tuvalet iletişimi için premanın çıkaracağı kitabı bekliyorum ben deKızlar şu kitapları aldım Tuvalet iletişiminden baslasim faydali bir kitap görünüyor alacaklara tavsiye ederim. Bilinçli Bebek kitabına henüz başlamadım. Ama tavsiye eden çok.Eki Görüntüle 3177826 Eki Görüntüle 3177827
Ya işte toplanma nası bişi bilmiyorum ki,sancı yok onu biliyorum ama tam göbek deliği etrafnda taş gibi bir sertlik ve ağrı oluşuyor ara ara.Bu sabah da baktım tam göbek deliğimde bir iki kırmızı nokta var ve ağrıyor onlarda dokununca.En iyisi ptesi hastaneye gidim,zaten özledim bebeğimiToplanma kasılma sertleşme gibi mi oluyor, ara ara geliyorsa yalancı sancıymış canım onlar eğer öyleyse
Evet canım ya bende uzanınca yavaş yavaş geçiyor şimdi düşündüm de,ah bilmiyoruz ki neler çeviriyorlar içerdeBana da her gün 1 2 kere falan oluyor canım. Birden ortaya toplanıyor sertleşiyor karnım hafif ağrı oluyor, hemen uzanıyorum biraz ondan sonra rahatlıyorum.
Tabi serum fizyolojiki de gereksiz uygulamamak lazım ama anlıyorsun zaten bebegin burnu tıkandıgı zaman, emmede sıkıntı yasıyor, bir de onlar ağız solunumu bilmediği icin normal nefes almada zorlanıyorlar. yani evet uygun fiyatlı bulursan tabi kenarda dursunYani uygun başlık ile yenidoğandan itibaren kullanılıyor diye biliyorum ben ama tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi
Aynen canım ilaçsız serum fizyolojik ile kullanılıyor, haftada 2 3 defa kucağımdayken uygularım diye düşündüm ağızdan nefes alamıyorlar ya burun da tıkanırsa hasta olur diyeama sorarım yine doktora, ileriki dönemlerde de lazım olacağı için uygun fiyatlı yakalarsam alayım diyorum. Serum fizyolojiği de sık uygulamak iyi değil diyorlar ama o konuda da çok bilgim yok.
Rota virüsü yaptırmadan önce alerji sıkıntımız yoktu canim sonrasında oldu, bizde de kandan ziyade deri testi ile teshis konuldu, Allah korusun çok zorRota virus alerjik bebeklere yapilmiyor, demekki ters etki yapma olasiligi var.Benim kizimda da benzer seyler yasadik,fakat verdigimiz kan tahlillerinde alerji cikmadi.Gerci kanda cikmamasi alerjik bebek olmadigi anlamina gelmezmis,en dogru alerji testi deri yoluyla bakilanmis.Umarim bu bebeklerimizde benzer seyler yasamayiz cidden alerjik bebekler cok zor.
Ben aldım 10 lu ama nasıl kullanacağım hakkında fikrim yok bilenler fikir verse iyi olurKızlar serum fizyolojik aldınız mı
Daha açık anlatsanız ben ilk kez anne oluyorum daKızlar serum fizyolojiği kizimda bende almıştım küçük flakonlarda sıkıyordum sonra bize eczaneden serum alıp küçük şırınga ile de sıkarak ayni işlemi yapabilecegimizi söylediler, sonrasında hep serum alıp o şekilde kullandım sıkıntı yaşamadım aklınızda bulunsun
Bu şekilde canim, daha ekonomik, bebekler büyüyünce de illiadin gibi burun spreylerini boşaltıp serum fizyolojik koyup onu sıktım öylede etkili oluyorduDaha açık anlatsanız ben ilk kez anne oluyorum da
Youtubeda güzel videolar var canım aslında tek şırınga iş görüyor cidden ekstra almaya gerek yok gibiBen aldım 10 lu ama nasıl kullanacağım hakkında fikrim yok bilenler fikir verse iyi olur
Ohhh maşallah canım süper haberSeker yukleme testim normal kizlardiyet falan da yok artik ohh cok mutluyum. 4 ay diyet yaptim ise yaradi. Kontrolumde risk artik olmadigi icing 4 haftada bir olacak artik. Bebegim de normal gelisimi. 3-4 gun Geri ama kizimda tecrubeliyim. Makinaya inanmiyorum
Oh süper oldu sağ olasınBu şekilde canim, daha ekonomik, bebekler büyüyünce de illiadin gibi burun spreylerini boşaltıp serum fizyolojik koyup onu sıktım öylede etkili oluyordu
Bende nebilüzatör bakıyorum canım. Ablamdan biliyorum kullanıyordu bebek için iyi oluyor diyolar kuru ortamda tıkanınca. Geçen eczanede gördüm 500 TL gibi fiyata belki şimdi dahada artmıştırHenüz almadım onu da bi ara alıcam. Ama asıl nebilüzatör almam lazım onun arastirmasindayim. Nette fiyatları uçurdular bi medikallere sorucam bakalim daha uyguna bulunabiliyormuş. Kış bebeği olacağı için kuru bi havaya doğacak evde doğalgaz çalışacak ortam çok kuruyor. Biz karı koca alerjik olduğumuz için geceleri tıkanıyoruz nefes alamiyoruz buhar makinesi falan da fayda etmiyor. O yüzden bebeğe nebilüzatör ile ara ara müdahale edip rahatlamasını sağlamak istiyorum. Kuru ve sıcak hava hasta ediyor çünkü çocukları. Gerçi maksimum 22 derecede çalışıyor bizim kombi çok sıcak yapmıyoruz ama yine de kuruyor hava.
Zaten burnu tıkalı olmadigi zaman kullanılmıyor diye biliyorum ama burnu tıkalı olunca mecbur kullanılıyor canim, enjektörle sıkarken hızını ayarlayabiliyorsun ben kullanışlı buluyorum flakonlar ile sıkmak daha zor benceKizlar o siringa ile burun temizlemek cok travmatik yahem de bebegin fizyolojisine mudahale bence... Hasta oldugunda deniz sulari dogal, onlardan damlatip otribebe ile hafif cekmek yeterli. Normal gunlerde kullanmayin derim. Bebegin burnunda belli oranda mukoza kalmali ki alerjik vs olmasin, akinti ile pislik gitsin, toz vs gitsin... Ben kizimda serum fizyolojigi hic kullanmadim. Gene ayni devam...
Hadi gozunuz aydinSeker yukleme testim normal kizlardiyet falan da yok artik ohh cok mutluyum. 4 ay diyet yaptim ise yaradi. Kontrolumde risk artik olmadigi icing 4 haftada bir olacak artik. Bebegim de normal gelisimi. 3-4 gun Geri ama kizimda tecrubeliyim. Makinaya inanmiyorum
Aaa süper düşmüş ben almıştım 100 liraya kaçırmayın alın valla
Evet canım en kurtarıcısı o gibi ben de bakınıyorum uygun fiyatli denk getirirsem etiketlerim seni deBende nebilüzatör bakıyorum canım. Ablamdan biliyorum kullanıyordu bebek için iyi oluyor diyolar kuru ortamda tıkanınca. Geçen eczanede gördüm 500 TL gibi fiyata belki şimdi dahada artmıştır
İşte ben de o yüzden nebilüzatör almak istiyorum. Burun iyice tıkanmadan arada rahatlatırım çocuğu. Serum fizyolojik tuzlu su zaten bir zararı yok. Bakalım yaşayıp görücez. Ben kendimde burnuma bişey sıkmayı hiç sevmem. Su kaynatıp buharını falan soluyorum iyi geliyor. Bi de korona olduğumdan beri cold mix kullanıyorum o da baya faydalı bir iki damla yastığa tüm nefesi açıyor, bebekler için de kullanılan bi şey onu da kullanırımKizlar o siringa ile burun temizlemek cok travmatik yahem de bebegin fizyolojisine mudahale bence... Hasta oldugunda deniz sulari dogal, onlardan damlatip otribebe ile hafif cekmek yeterli. Normal gunlerde kullanmayin derim. Bebegin burnunda belli oranda mukoza kalmali ki alerjik vs olmasin, akinti ile pislik gitsin, toz vs gitsin... Ben kizimda serum fizyolojigi hic kullanmadim. Gene ayni devam...
Aynen canım bende bakıyorum. Olur tatlımAaa süper düşmüş ben almıştım 100 liraya kaçırmayın alın valla
Evet canım en kurtarıcısı o gibi ben de bakınıyorum uygun fiyatli denk getirirsem etiketlerim seni de
İşte ben de o yüzden nebilüzatör almak istiyorum. Burun iyice tıkanmadan arada rahatlatırım çocuğu. Serum fizyolojik tuzlu su zaten bir zararı yok. Bakalım yaşayıp görücez. Ben kendimde burnuma bişey sıkmayı hiç sevmem. Su kaynatıp buharını falan soluyorum iyi geliyor. Bi de korona olduğumdan beri cold mix kullanıyorum o da baya faydalı bir iki damla yastığa tüm nefesi açıyor, bebekler için de kullanılan bi şey onu da kullanırım