- Konu Sahibi mayala katar
- #11.561
Ben bugün oturarak duş aldım canım ya daha fazla beklemek istemedim . Geceleri terliyorum birazY yardimseverbiri bugun nasılsın canim bir gelişme var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bugün oturarak duş aldım canım ya daha fazla beklemek istemedim . Geceleri terliyorum birazY yardimseverbiri bugun nasılsın canim bir gelişme var mi
Ya yumurtalar en az kaç mm olmalı ki? Opudan evvel çatlatma iğnesi mi vuruluyor???
Ben de alicaktim aslında da burada hava biraz bozdu üşütürüm diye almadım ama baya oldu artık bisey olmaz Allahın izniyle sihhatler olsunBen bugün oturarak duş aldım canım ya daha fazla beklemek istemedim . Geceleri terliyorum biraz
Normaldir canim o kadar işlemden sonra hafifledin ki kuş gibi oldun tabiMaral’ım seninle yazışırken uyuyup kalmışım uyandığımda sabah olmuştu o kadar ki yorgunmuşum resmen bayılmışım![]()
12.güne kan tahlilini verdiler, eşim şu an kan vermemi istemiyor o gün verirsin diyor, ama beni anlamıyor ne kadar üzüntü stres içinde olduğumu o kadar kan tahlili yaptırmak istiyorum kişu an mahvoldum gerçekten ağlamaktan kendime gelemiyorum sabahtan beri
Ben önceki transferimi hatırlıyorum ara ara sızı giriyodu, hatta yazmışım bi kenarı belli bir güne kdr 3.4. Günden sonra geçmiş. 6.gün lekelenme 7.gün yoğun leke olunca doktorumla konuşmuştum, kan sulandırıcı iğneyi bıraktırmıştı ve test istemişti. Pozitifti ama işte boş gebelik oldu. Hayırlısı hakkımızdaİyi düşün iyi olsun inşallah canım ben de iyiyim çok sukur sadece kalcam ağrıyor o da iğneden dün akşam olmuştum da. Kasık sızılarimda dünden beri olmuyor biseyim yok anlayacağın
Anladım canım amin inşallah aynen dediğin gibi hayırlısı olsun bana hiç kan sulandırıcı vermediBen önceki transferimi hatırlıyorum ara ara sızı giriyodu, hatta yazmışım bi kenarı belli bir güne kdr 3.4. Günden sonra geçmiş. 6.gün lekelenme 7.gün yoğun leke olunca doktorumla konuşmuştum, kan sulandırıcı iğneyi bıraktırmıştı ve test istemişti. Pozitifti ama işte boş gebelik oldu. Hayırlısı hakkımızda
Evet 6 tane var. İstersen 3-3 onları da edelim dedi doktor. Bakıcam
Dualarımız seninle mayalam bu sefer allahin izniyle olacak inşallahBurdayım 1 saattir mesaj okuyorum az kaldı yaklaştım ah biraz girmeyince ipin ucu kaçıyorçok şükür haberler iyi ilk defa 4 embriyomuz oldu Elhamdüllilah doktorum risk almak istediğini söyledi bu sefer dedi herşeyin farklıydı hiç blast yapamadık bu sefer blast yapıp transfer etmek istiyoruz dedi nasip inşallah Rabbim yüzüme baksın hepsi inşallah altın embriyomdur hepsi 5. Güne gider Rabbim yardım etsin inşallah
![]()
Bende pcosluyum canım çok şükür ki herşeyin tedavisi varOnu bilmiyorum canım ama doğum kontrol ilacını içince geçmişti belki sen de olmaz bile iyi dusun ben de pcos vardi çok olmuştu
Yaaa ciddi mi nasibe bakcanım valla çok uzun araştırmalarıma gore labaratuvar dan dolayı şişli Memorial a gidecem ben insAllah
![]()
Ay insAllah canim benim insAllah![]()
Evet Allah dermansız dert vermesinBende pcosluyum canım çok şükür ki herşeyin tedavisi varpazartesi gorcez bakalım
Oyyy çokk şükür ne güzel bir haber canım Mayalam![]()
şimdi dünden itibaren mi gün sayılıyor yoksa bugünden itibaren mi? İnşallah Rabbim in izniyle olacak . Çok mutlu oldum senin icin
Kızlarrr transfer günüm netleştiii 19 Nisanyani cumartesi günü oluyorum haftaya
önerdiğiniz bir şey var mı bu süreçte ?
Ah bebekler miii Allah mi söylettiMaşallahmaşallah
sonuna geldin dilerim bebekler sıkı sıkı tutunur pozitif haberler vermek nasip olsun herkese Amin inşallah
![]()
Yaaaaa süper haber bucanım benim çok sevindim hadi bakalım gün gün bekliyoruz onları acelemiz yok yerleri ayrildi bile
senide en kisa sürede Allahın izniyle
böyle bekliyoruz
![]()
Ah bebekler miii Allah mi söylettitek transfer olacağım ama kısmet
![]()
Ayyy sizin durum daha zormuş@Vignette Bu mesajı da yeni görünce yazayım dedim, benim eşim de çocuğa bir şey olur veya olmasa da ne gerek var doğumdan sonraya kadar beklenir diyen biriydi hamdolsun hiç zorlamadı, ben de hiç istemiyordum zaten. Derken çocuk doğdu peşine pandemi patladı eşim de dahiliyeci. Biz kızım 8 ay olana kadar ayrı odalarda yattık bir şey olursa dayanamam buna demişti. Düşünün bakalım kaç ay yapıyorama bağ kopması filan hiç öyle bir şey olmadı , hiç de bağımız zedelenir mi diye düşünmedik. İnsan davranışlarından sözlerinden anlıyor zaten
![]()