2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım şuan tırmanma huyu kalmadı dıyebılırım o tehlıkelı davranısları kalmadı ama yatagu donusturmeseydım yıne yataktan cıkmak ıcın aynısını yapacaktı aşırı cesaretli abısı asla boyle bır sey yapmamıstı. Yurumeye basladıgı zaman tırmanmaları basladı bazen bakıyordum lavabonun ıcınde oturuyorSızın artık oyle yapacsgını sanmıyorum baslarda boyle fazla tırmanma işleri oluyor.Ama şuan baya duruldu. Ben de şuan kı zamanlarını daha cok sevdım gecen seneden cok daha tatlılar konusuyorlar ondan da yanı komık gelıyor bana baya guluyorumSu istiyorum mesela ay bardak begenmıyor kac bardak degsıtırıyorum suyu dolduruyorum hayır kucuk doldur dıyor bazen de buyuk doldur dıyor bu ara buyuk kucuk buna takmıs durumda. Buyuk bır sey gorunce mesela buyuk ağaç dıyor. mavı ve sıyah renge bayılıyor ozellıkle sıyahSenın kı de o kadar cok hayır dıyor kı ruyalarında bıle hayır nedır bu hayır sevdaları ya

Kizlar yeme reddi olduğu icin ergoterapiste gittim arka azi dislerindeki kaslarin hic gelismedigini bu yuzden cigneyemedigini soyledi konusma terapisti ergoterapiste yonlendirmisti zaten yemek yerken agiz ici kaslar gelistigi icin konusmaya etki ediyormus valla hic aklima gelmezdi yemek yemeyen cocugun konusamayacagi fikri. Neyse yolumuz uzun umarim 2 ayda aşama kaydederiz ozel.egitim merkezlerinde randevu bulmak o kadar zorki hep dolular

Canım nasıl yani agzına koyduğu hıc bır seyı mı cıgnemıyor. Mesela patates kızartması ve cıkolatalı ekmek yedıgını soylemıstın onları cıgnemıyor muydu cıgneme hareketı olmuyor mu hıc. Kaslar zamanla gelısır canım bazı bebeklerın gec gelırsebılıyor zaten destek alacaksınız. Arka azılar cıkınca da duzelır mıymıs kı. Ama konusma ve cıgneme baglantısını da ılk defa duydum.

On disleri ile cigniyordu ve emiyordu. Arka azilar cikti zatende en arkadan bahsediyorsun onu bilmiyorum. Bende ilkkez duydum cnm cigneme tüpü die bisi var onu onerdi iste bakalim bizimki hayatta agzina sokmaz ama denicem.

Daha yeni girebildim. Hala uyku sorunumuz devam ediyor gece uyanmıyor uyansa da mırldanıp geri uyuyor ama sabah asker gibi uyanıyor erken. Akşamları yine geç yatıyor 11 den önce yatmıyor maalesef. Bu düzeni kendi kendisine kuruyor. Gündüz uyutmasam bile akşam uyumamak için direniyor. Erken uyusun diye Sallamaktan fıtık olacağım artık 1,5 saat salladığımı biliyorum. Uyumuyor işte. Sabah ta 7 de dikiliyor.

Daha yeni girebildim. Hala uyku sorunumuz devam ediyor gece uyanmıyor uyansa da mırldanıp geri uyuyor ama sabah asker gibi uyanıyor erken. Akşamları yine geç yatıyor 11 den önce yatmıyor maalesef. Bu düzeni kendi kendisine kuruyor. Gündüz uyutmasam bile akşam uyumamak için direniyor. Erken uyusun diye Sallamaktan fıtık olacağım artık 1,5 saat salladığımı biliyorum. Uyumuyor işte. Sabah ta 7 de dikiliyor.
Sanki bütün dişleri tamamlandı son 2 tanesi ne zaman geldi anlamadım valla canım

On disleri ile cigniyordu ve emiyordu. Arka azilar cikti zatende en arkadan bahsediyorsun onu bilmiyorum. Bende ilkkez duydum cnm cigneme tüpü die bisi var onu onerdi iste bakalim bizimki hayatta agzina sokmaz ama denicem.
Evet canım en arka azılardan bahsediyorum. Demek yana alıp çipneme yoktu. Cok ıyı yapmıssın goturmekle bır an önce hallolur inşallah. Ben duymustum sakız çiğnemede cok işe yarıyormus. Tabı şuan kucuk bogazına kacarsa tehlıkelı olur sanırım da gercı benim oglum abısınden gorup hevesleniyor sakız çiğniyor ne zamandır ama yıne de korkuyorum.Az koparıp verıyorum tabı.

Versem.tukurur zaten hemen:)

Ben sallamayi biraktim artık cok.sukur. kendi.kendine sallanmayi istemedi bi anda. Yanina yatıyorum uyumasını bekliyorum biraz uzun suruyor ama ayakta sallamakdan iyidir:)

Bide duygu regülasyonundan bahsetti sinirlendiginde kendi kendini sakinlestiremiyor dedi asiri sinirli ve herseye aglayan bi cocuk.oldugunu biliyordum ama bole bise.oldugunu farkedemedim heyecanlandiginda ziplamasi ofkelendiginde durmaksizin aglamasi gercekten zor bi cocukmus benimki. Simdi uyutmaya goturecem nasil.goturecem onu dusunuom aglatmadan :))) bi aglasa.susmuyor.iki saat

Ben sallamayi biraktim artık cok.sukur. kendi.kendine sallanmayi istemedi bi anda. Yanina yatıyorum uyumasını bekliyorum biraz uzun suruyor ama ayakta sallamakdan iyidir:)
uykusu varken o da yanıkda uzanında uyuyor ama uykusu olmayınca uzanmıyor oturuyor kendi kendisine bişeyler mırıldanıyor aşağıya için salona gitmek istiyor yerinde dursa uyur belki ama alta sallanmazdı hiç nadir durumlarda sallardır gece beşiğine koyunca uyurdu yastığına sarılıp şimdi öyle değil işte maalesef

Benimkide bisiler istiyor konusuyor agliyor ama gidemezsin uyku vakti diyorum oturuyor hayir yat diyorum biraz zorluyor evet ama belki sizin de gecici bi donemdir cunku kendi kendine uyuyormus bizimki full sallanarak uyurdu ondan dedim

Benimkide bisiler istiyor konusuyor agliyor ama gidemezsin uyku vakti diyorum oturuyor hayir yat diyorum biraz zorluyor evet ama belki sizin de gecici bi donemdir cunku kendi kendine uyuyormus bizimki full sallanarak uyurdu ondan dedim
Yok hasta olmadıkça diş çıkmadıkça hep kendi kendisine uyurdu sallama derdim yoktu. Öğlen çok uykusu gelirse yanına uzansam uyur kendisi ama akşam zor sanki yarasa oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…