Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ya yumurtalar en az kaç mm olmalı ki? Opudan evvel çatlatma iğnesi mi vuruluyor???

En az 16 mm ve üzeri olmalı ki olgun çıksın 16 aşagısı ve öncekiler olgun olmazsa döllenemezler
Evet Opudan 36 saat önce vuruluyor onlar zaten seni bilgilendiriyorlar ne zaman vuracağını şimdiden hayırlı olsun 🤲❤️

12.güne kan tahlilini verdiler, eşim şu an kan vermemi istemiyor o gün verirsin diyor, ama beni anlamıyor ne kadar üzüntü stres içinde olduğumu o kadar kan tahlili yaptırmak istiyorum ki😪 şu an mahvoldum gerçekten ağlamaktan kendime gelemiyorum sabahtan beri

Canım Allahtan ümit kesilmez kan sonucunu görmeden kendini bırakma Rabbim gönlüne göre versin inşallah eşin üzülme diye öyle diyordur sakin kal dur bakalım inşallah kanda pozitifleri görürsün inşallah Amin 🤲

İyi düşün iyi olsun inşallah canım ben de iyiyim çok sukur sadece kalcam ağrıyor o da iğneden dün akşam olmuştum da. Kasık sızılarimda dünden beri olmuyor biseyim yok anlayacağın
Ben önceki transferimi hatırlıyorum ara ara sızı giriyodu, hatta yazmışım bi kenarı belli bir güne kdr 3.4. Günden sonra geçmiş. 6.gün lekelenme 7.gün yoğun leke olunca doktorumla konuşmuştum, kan sulandırıcı iğneyi bıraktırmıştı ve test istemişti. Pozitifti ama işte boş gebelik oldu. Hayırlısı hakkımızda

Ben önceki transferimi hatırlıyorum ara ara sızı giriyodu, hatta yazmışım bi kenarı belli bir güne kdr 3.4. Günden sonra geçmiş. 6.gün lekelenme 7.gün yoğun leke olunca doktorumla konuşmuştum, kan sulandırıcı iğneyi bıraktırmıştı ve test istemişti. Pozitifti ama işte boş gebelik oldu. Hayırlısı hakkımızda
Anladım canım amin inşallah aynen dediğin gibi hayırlısı olsun bana hiç kan sulandırıcı vermedi

mayala katar mayala katar nerdesin noldu? Bir haber var mı canım ❤️

Burdayım 1 saattir mesaj okuyorum az kaldı yaklaştım ah biraz girmeyince ipin ucu kaçıyor 😹 çok şükür haberler iyi ilk defa 4 embriyomuz oldu Elhamdüllilah doktorum risk almak istediğini söyledi bu sefer dedi herşeyin farklıydı hiç blast yapamadık bu sefer blast yapıp transfer etmek istiyoruz dedi nasip inşallah Rabbim yüzüme baksın hepsi inşallah altın embriyomdur hepsi 5. Güne gider Rabbim yardım etsin inşallah 🤲🥹💕👼👼👼👼

Evet 6 tane var. İstersen 3-3 onları da edelim dedi doktor. Bakıcam

İnşallah canım benim çok şükür umudun var arkanda bu sefer olmadı inşallah birdahakine olur bir arkadaş üç transfer etti ikizlere hamile şu an darusı sana olsun inşallah yeterki herşey sağlıklı ilerlesin 🤲🫶😢

Burdayım 1 saattir mesaj okuyorum az kaldı yaklaştım ah biraz girmeyince ipin ucu kaçıyor 😹 çok şükür haberler iyi ilk defa 4 embriyomuz oldu Elhamdüllilah doktorum risk almak istediğini söyledi bu sefer dedi herşeyin farklıydı hiç blast yapamadık bu sefer blast yapıp transfer etmek istiyoruz dedi nasip inşallah Rabbim yüzüme baksın hepsi inşallah altın embriyomdur hepsi 5. Güne gider Rabbim yardım etsin inşallah 🤲🥹💕👼👼👼👼
Dualarımız seninle mayalam bu sefer allahin izniyle olacak inşallah 🥰🥰🤲🤲

Oyyy çokk şükür ne güzel bir haber canım Mayalam 💕 🌺 şimdi dünden itibaren mi gün sayılıyor yoksa bugünden itibaren mi? İnşallah Rabbim in izniyle olacak . Çok mutlu oldum senin icin

Allah razı olsun güzelim hayır daha bugün 1. Gün iki hücreliler dün sayılmıyor çünkü daha döllenme olması için 24 saate ihtiyaç var amin çok teşekkür 😍 ederim ya darısı sizin başına şu an da acaba blast olacaklar mı diye durup bak 😂❤️

Yaaaaa süper haber bu 🔥🔥🔥🔥 canım benim çok sevindim hadi bakalım gün gün bekliyoruz onları acelemiz yok yerleri ayrildi bile 🐣🐣 senide en kisa sürede Allahın izniyle 🤰🤰🐣 böyle bekliyoruz 🥰🥰🥰

Amin inşallah bacımsu dilerim embriyolarım savaşçı çıkarlarda pes etmezler Amin Ecmain çok teşekkür 😍 ederim hala sanki rüyadayım bu benim için mucize size anlatamam duygularımı inşallah benimle olacak embriyomuzu çarşamba günü yakalarız çok Amin 🤲🥹👼👼👼👼

@Vignette Bu mesajı da yeni görünce yazayım dedim, benim eşim de çocuğa bir şey olur veya olmasa da ne gerek var doğumdan sonraya kadar beklenir diyen biriydi hamdolsun hiç zorlamadı, ben de hiç istemiyordum zaten. Derken çocuk doğdu peşine pandemi patladı eşim de dahiliyeci. Biz kızım 8 ay olana kadar ayrı odalarda yattık bir şey olursa dayanamam buna demişti. Düşünün bakalım kaç ay yapıyor 😀 ama bağ kopması filan hiç öyle bir şey olmadı , hiç de bağımız zedelenir mi diye düşünmedik. İnsan davranışlarından sözlerinden anlıyor zaten 🤲🏾🌸
Ayyy sizin durum daha zormuş 😅🫣 ama arkadaş yeni evliymis öyle hissetmesini anlayabiliyorum ☺️ işin şakası bir tarafa tabiki o en son düşünce şuan, sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım da gerisi hikaye🙏🌸

Back
X