2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çocuklar hep ilgi onlarda olsun istiyor canım, benim kızım da öyle. 2 dakika uzanayım vaktim yok. Su için bol bol havuç + armut tüketmeye çalış. Şeker için güzel bir diyet. Ev sahibi ha deyince evden çıkartamaz. Keyfi bir şey içinse çıkmıyoruz deyip eve evi boşaltmak için tebliğ gönderse bile 6 ay çıkmama hakkınız var. ( bende kiracimizi evden çıkartmayı düşünmüştüm o ara arastirmistim, avukat arkadaşlar vardır onlar daha iyi bilir tabi) okul idareye söyleyin ders saatinizi düşürsün, yapmazsa doktorunuza durumu anlatın size kaşeli yazı yazsin bunu idareye verin mecbur ders saatinizi azaltırlar diye düşünüyorum. Oglanla da hoplamali zıplatmayı oyunları eşiniz yapsın siz yerde uzanıp o şekilde oyunlar oynamayı deneyin. Hem cocukla ilgilenmiş hem de uzanıp dinlenmiş oluyorsunuz.

Evet aslında insanın vücudu belli eder illaki yükseldiğinde.bosu boşuna gerilim yaratıp stres yapıyoruz kendimize. Ama benim annemden dolayı dikkat etmem lazım. Çok abartmistim yemeyi içmeyi çok kilo aldım. Şimdi tuzu çıkardım yemeklerden tatlıyı da azalttım belki daha az kilo alırım

Manuel pompali tansiyon aletleri hakkinda hic fikrim yok bnde wohler var onunla ne olcuyosam saglik ocagindaki omron da aynisi cikiyo. Enseden agri geliyosa tansiyon yukselmis olabilir canim. Bi kac gun takip et not al. Dr una oyle iletirsin
Evet enseden geliyordu bütün gün sürdü ağrısı. Valla kendim umrumda değilim ya hamileyken olmasın böyle şeyler. Şimdi düzeldi Allah'a şükür 11 12lere düştü

doğum öncesi açıp, doğum sonrası çocukla ilgilendiğim için telefon sessizde kalmış uyuyoruz vs diyeceksin kuzu
Öyle yapıcam artık inşallah
Erkekler daha rahat canım keşke biz de biraz onlar gibi olabilsek
Canım bende dün yaptırdım 75lik
İlk 78
1. Saat 115
2. Saat 99
Nasıl? Ben pek anlamıyorum
İyi canim senin sonuçların 1. saat 190 nın altında, 2.saat 165 in altında olması lazımmış 75 likte. Diğerlerinde referanslar değişiyor Benim 185 çıktı işte sınırda dendi

Ben 2020 yılında 3 doz tetenoz oldum. Şuan perinatolog takibindeyim ama doktorum 26.haftada tek doz tetenoz hatırlatma dozu istedi bende geçtiğimiz hafta yaptırdım.
Bende dün 3. Dozumu oldum canım 10 yıl koruyacakmış. Şimdi içim daha rahat.

Benim her yer farklı ölçtü pek guvenemedim ama büyük ihtimalle yükselmişti çünkü nseden yukarıya doğru şiddetli baş ağrım oldu. Dediğin gibi tuzu ben de kestim hayırlısıyla. Çok tuzlu yemezdim zaten ama komple kestim artık. Limonlu su içiyorum. 2 litreden de fazla su iciyorum. Çok şükür düzeldi. Benim annemde yüksek tansiyon var. Genetik olma ihtimali biraz endiselendirdi beni.

Çok sağol canım
Sen çok dikkat ediyorsun görüyorum inşallah sorunsuz doğuma gidiceksin

İnşallah bu sefer olmaz canımm. Göğüs ucu kremini bir hafta kala kullanın diyorlar bende öyle deneyeceğim canım.
Ben tahriş olmaya başladıktan sonra kullanmıştım. Maalesef kimse uyarmamıştı böyle şöyle yap diye o zamanlarda da internet erişimi böyle değildi maalesef 12 sene önce telefonum pozlu fotoğraf makinaları gibiydi şimdi 1 hafta öncesinden başlayacağım

Haklısın canım benim şimdi artık herşey gelişti her gün yeni bir bilgi öğreniyoruz

Kızlar günaydın

Reflü yatağı alan,kullananlar bu yanları destekli olanlardan mı aldınız? Desteksiz olması çok bir şey farkediyor mu? Örnek olarak iki model koyucam fikirlerinizi bekliyorum.
Destekli.. Ben kızımda destekli kullandim çünkü çok erken zamanlarda bile donebiliyorlar, yanlardan düşmesin

Ben şimdiye kadar hiç nebulizator kullanmamistim taaaa ki bu sene kuru yoğun öksürük baslayincaya kadar. Tavsiyem şarjlı sessiz olanları. Çünkü kabul olanlar çok ses yapıyor ve çocuk korkuyor, gece de uyurken uyandırıyor ağlıyor ve istemiyor. Şarjlı olanlar sessiz. Ben internetten arastirmistim ama eşim medikalden hemen aldı ordaki adamın tavsiye ettiği modeli. Çokta memnunum. Gece uyurken çok çok hafif ses çıkartıyor rahatsız etmiyor çocuğu..

Canım emzirirken hassasiyet artarsa yaraya dönmeden silikon göğüs uçlarından kullan onlardan da al mutlaka. ben bundan da aldım emzirirken takıyorsun en azından göğüs uçların düzelene kadar iyice yara olmaz.

Eklentiler

• gogus-ucu-koruyucu-24mm-ambalaj.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 70
Canım serumu direk buruna sıkıp aspiratörle çekiyorsun daha güzel temizliyor. Nebulizatorde serum da kullanılıyor ama daha çok öksürük durumlarında öneriyor doktorlar. Serumu direk uygulandığında nerden baksan 5 saat kadar etki ediyor zaten. O yüzden çok sık uygulamamıs oluyorsun

Öyleymiş canım kompresörlü olanlar çok gürültülüymüş. Sen hangi markayı almıştın direct nexus çok öneriliyor ama baya yüksek fiyatı şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…