2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Cnm bide bissuru kbb doktoruna gittik boğazına baktiklarindaki anlamazlarmiydi ya ara ara agzina bisiler gelip yutkundugunu farkediyordum ama simdi cocuk gastro ara ki bulasin bi arastirim cnm teşekkürler
Evet agzına su geliyor ay reflu cok zor iştahsızlık kılo alamama gelısımı etkılıyor kulakta sıvı bırıkıyor genız etı hepsı baglantılı. Yanı kaslar gelısmesın püre versen onu yıyebılır sonucta ama onu da yemıyor dıyorsun. Dırek olarak üniversite gastrolıjıye göturebılıyorsun canım.Ben oglumu yenıdogan donemı dırek goturmustum. Ama şehir hastanesınde sistem once cocuk doktoru onay verıp gastrolojıye yonlendırıyor. Anlat agzına su geldıgını, hıc bır sey yemedıgını vs agız kokusu var mı uyurken kıvranma, ense terlemesi

Cnm bide bissuru kbb doktoruna gittik boğazına baktiklarindaki anlamazlarmiydi ya ara ara agzina bisiler gelip yutkundugunu farkediyordum ama simdi cocuk gastro ara ki bulasin bi arastirim cnm teşekkürler
O sekılde anlamazlar refluyu canım.

Evet agzına su geliyor ay reflu cok zor iştahsızlık kılo alamama gelısımı etkılıyor kulakta sıvı bırıkıyor genız etı hepsı baglantılı. Yanı kaslar gelısmesın püre versen onu yıyebılır sonucta ama onu da yemıyor dıyorsun. Dırek olarak üniversite gastrolıjıye göturebılıyorsun canım.Ben oglumu yenıdogan donemı dırek goturmustum. Ama şehir hastanesınde sistem once cocuk doktoru onay verıp gastrolojıye yonlendırıyor. Anlat agzına su geldıgını, hıc bır sey yemedıgını vs agız kokusu var mı uyurken kıvranma, ense terlemesi
Tesekkur ederim cnm agiz kokusu var evet ama ole aman aman bi koku degil:)) yerim ben onun agzinin kokusunu hahahaha

Kızlar oğlumun cildi çok kuru, içeriği temiz ama cildi çok kurutmayan şampuan duş jeli araştıran bilen var mı?

Selam kızlar nasılsınız ? İş ve ev yoğunluğundan buralara uğrayamıyorum pek. Umarım herkes iyidir. 🌸 Biz arefe günü kötü bir kaza atlattık, Ekin'i banyodan çıkarırken duşakabin camı üzerimize patladı çok şükür ufak sıyrıklarla atlattık yüzüne gözüne gelmedi ama çok korktuk tabi o günden beri baş ağrısı çekiyorum resmen kronikleşti 🥺 Allah beterinden korusun diyelim 🙏🏻 Sizler nasılsınız özlüyorum burayı 🥹

Selam kızlar nasılsınız ? İş ve ev yoğunluğundan buralara uğrayamıyorum pek. Umarım herkes iyidir. 🌸 Biz arefe günü kötü bir kaza atlattık, Ekin'i banyodan çıkarırken duşakabin camı üzerimize patladı çok şükür ufak sıyrıklarla atlattık yüzüne gözüne gelmedi ama çok korktuk tabi o günden beri baş ağrısı çekiyorum resmen kronikleşti 🥺 Allah beterinden korusun diyelim 🙏🏻 Sizler nasılsınız özlüyorum burayı 🥹
Cam dusakabinlerden cok korkuyorum bende ya patliyorlar nedense

Çok çok şükür canım geçmiş olsun, yokluğun fark ediliyor valla iyiyiz bizde ev iş bebişş koşturup duruyoruz. Yeniden oyun grubuna başladık öyle geçiyor günlerimiz☺️

Merhaba nasılsınız? Bir şey sormak istiyorum manyetik blok kullanan var mı hangi marka kaç parça memnun musunuz

Kızlar oğlum uyandı kulağını tutuyor ağrıyor anne diyor ağrısını nasıl hafifletebilirim ? Yarın doktora gideceğiz

Deisa Deisa canım oglunun en arka azı dıslerı cıktı mı o diş cıkarken de kulaga vuruyor olabılır. Benım oglumda kac hafta once 1 2 defa kulagının altını ceneye yakın kısmına agrıyor demıstı baktım arka azı yerı şişmiş bır daha da agırıyor demedı ara ara etkılıyor olabılır.

Kızlar benim gibi menenjit aşısı vurdurmayıp , vurdurmayı düşünen var mı, haberi duymuşsunuzdue beni çok tedirgin etti , şimdi 2 sinide vurdurayım diyorum , beni biraz doktor yanılttı param var diyorsan yaptır ama çok yurtdışına falan giden biri değilseniz özellikle Ortadoğu vs karma yeterli demişti, oğlan da ateşleniyor diye menenjit ağır bir aşı diye bende yaptırmamıştım 😑

annewith annewith nerelerdesın uzun zamandır gormuyor senı nasılsımız Alin neler yapıyor?
Merhaba canım iyiyim teşekkür ederim 🥰 alin de iyi iş ev alin uğraşıyorum iş yoğunluğum fazla şu sıralar eve gelince de alinleyiz. Her sey yolunda şükür gittikçe daha keyifli oluyor alinle vakit geçirmek de sohbet ediyoruz baya baya 🥲 siz nasılsınız nasıl gidiyor 🤍

Kızlar benim gibi menenjit aşısı vurdurmayıp , vurdurmayı düşünen var mı, haberi duymuşsunuzdue beni çok tedirgin etti , şimdi 2 sinide vurdurayım diyorum , beni biraz doktor yanılttı param var diyorsan yaptır ama çok yurtdışına falan giden biri değilseniz özellikle Ortadoğu vs karma yeterli demişti, oğlan da ateşleniyor diye menenjit ağır bir aşı diye bende yaptırmamıştım 😑
Cnm oglun belki ilerde yurtdisina cikacak ozaman gene asi yaptirmasi gerekecek haci adaylarina bile yapiliyor ya yaptir nolcak icin rahat olsun bu arada ne haberi ben görmedim

Cnm oglun belki ilerde yurtdisina cikacak ozaman gene asi yaptirmasi gerekecek haci adaylarina bile yapiliyor ya yaptir nolcak icin rahat olsun bu arada ne haberi ben görmedim
Google yaz canım Sakarya da 8 yaşındaki bir çocuk vefat etti, ağır bir aşı diye yan etkilerinden korktum yarın randevu aldım doktora bir daha danışıp vurduracağım canım

Merhaba canım iyiyim teşekkür ederim 🥰 alin de iyi iş ev alin uğraşıyorum iş yoğunluğum fazla şu sıralar eve gelince de alinleyiz. Her sey yolunda şükür gittikçe daha keyifli oluyor alinle vakit geçirmek de sohbet ediyoruz baya baya 🥲 siz nasılsınız nasıl gidiyor 🤍
Biz de cok sukur ıyıyız. Demı baya baya buyuduler gecen yıldan cok daha keyıflı komıkler oyle seyler soyluyor kı sasırtıyor gulduruyor bır o kadar inatlar tabı her seyı ben yapacsgım o kısım bıraz zor😁Eşimle ya da abısıyle bazen bır sey konusurken o da dahıl oluyor sozde soruyor anne Ne!? Ben de cevap verince Hıııı demesı konuyu anlamıs gıbı yapması benı bitiriyor 😂

Canım yaptır ya ben dıger ozel asıları. Çocuklarıma yaptırmadım ama menenjıt yaptırdım cok korkuyorum menenjıtten. Sor bakalım doktoruna sana nasıl bır aşı takvımı cıkaracak yapayım dıye sorma bence yapacagım ve aşı takvımı ıste nasıl bır sıralama yapacak.

Back
X