Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Hayatımda ilk defa benim büyükleri değil büyüklerin beni ziyaret ettiği bir bayram yasiyorum🥰🥰 çok sıkılmıştım bir aydır evde iyi geldi😅

Olsun canım değişiklik iyidir çok sevindim 🥹 senin adına en azından yalnız kalmadın çok şükür bugünlerde gelir geçer inşallah yeter ki sağlıcakla bebeğine kucağına alırsın inşallah 🤲👼❤️

Olsun canım değişiklik iyidir çok sevindim 🥹 senin adına en azından yalnız kalmadın çok şükür bugünlerde gelir geçer inşallah yeter ki sağlıcakla bebeğine kucağına alırsın inşallah 🤲👼❤️
Çok şükür hepsinden Allah razı olsun biraz kafam dağıldi iyi oldu🩵 Aynen herşey unutulur sonu güzel olsun yeterki 🙏 valla değişik bir rahatlığim var bu sefer hayır olsun ins.😅 Kese görmeye bile gitmedim azimle bekledim yani 7. Haftayı benim icin mucize😄

Çok şükür hepsinden Allah razı olsun biraz kafam dağıldi iyi oldu🩵 Aynen herşey unutulur sonu güzel olsun yeterki 🙏 valla değişik bir rahatlığim var bu sefer hayır olsun ins.😅 Kese görmeye bile gitmedim azimle bekledim yani 7. Haftayı benim icin mucize😄

Maşallah 🧿 En iyisini yaptın inşallah hem kese hem kalp atımı hepsi bir arada olur inşallah canım Amin 🤲🫶🏻👼💕

Merhaba kızlar bende regl bekliyorum transfer için 3. Denemem olacak . Dondurulmuş embriyo ile transfer hazırlığına hangi ilaçlarla başladınız bilgi verirseniz çok sevinirim 💐

Merhaba kızlar bende regl bekliyorum transfer için 3. Denemem olacak . Dondurulmuş embriyo ile transfer hazırlığına hangi ilaçlarla başladınız bilgi verirseniz çok sevinirim 💐

Canım ben taze transfer her daim oldum dondurulmuşla ilgili bilgim yok inşallah bilen arkadaşlar cevaplar inşallah herşey sağlıklı güzel pozitif geçsin Amin 🤲🥰

Merhaba canım
Ben estrofem gğnde 3 tane sabah öğşe alşam PROGESTAN iğne 1 PROGESTAN FİTİL sabah 2 akşam 2 coraspin 1 oksapar iğne 1 kullanıyorum sadece oksapar iğne transfer günü başladım diğerleri regl ile beraber başladığım
Sürecin şimdiden hayırlı olsun bebeğin sımsıkı tutunsun sağlıkla gelsin inşallah 🤲🥰🙏

Herkese iyi bayramlar kızlar inşallah birdahaki bayrama bebişlerimizle birlikte girmeyi nasip etsin Rabbim Amin 🥰❤️🤲

Bugün transfer dahil7 günüm hiç belirtim yok hiç bir şey hissetmiyorum inşallah mucizem benimsedim duanıza ihtiyacım var öpüyorum sizi 😘🤍

Amin inşallah canım dilerim bebeğin seninledir dualarımız seninle inşallah bu hafta güzel haberler alırsın Allah’ın izniyle 🤲🥰👼

Bakalım 🤔 yarın kaç adet folikül görünecek inşallah bu sefer herşey güzel sağlıklı olsun amin 🤲🥰 bugün cetrotide vurduk ah bizi biraz ugraştırdı ama yaptık damara mı denk geldi biraz kanadı içim geçti 🥲🙄
Bende bugun cetrotiye başladım yakıyor biraz ben 250 vuruyorum
Herkese iyi bayramlar 🍬 Umarım seneye bayramda bebişlerimizle beraber oluruz hepimiz 🤲🏻💕
İnşallah canım iyi bayramalr

Canım hiç sıkılma çünkü bende erken gebelik testi yaptım ilk çıkmadı silik çizgi bile yoktu çok canım sıkıldı umutsuz bir şekilde kan verdim ve Allah’a şükür pozitif olduğunu öğrendim belirtimde yoktu o yüzden stres olma inşallah tutmuştur

canım 2 gün önce 661 çıktı bugün gene verdim daha çıkmadı sonuç

Canım hiç sıkılma çünkü bende erken gebelik testi yaptım ilk çıkmadı silik çizgi bile yoktu çok canım sıkıldı umutsuz bir şekilde kan verdim ve Allah’a şükür pozitif olduğunu öğrendim belirtimde yoktu o yüzden stres olma inşallah tutmuştur

canım 2 gün önce 661 çıktı bugün gene verdim daha çıkmadı sonuç
Şimdi nasıl değerin canım arttı mı inşallah ❤️

Merhaba bende aynı şekilde regl bekliyorum bugün yarın olurum eğer seninde yakında transferimiz aynı zamanlara denk gelir muhtemelen 😊 valla bende merak ediyorum sanırım Estrofemle başlıcaz iğneler sonra aslında 4 sene önce 2 kez bu işlemden geçtim ama hafızamdan tamamen silinmiş ☺️

Back
X