2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Toplanma kasılma sertleşme gibi mi oluyor, ara ara geliyorsa yalancı sancıymış canım onlar eğer öyleyse
Ya işte toplanma nası bişi bilmiyorum ki,sancı yok onu biliyorum ama tam göbek deliği etrafnda taş gibi bir sertlik ve ağrı oluşuyor ara ara.Bu sabah da baktım tam göbek deliğimde bir iki kırmızı nokta var ve ağrıyor onlarda dokununca.En iyisi ptesi hastaneye gidim,zaten özledim bebeğimi Allahım hayırlısı ile kucağımıza sağlıkla alsak şu yavruları bitse bu meraklanmalar

Bana da her gün 1 2 kere falan oluyor canım. Birden ortaya toplanıyor sertleşiyor karnım hafif ağrı oluyor, hemen uzanıyorum biraz ondan sonra rahatlıyorum.
Evet canım ya bende uzanınca yavaş yavaş geçiyor şimdi düşündüm de,ah bilmiyoruz ki neler çeviriyorlar içerde

Tabi serum fizyolojiki de gereksiz uygulamamak lazım ama anlıyorsun zaten bebegin burnu tıkandıgı zaman, emmede sıkıntı yasıyor, bir de onlar ağız solunumu bilmediği icin normal nefes almada zorlanıyorlar. yani evet uygun fiyatlı bulursan tabi kenarda dursun

Rota virüsü yaptırmadan önce alerji sıkıntımız yoktu canim sonrasında oldu, bizde de kandan ziyade deri testi ile teshis konuldu, Allah korusun çok zor

Kızlar serum fizyolojiği kizimda bende almıştım küçük flakonlarda sıkıyordum sonra bize eczaneden serum alıp küçük şırınga ile de sıkarak ayni işlemi yapabilecegimizi söylediler, sonrasında hep serum alıp o şekilde kullandım sıkıntı yaşamadım aklınızda bulunsun

Daha açık anlatsanız ben ilk kez anne oluyorum da

Seker yukleme testim normal kizlar diyet falan da yok artik ohh cok mutluyum. 4 ay diyet yaptim ise yaradi. Kontrolumde risk artik olmadigi icing 4 haftada bir olacak artik. Bebegim de normal gelisimi. 3-4 gun Geri ama kizimda tecrubeliyim. Makinaya inanmiyorum

Ohhh maşallah canım süper haber

Bende nebilüzatör bakıyorum canım. Ablamdan biliyorum kullanıyordu bebek için iyi oluyor diyolar kuru ortamda tıkanınca. Geçen eczanede gördüm 500 TL gibi fiyata belki şimdi dahada artmıştır

Kizlar o siringa ile burun temizlemek cok travmatik ya hem de bebegin fizyolojisine mudahale bence... Hasta oldugunda deniz sulari dogal, onlardan damlatip otribebe ile hafif cekmek yeterli. Normal gunlerde kullanmayin derim. Bebegin burnunda belli oranda mukoza kalmali ki alerjik vs olmasin, akinti ile pislik gitsin, toz vs gitsin... Ben kizimda serum fizyolojigi hic kullanmadim. Gene ayni devam...

Zaten burnu tıkalı olmadigi zaman kullanılmıyor diye biliyorum ama burnu tıkalı olunca mecbur kullanılıyor canim, enjektörle sıkarken hızını ayarlayabiliyorsun ben kullanışlı buluyorum flakonlar ile sıkmak daha zor bence

Hadi gozunuz aydin ilk kiziniz kac kilo dogmustu.Benim ilk kizimda gerilik vardi,zaten minicik dogdu,bununda boy kafa haftasiyla uyumlu ama gobek cevresi 3-4 gun geri,bu da zayif dogacak sanirim.

minseo canım e bebekte memelyn göğüs ucu koruyucu 78 TL koşup kapalım hemennnn
Aaa süper düşmüş ben almıştım 100 liraya kaçırmayın alın valla
Bende nebilüzatör bakıyorum canım. Ablamdan biliyorum kullanıyordu bebek için iyi oluyor diyolar kuru ortamda tıkanınca. Geçen eczanede gördüm 500 TL gibi fiyata belki şimdi dahada artmıştır
Evet canım en kurtarıcısı o gibi ben de bakınıyorum uygun fiyatli denk getirirsem etiketlerim seni de
İşte ben de o yüzden nebilüzatör almak istiyorum. Burun iyice tıkanmadan arada rahatlatırım çocuğu. Serum fizyolojik tuzlu su zaten bir zararı yok. Bakalım yaşayıp görücez. Ben kendimde burnuma bişey sıkmayı hiç sevmem. Su kaynatıp buharını falan soluyorum iyi geliyor. Bi de korona olduğumdan beri cold mix kullanıyorum o da baya faydalı bir iki damla yastığa tüm nefesi açıyor, bebekler için de kullanılan bi şey onu da kullanırım

Aynen canım bende bakıyorum. Olur tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…