2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar günaydın

Reflü yatağı alan,kullananlar bu yanları destekli olanlardan mı aldınız? Desteksiz olması çok bir şey farkediyor mu? Örnek olarak iki model koyucam fikirlerinizi bekliyorum.
Canim oglumda Bundan almistim yine bunu kullanirim temiz duruyor.Cok.memnundum ev gezmelerin de bile yanimdaydi. Senin attiklarin sanki bebek icinde kayar gibi. Bazilari cok kayiyor alirken ona dikkat et.

Eklentiler

• 20221216_151723.png
    494,6 KB · Görüntüleme: 46
Canim oglumda Bundan almistim yine bunu kullanirim temiz duruyor.Cok.memnundum ev gezmelerin de bile yanimdaydi. Senin attiklarin sanki bebek icinde kayar gibi. Bazilari cok kayiyor alirken ona dikkat et.
Sanırım bunun ayak ucunda rampa gibi bişey var di mi güzelmiş canım bu bu tarz bakayım

Ben her sabah gunese tutup hapsirtiyordum burnu aciliyorduCok serum fizyolojik falan kullanmadim. Bazen kaynamis 1 bardak suya 1 cay kasigi tuz atip siringayla onu da sikiyordum. Serum fizyolijiyi 1 2 defa almisimdir o da dogdugu ilk aylardi sonrasi dedigim gibi yaptim. Bakalim dogsun nasil olacak ona gore bir seyler alacagim

Sanırım bunun ayak ucunda rampa gibi bişey var di mi güzelmiş canım bu bu tarz bakayım
Boyle hafif cukurluk var canim asagi kaymiyor. Baya sure kullandim ek gida donemi bile mama sandalyesine oturmadan bunu kullandim tabi bas kismi yukselterek oturur pozisyonda

Güzel taktik senin yaptığın da serum fizyolojik zaten canım tuzlu su işte İnşallah gerek kalmaz da kullanmayız. Bi de vakumlama yöntemi var burun açmak için nasıl anlatsam baş parmağın ve işaret parmağın ile burnunu sık hızlı bir şekilde açıp kapa ritmik şekilde o da burnu açıyor

Boyle hafif cukurluk var canim asagi kaymiyor. Baya sure kullandim ek gida donemi bile mama sandalyesine oturmadan bunu kullandim tabi bas kismi yukselterek oturur pozisyonda
oo baya uzun süre kullanmışsın sen canım klasik modeller 1,5-2 ay maksimum dediğin gibi kayma mevzusu yüzünden bu tarz bakayım ben de bari

Evet canim devamli kullanilmasi onerilmiyor zsten. Hem bebek sik.sik banyo yaptirilinca o zaman da baya baya burnu temizleniyor. Bebekler kendini belli ediyorlar zaten burnun ne zaman tikali oldugunu ona gore kullaniliyor

oo baya uzun süre kullanmışsın sen canım klasik modeller 1,5-2 ay maksimum dediğin gibi kayma mevzusu yüzünden bu tarz bakayım ben de bari
Boyu uzayinca ayak altina yere bir sey koyuyordum ayaklarinin sarkmasini önluyordum icin de duruyordu hafif sallayinca uyuyordu. Oglum baya seviyordu.

Aynen benim demek.istedigim disaridan bir sey almadim tuzlu.suyu da nadir uyguladim. Ama bazi bebeklerin asiri tikaniyor bebege gore degisir artik. O anlattigin yontemi ogluma yapiyorum gece burnu tikanmissa

Sanmıyorum canım, ben almadım bi akrabam almış hiç kullanmamış 1 paket verdi baby me jelli göğüs pedi yazıyor üstünde tek tek poşetlemişler güzel

Gogus pedi ilk aylar.bana sart olmustu cok akiyordu almak lazim. Ebebekte vardi baby me falan onlari alirim yine. Kullanmasaydim siril siklam gece falan uyurken cok lazim
Ben de baby me aldım şimdi indirim vardı onlarda da

Akilvar senin reflü yatağı stokta yok ya, bursa da bi mağazada görülüyordu aradım onu da satmışlar olsa kayınvalideyi gönderecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…