Kizlar bn dün kontrole gittim..Bnim tokluk 2.saat ddüşük çıkıyormuş bu da reaktif hipoglisemi oluyormuş. Aslinda olcumlere baktığımda bazi gunler normal gibi ama yine riske atmamak icin diyetisyenle devam etmem gerek. Dr da mutlaka diyetisyene git dedi en azindan dogru miktarda beslenirim. Neyse isin guzel yani suyum gecen hafta sinirdayken dün normale döndüğünü söyledi beslenme ise yaramış
en sevindigim de bu oldu. Resmen fazla su fobim olmus
bebeğim 1 kg uzerine cikmis 1 haftada yaklasik 300 gr almis sanki biraz fazla gibi her hafta ayni duzen giderse tombis olabilir
cok hareketli artik karnimin agirlastigini da hissediyorum. Bi hazirlik telasi sardi bni ardiye gibi kullandigim odanin artik bebek icin hazirlanma vakti. Evin boyanmasi koltuk larin temizlenmesi dip köşe temizlik olmasi gerek alacaklarim degil de bunlar gözümde büyüyo. Gerci alacagim daha cok sey var sanki ufak tefek ama yaziya doktun mu baya liste cikiyo. Ana kucagi anne bebe cantasi tatli bi fotoluk hastane çıkışi cikolatasi belki hediyelik de yaparim. Hep arkadaslarima makrome kapi süsü yapardim simdi kendi bebeme yapmasam olmaz
en önemlisi bugun konuşmuşsunuz isim konusu o kadar cok isim var ama secemiyoruz
bi de dun tetanoz 2.dozu oldum cok sukur kol agrim olmadi. Aşınin tetanoz olduğunu gozlerimle gördüm artik o gun yasanandan sonra bi tedirgindim. Markasi tetadif. Ebeye farkli markalar var mi neye gore belirleniyo dedim saglik bakanligi ne gonderirse onu yapiyoruz ama genelde ayni marka oluyo cok degismiyo dedi. Daha once bi arkadasimiz bu markanin toplatildigini yazmisti bn arastirdim ama oyle bi bilgi gormedim o yuzden de yaptirdim. Umarim pisman olmam.
Bi de sizden bi fikir verecek olan olursa cok sevinirim bnim gittigim hastanede renkli ultrason yokmuş yani bebegin yüzünü renkli gormek istiyoruz eşim o kadar sabirsiz ki gecen hafta sormayi unuttuk bu hafta da renkli yok dedi. Biz de ayri bir görüntüleme merkezinde baktirabilir miyiz acaba dedik yani sadece renkli minik suratini istiyoruz onunla ilgili bi fotograf hayalim var
var mi bilgisi olan acabasiii