Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

mayala katar mayala katar canım çok sevindim inşallah her şey güzel ilerlemeye devam etsin, birde mayalam ne diyecem yanlış anlama acba blast olursa taze transfer olmasanmı opu sonra rahim dinlense 2.adetle transfer olsan, burada genelde öyle yapıyorlar ya, dr ne diyor sana bu konuda canım

mayala katar mayala katar canım çok sevindim inşallah her şey güzel ilerlemeye devam etsin, birde mayalam ne diyecem yanlış anlama acba blast olursa taze transfer olmasanmı opu sonra rahim dinlense 2.adetle transfer olsan, burada genelde öyle yapıyorlar ya, dr ne diyor sana bu konuda canım
Taze transfer olacak zaten canım 💖

Evet doğru diyorsunuz, ama içimde bi his var olmadı diye artık umudum yok😞ama kimsenin motivasyonunu düşürmek istemem her keste süreç farklı ilerliyor
Kiz saçmalama ne motivasyon düşürmesi aksine daha çok motive oluruz kenetleniriz. Düşmemek için omuz atariz lütfen böyle düşünme bugün yada bu ay senin ayin değildi diyelim diğer aylar kim bilir kimin umudu olursun canim benim böyle düşün lütfen 🥰🥰🥰🤲🤲

Amin çok teşekkür 😍 ederim sepidem
Şu an transfer için bir engel yok vücut ve rahim kalınlığı hazır ve dün gece Progesteron başladım daha da desteklesin diye çok yumurta toplanmadığı için risk yok herşey yolunda öyle olsa doktorum yapmazdı 🤭😍❤️

En az 16 mm ve üzeri olmalı ki olgun çıksın 16 aşagısı ve öncekiler olgun olmazsa döllenemezler
Evet Opudan 36 saat önce vuruluyor onlar zaten seni bilgilendiriyorlar ne zaman vuracağını şimdiden hayırlı olsun 🤲❤️
Benimkiler baya küçük 9 10 11 12 filan diye sayıp durdu 1 hafta içinde büyürler mi ki???

Amin çok teşekkür 😍 ederim sepidem
Şu an transfer için bir engel yok vücut ve rahim kalınlığı hazır ve dün gece Progesteron başladım daha da desteklesin diye çok yumurta toplanmadığı için risk yok herşey yolunda öyle olsa doktorum yapmazdı 🤭😍❤️
İyi bari aşkım şimdi insan her şeyi düşünüyor, ay mayalam Allahtan istedin tek oda verdi iki, çift transfer inşallah tutarsa sen buraları silersin herhalde 😂😂 🤪

İstanbul heralde, ben izmirdeyim. Dediğim gibikan sulandırıcı bana önceki transferimde kahverengi akıntı yapmıştı hemen kestirdi. Şimdi tekrar verdi, gerçi benm ilkinde 2 transfer oldu biri tuttu biri tutmadı belki de o zamanki kahverengi kanamaya benzer akıntı tutmayandır hiç bilmiyorum ki hepimizin bünyesi, tedavi yöntemi farklı
Evet ıstanbul dayım canim

Evet henüz 5 gün oldu bugün 6. Yı vurucam cumartesi opu olur dedi 1 haftam var büyürler inşallah dua eder misiniz bana da bunca emek zahmet boşa gitmese bari

Oo daha bir hafta bunlar çoğu 20 mm olur daha arkadan gelenler bile yetişir inşallah gönlünü ferah tut Rabbim yüzüne baksın inşallah Amin inşallah hepsi olgun kaliteli çıksın ve döllensin Rabbim yardımcın olsun 🤲❤️

İyi bari aşkım şimdi insan her şeyi düşünüyor, ay mayalam Allahtan istedin tek oda verdi iki, çift transfer inşallah tutarsa sen buraları silersin herhalde 😂😂 🤪

Doğru haklısın canım benim bende öyleyim her detayı düşünüyorum rahim kalınlığı hazır olmadıysa vücut kan değerleri emin ol ben yap desem onlar yapmaz birde genelde ohhss riski olanlarda taze transfer yapmıyorlar 😹
İnşallah salacam ikizleri biraz rahatsız etsinler sizi 🤣😁

sepide sepide bu arada hayırlı olsun ben sana ne dedim sana pozitif hissediyorum diye 🤭 çok şükür hamdolsun sağlıcakla değerler katlansın inşallah 🤲👼🥹

Amin amin inşallah çok teşekkür 😍 ederim
Güzel arkadaşım güzel dualarınız ve dilekleriniz destekleriniz için ne kadar size teşekkür 😍 etsem azdır hamdolsun bende inanıyorum bu sefer olucak inşallah 🤲🥹🫶💕
Biz birşey yapmadik kuzum aldığın dualar senin eserin 🥰🥰🥰 sen güzel kalbinin ekmeğini yiyorsun hepsi bu 😘😘 evet bu modda bu motivasyonla devamke 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

Doğru haklısın canım benim bende öyleyim her detayı düşünüyorum rahim kalınlığı hazır olmadıysa vücut kan değerleri emin ol ben yap desem onlar yapmaz birde genelde ohhss riski olanlarda taze transfer yapmıyorlar 😹
İnşallah salacam ikizleri biraz rahatsız etsinler sizi 🤣😁
Evet benim ohss riski vardı dr yap dedim yapmadı ben cahilim tabi o zamanlar 😂😂 bizi böylemi korkutacan yaaa üçüz sal istersen 😂😂 hallederiz 😍😍😍
sepide sepide bu arada hayırlı olsun ben sana ne dedim sana pozitif hissediyorum diye 🤭 çok şükür hamdolsun sağlıcakla değerler katlansın inşallah 🤲👼🥹
Canım inşallah kandada görürüz pozitifi🥹

Evet benim ohss riski vardı dr yap dedim yapmadı ben cahilim tabi o zamanlar 😂😂 bizi böylemi korkutacan yaaa üçüz sal istersen 😂😂 hallederiz 😍😍😍

Canım inşallah kandada görürüz pozitifi🥹

Ya risk olsa yapmıyorlar sende mi pcos var
Göreceksin inşallah mucizen seninledir hissediyorum sana karşı aşırı pozitifim dilerim sağlıcakla güzel bir yere yerleşmiştir Amin 🤲👼❤️

Ya risk olsa yapmıyorlar sende mi pcos var
Göreceksin inşallah mucizen seninledir hissediyorum sana karşı aşırı pozitifim dilerim sağlıcakla güzel bir yere yerleşmiştir Amin 🤲👼❤️
Amim güzelimmm hepimizinki öyle olsun inşallah 😍🥰🥰🥰
Aşkım yok benim pcos değil ama ben büyütmede falan pergoveris kullandım o sanırım güçlü bir ilaçmış dr baştan söylemişti yumurtalar geç cevap verdiği için ilaç biraz güçlü olandan kullanıcaz ondada ohss riski oluşabilir diye

Amim güzelimmm hepimizinki öyle olsun inşallah 😍🥰🥰🥰
Aşkım yok benim pcos değil ama ben büyütmede falan pergoveris kullandım o sanırım güçlü bir ilaçmış dr baştan söylemişti yumurtalar geç cevap verdiği için ilaç biraz güçlü olandan kullanıcaz ondada ohss riski oluşabilir diye

Anladım canım bende Pergoveris kullandım 3. Tüp bebekte kalem gibiydi 300 doz vuruyordum doktorum o iğnenin bana iyi gelmediğini söyledi bu sefer tekrardan Menogon 300 doz vurdum 🤲

Back
X