Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Normalde öyle düşünmem ama kendim yapınca bir şüphe 🤔 düşmedi değil 😂 ah ah bir bilsen transfer olana kadar kafamda ne senaryolar dönüyor 🫣😁
Ben kocamla az önce çok büyük tartıştık çok bağırdım stres oldum 10 dkka sürdü ama cinnete geldim arabadan indim falan şimdi korkuyrm bebeğe biley oldu mu acaba

Ben kocamla az önce çok büyük tartıştık çok bağırdım stres oldum 10 dkka sürdü ama cinnete geldim arabadan indim falan şimdi korkuyrm bebeğe biley oldu mu acaba

Yok canım inşallah birşey olmamıştır iyimisin peki 🥲 biraz stresten uzak durmanı tavsiye ederim en azından ilk üç ay tehlikeyi atlatana kadar gerçi 9 ay boyunca stresten uzak durmak en iyisi olur ❤️

Merhaba kızlar bende regl bekliyorum transfer için 3. Denemem olacak . Dondurulmuş embriyo ile transfer hazırlığına hangi ilaçlarla başladınız bilgi verirseniz çok sevinirim 💐
Merhaba canım iyi bayramlar.
Benim günde 3 defa (9-13-17 de) estrofem
Günde bir (saat 9da) folikasit
Ve günde iki (saat 9 ve 21de) progestan dex iğne kullanıyorum
Kam sulandıcı kullanmıyorum

En mutlu en keyifli olmamız gereken zamanlar :(
Bebeğe bişey olmaz Allah'ın izniyle. Eskiler zorluk çekenler hamilelikleri boyunca gülmemiştir bile belki de :(

Kızlar içimden geldi size birşey söylemek istiyorum belki iyi gelir iyi hissedersiniz 😊 çünkü biliyorum ki zaman zaman hepimiz yeter artık diyoruz iğnelerin acısı ruh halimiz bizi bunaltıyor yada olumsuz sonuçlar bizi yaralıyor ama asla pes etmeyin çünkü bebeğinizi kucağınıza aldığınızda Herşey siliniyor iyiki diyorsunuz hatta binbir emekle ona sahip olmak sizi daha güçlü yapıyor. O dönem hatırlıyorum bir tane olsun da bir daha bu sürece asla girmem diyordum ama şimdi kardeşi olsun diye severek bu yola tekrar çıktım kısacası demem o ki asla yıkılmayın sonu çok güzel oluyor ve bu süreç inanılmaz bir şekilde hafızanızdan siliniyor 🥰

Kızlar içimden geldi size birşey söylemek istiyorum belki iyi gelir iyi hissedersiniz 😊 çünkü biliyorum ki zaman zaman hepimiz yeter artık diyoruz iğnelerin acısı ruh halimiz bizi bunaltıyor yada olumsuz sonuçlar bizi yaralıyor ama asla pes etmeyin çünkü bebeğinizi kucağınıza aldığınızda Herşey siliniyor iyiki diyorsunuz hatta binbir emekle ona sahip olmak sizi daha güçlü yapıyor. O dönem hatırlıyorum bir tane olsun da bir daha bu sürece asla girmem diyordum ama şimdi kardeşi olsun diye severek bu yola tekrar çıktım kısacası demem o ki asla yıkılmayın sonu çok güzel oluyor ve bu süreç inanılmaz bir şekilde hafızanızdan siliniyor 🥰

Gerçekten öyle oluyor çok güzel özetlemişsin canım bende her seferinde yeter daha yapmayacam diyorum bir bakıyorum sürecin içindeyim 😂 bazen diyorum belki olmuyacak şansımı neden zorluyorum 😩 yada diyorum uğraşmasam nasıl ulaşacağım mucizeme gerçekten emek olmadan yemek olmuyor gibi birşey bu süreçler Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bizlerin de inşallah herşeyin sağlıklısını hayırlısını versin güzel Allahım 🤲❤️

Bugün kan verdim transferden 16. Gün sonra oluyor artık 5495 çıktı fakat az önce kahverengi sümüksü leke geldi peçeteye silerken endişelendim bu durumu yaşayan var mı

Geçmiş olsun canım dikkat et bol bol dinlen burada birkaç arkadaşın oldu bu durumu doktorunla görüşmeni tavsiye ederim ona göre bazı ilaçları ya keser yada arttırır inşallah sağlıcakla kavuşursun mucizene Allahım sana bağışlasın inşallah 🤲🫶🏻

Geçmiş olsun canım dikkat et bol bol dinlen burada birkaç arkadaşın oldu bu durumu doktorunla görüşmeni tavsiye ederim ona göre bazı ilaçları ya keser yada arttırır inşallah sağlıcakla kavuşursun mucizene Allahım sana bağışlasın inşallah 🤲🫶🏻
Doktor ilaçları aksatmadan kullanmaya devam et dedi başka herhangi bir ilaçta vermedi kimler yaşadı acaba bu durumu

Gerçekten öyle oluyor çok güzel özetlemişsin canım bende her seferinde yeter daha yapmayacam diyorum bir bakıyorum sürecin içindeyim 😂 bazen diyorum belki olmuyacak şansımı neden zorluyorum 😩 yada diyorum uğraşmasam nasıl ulaşacağım mucizeme gerçekten emek olmadan yemek olmuyor gibi birşey bu süreçler Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bizlerin de inşallah herşeyin sağlıklısını hayırlısını versin güzel Allahım 🤲❤️
Bebeğinin kalp atışını duyduğunu düşün doktor kontrollerini dört gözle bekleyip onun nasıl büyüdüğüne şahit olduğunu, o minicikellerini ayaklarını ultrasonda gördüğündeki heyecanı cinsiyeti öğrendiğinde ki heyecanını sonra ufak ufak alışveriş yapmaya başladığını düşün ve en güzeli ilk tanışmanız asla hafızanızdan silinmiyor. Bunlara odaklan gerisi olur gider biz kadınlar güçlüyüz 😉

Bebeğinin kalp atışını duyduğunu düşün doktor kontrollerini dört gözle bekleyip onun nasıl büyüdüğüne şahit olduğunu, o minicikellerini ayaklarını ultrasonda gördüğündeki heyecanı cinsiyeti öğrendiğinde ki heyecanını sonra ufak ufak alışveriş yapmaya başladığını düşün ve en güzeli ilk tanışmanız asla hafızanızdan silinmiyor. Bunlara odaklan gerisi olur gider biz kadınlar güçlüyüz 😉

Ayy 🥰 canım benim inşallah o günleri görmek nasip olsun düşüncesi bile heyecanlandırıyor emin ol zaten o hayalleri kurup devam ediyorum sürekli inşallah bu sefer vakti gelmiştir Allahım hepimizin yüzüne baksın sağlıklı hayırlı evlatlarla kucaklarımızı doldursun inşallah 🤲🥲🫶🏻

Tmm canım çok teşekkür ederim görünce cevap verirler umarım herşey yolunda gider Allah’a emanetiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Amin Ecmain inşallah stres ve sıkıntı yapma Allah’a emanetsiniz inşallah sağlıklı güzel bir gebelik 🤰 geçirirsin Allah’ın izniyle 🤲👼🥰

Merhaba bende aynı şekilde regl bekliyorum bugün yarın olurum eğer seninde yakında transferimiz aynı zamanlara denk gelir muhtemelen 😊 valla bende merak ediyorum sanırım Estrofemle başlıcaz iğneler sonra aslında 4 sene önce 2 kez bu işlemden geçtim ama hafızamdan tamamen silinmiş ☺️
Canım benim reglim bayramdan sonrayı bulabilir sen biraz önden gideceksin birbirimize motivasyon olalım inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlar alalım 💐

Doktor ilaçları aksatmadan kullanmaya devam et dedi başka herhangi bir ilaçta vermedi kimler yaşadı acaba bu durumu
Canım seninki yerleşme kanamasıdır muhtemelen, endişelenmene gerek yok. Benim bildiğin bir pedi dolduracak kadar kırmızı kanamam olmuştu, o durumda da doktor ilaçları aksatma dedi, ek olarak mutlak istirahat verdi. 10 gündür yatıyorum 🥴

Canım seninki yerleşme kanamasıdır muhtemelen, endişelenmene gerek yok. Benim bildiğin bir pedi dolduracak kadar kırmızı kanamam olmuştu, o durumda da doktor ilaçları aksatma dedi, ek olarak mutlak istirahat verdi. 10 gündür yatıyorum 🥴
Çok şükür içim rahatladı biraz umarım yerleşmedir transferden 8gün sonra olmuştu yerleşme kanaması bugün 16.gün tekrar olunca endişe ettim beta da 5945 i

Back
X