Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Çok teşekkür ederim canım çok şükür hamdusenalar olsun haberler güzel yoğun geçti bir türlü buraya giremedim 4 adet embriyom oluşmuş risk alıp bu sefer blast olmasını istiyor doktorum çünkü ilk defa 4 adet embriyom olduğu için blast yapmak istiyorum dedi dilerim hepsi gider 5. Güne öyle olursa iki âdet çarşamba günü transfer olup iki tane dondurulacak bu sefer böyle yapmak istiyorlar altın embriyomuzu bulmak için blast yapmamız şart bilelim o senin altın embriyondur diyebilelim Allahım bu sefer nasip etsin inşallah hamdolsun Elhamdüllilah 🤲🥹👼👼❤️
Tüh ya tutturamadik mi😔 bitane eksik olmuş ama 🥺 şaka bir tarafa kuzum hepsi altın embriyo olsun ins.🙏 Sağlıkla ilerlesin ikisi birden tutunsun ins.🤲🩵 Sağlıkla, kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🙏

Ben de alicaktim aslında da burada hava biraz bozdu üşütürüm diye almadım ama baya oldu artık bisey olmaz Allahın izniyle sihhatler olsun🥰🫠
Çok teşekkür ederimm 🥰 burda da hava öyle ya dogalgaz borusundan buz sarkiyor 🥲 usutmeyeyim diye bütün ev halkı tüm önlemleri alıyoruz gerçekten çok haklisin

Tüh ya tutturamadik mi😔 bitane eksik olmuş ama 🥺 şaka bir tarafa kuzum hepsi altın embriyo olsun ins.🙏 Sağlıkla ilerlesin ikisi birden tutunsun ins.🤲🩵 Sağlıkla, kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🙏

Amin canım benim güzel Arkadaşım buna da şükür 🥲 benim ilk defa bu kadar embriyom oldu içim içime sığmıyor inşallah çarşamba günü hepsi blast olmuş olsun inşallah doktorum dedi 💯 garanti veremem duradabilirler ama bu riski almamız lazım hep erken transfer oldun bu sefer fazla embriyon oldu bu seferde blast deniyeyim dedi ama embriyolar kötü görünmüyor fermantasyon yok hepsi bembeyaz iyi kalitede embriyolar Elhamdüllilah çıkartmayacağım yerinden rahatsız olmasınlar çıkarırsam bozulabilir dedim siz daha iyi bilirsiniz çok şükür hamdolsun 🥹🤲🤲👼👼👼👼

Amin canım benim güzel Arkadaşım buna da şükür 🥲 benim ilk defa bu kadar embriyom oldu içim içime sığmıyor inşallah çarşamba günü hepsi blast olmuş olsun inşallah doktorum dedi 💯 garanti veremem duradabilirler ama bu riski almamız lazım hep erken transfer oldun bu sefer fazla embriyon oldu bu seferde blast deniyeyim dedi ama embriyolar kötü görünmüyor fermantasyon yok hepsi bembeyaz iyi kalitede embriyolar Elhamdüllilah çıkartmayacağım yerinden rahatsız olmasınlar çıkarırsam bozulabilir dedim siz daha iyi bilirsiniz çok şükür hamdolsun 🥹🤲🤲👼👼👼👼
Canım benim bir sürü dua aldın, Gönül aldın RAbbim karsiligini verdi emeklerinin🙏 sonu da çok güzel olucak inanıyorum 🌸 Ben yaptığın tablonun uguruna çok inandım nedense☺️ birçok kişiye şans getircek ve getiriyor bu portal 🙏 şimdiye kadar kaç transfer oldum hiç tabloya isim yazdirmamistim bu sefer sana ekler misin benide derken inanarak söyledim olacagina😅

Canım benim bir sürü dua aldın, Gönül aldın RAbbim karsiligini verdi emeklerinin🙏 sonu da çok güzel olucak inanıyorum 🌸 Ben yaptığın tablonun uguruna çok inandım nedense☺️ birçok kişiye şans getircek ve getiriyor bu portal 🙏 şimdiye kadar kaç transfer oldum hiç tabloya isim yazdirmamistim bu sefer sana ekler misin benide derken inanarak söyledim olacagina😅

Ayy 🥰 canım benim ne düzel dileklerde dualarda bulundun Rabbim kabul etsin inşallah demek ki biz birbirimizi bekliyormuşuz bende hiç dedim tablo yapmam bu sefer negatif olur üzülürüm sonra dedim yok ya inanıyorum bu sefer olacak diye başlattım tabloyu ve bu kadar insanla karşılacağım aklımın ucunda yoktu ilgi alaka olacağını çok şükür hamdolsun bugünlerimize dilerim kimsenin kucağı boş kalmaz inşallah 🤲🥹🫶

Canım sen daha kan vermedin sen niye üzülüyorsun? Test markan güvenilirmi hassasiyeti nasıl bilmiyorsun ki daha, herkesin bünyesi farklı canım idrara geç yansıyor burada çoğu kadının, ne olur motivasyonunu düşürme
Evet doğru diyorsunuz, ama içimde bi his var olmadı diye artık umudum yok😞ama kimsenin motivasyonunu düşürmek istemem her keste süreç farklı ilerliyor

Evet doğru diyorsunuz, ama içimde bi his var olmadı diye artık umudum yok😞ama kimsenin motivasyonunu düşürmek istemem her keste süreç farklı ilerliyor

Yok canım sakın öyle düşünme emin ol herkes senin geçtiğin yoldan geçti bizim hiç motivasyonumuzu düşürmezsin aksine daha birbirimize moral oluyoruz canım benim inşallah kucağın dolsun Allah’ın izniyle 🤲
Peki arkanda embriyoların var mı inşallah

ben hem hapını kullanıyorum ecoprin hem de oksapar iğne her gün ikisi de. Belki senin ihiyacın yoktur. Nerde oluyordun sen tedaviyi hangi merkez?
Aynen doktor pıhtılaşma sorunu olmadığı için ve ilk deneme olduğu için önermedi. Erdem hastanesinde yaptırıyorum bahceci de yaptiracaktim çok memnun kalmadim

Aynen doktor pıhtılaşma sorunu olmadığı için ve ilk deneme olduğu için önermedi. Erdem hastanesinde yaptırıyorum bahceci de yaptiracaktim çok memnun kalmadim
İstanbul heralde, ben izmirdeyim. Dediğim gibikan sulandırıcı bana önceki transferimde kahverengi akıntı yapmıştı hemen kestirdi. Şimdi tekrar verdi, gerçi benm ilkinde 2 transfer oldu biri tuttu biri tutmadı belki de o zamanki kahverengi kanamaya benzer akıntı tutmayandır hiç bilmiyorum ki hepimizin bünyesi, tedavi yöntemi farklı

Canım mayala katar mayala katar ‘ım ben de aksilik olmazsa 3. gün embriyosu transfer edilecek perşembe günü. Arka arkaya transfer olmuş olacağız inşallah hayırlı haberleri birlikte alırız 💙 opu öncesi herhangi bir tavsiyen var mı şunu yap bunu yapma gibi?

Amin canım benim inşallah arka arkaya oluruz beraber gün sayalım inşallah 🤲 tek tavsiyem sakin ve pozitif kalman ve çok ağır işler yapma ovitrelle vurulduktan sonra ilişki vs uzak dur 🫣🤭😅 çünkü riskli zamanlar ağır sporlar yapma yürüyüş yap bol su tüket inşallah herşey çok güzel olucak ben inanıyorum canım benim kalbim ve dualarım seninle inşallah Altın yumurtalar ve Altın embriyoların olsun inşallah canım benim gönlünü ferah tut 🤲❤️👼💕

Yaaa senin mutluluğun burdan hissedebiliyorum canim benim Rabbim inşallah blast olmalarını da nasip etsin 🤲🤲 olmamaları için bir sebepte görünmüyor anladığım kadarıyla 🤲🤲🐣🐣 Rabbim buraya kadar gelmişken bunu da karşılığını versin güzel arkadaşım dualarım seninle 🥰🥰🤲🤲 al da gel su bebişleri 🐣🐣🥰🥰🤲🤲

Yaaa senin mutluluğun burdan hissedebiliyorum canim benim Rabbim inşallah blast olmalarını da nasip etsin 🤲🤲 olmamaları için bir sebepte görünmüyor anladığım kadarıyla 🤲🤲🐣🐣 Rabbim buraya kadar gelmişken bunu da karşılığını versin güzel arkadaşım dualarım seninle 🥰🥰🤲🤲 al da gel su bebişleri 🐣🐣🥰🥰🤲🤲

Amin amin inşallah çok teşekkür 😍 ederim
Güzel arkadaşım güzel dualarınız ve dilekleriniz destekleriniz için ne kadar size teşekkür 😍 etsem azdır hamdolsun bende inanıyorum bu sefer olucak inşallah 🤲🥹🫶💕

Back
X