsedim duanıza ihtiyacım var öpüyorum sizi![]()
Amin canım inşallah dilerim ki isteyen herkese ve banada güzel haberler almak nasip olsun duamızı yaşarken bulalım kendimizi çokça AminAmin inşallah canım dilerim bebeğin seninledir dualarımız seninle inşallah bu hafta güzel haberler alırsın Allah’ın izniyle![]()
Amin amin canım inşallahAmin Ecmain inşallah seneye bebeklerimizle bayrama girmek nasip olsun Rabbim bizlere yardım etsin inşallah dilerim bu kadar emek veriyoruz inşallah sonunda sağlıklı bir şekilde mucizelerimize kavuşmak dileğiyle inşallah![]()
Bende bugun cetrotiye başladım yakıyor biraz ben 250 vuruyorumBakalımyarın kaç adet folikül görünecek inşallah bu sefer herşey güzel sağlıklı olsun amin
bugün cetrotide vurduk ah bizi biraz ugraştırdı ama yaptık damara mı denk geldi biraz kanadı içim geçti
![]()
Bende bugun cetrotiye başladım yakıyor biraz ben 250 vuruyorumBakalımyarın kaç adet folikül görünecek inşallah bu sefer herşey güzel sağlıklı olsun amin
bugün cetrotide vurduk ah bizi biraz ugraştırdı ama yaptık damara mı denk geldi biraz kanadı içim geçti
![]()
İnşallah canım iyi bayramalrHerkese iyi bayramlarUmarım seneye bayramda bebişlerimizle beraber oluruz hepimiz
![]()
Bende bugun cetrotiye başladım yakıyor biraz ben 250 vuruyorum
Anladım canım . Duphastonu bi kaç kişiden duydum neye göre veriliyor acaba ben önceki 2 transferimde kullanmadım bu ilacıEstrofem prodnil
Duphaston progestan kullanıyordum ben
Canım hiç sıkılma çünkü bende erken gebelik testi yaptım ilk çıkmadı silik çizgi bile yoktu çok canım sıkıldı umutsuz bir şekilde kan verdim ve Allah’a şükür pozitif olduğunu öğrendim belirtimde yoktu o yüzden stres olma inşallah tutmuştur
canım 2 gün önce 661 çıktı bugün gene verdim daha çıkmadı sonuç
Şimdi nasıl değerin canım arttı mı inşallahCanım hiç sıkılma çünkü bende erken gebelik testi yaptım ilk çıkmadı silik çizgi bile yoktu çok canım sıkıldı umutsuz bir şekilde kan verdim ve Allah’a şükür pozitif olduğunu öğrendim belirtimde yoktu o yüzden stres olma inşallah tutmuştur
canım 2 gün önce 661 çıktı bugün gene verdim daha çıkmadı sonuç
Merhaba bende aynı şekilde regl bekliyorum bugün yarın olurum eğer seninde yakında transferimiz aynı zamanlara denk gelir muhtemelenMerhaba kızlar bende regl bekliyorum transfer için 3. Denemem olacak . Dondurulmuş embriyo ile transfer hazırlığına hangi ilaçlarla başladınız bilgi verirseniz çok sevinirim![]()