Aaa senin açlıktan düşük mü çıkıyordu benim öyle değil aclik 70-85 arasi toklukta 95-100 arası çıkıyorGenelde açlık tan daha düşük çıkıyor. Mesela açlık 82 2.saat tokluk 79 bunun olmamasi gerekmiş. Normali aclikla 120 arasi cikmasi gerek dedi.
Maşallah kuzuyaİyi akşamlar kızlar, ben de bugün kontrole gittim. Bu kez peritanaloğa gittim, çok şükür her şey yolunda dedi1580 gr olmuş. Haftası 30+4’le uyumlu. Sağ göğsümün altında kafası, solda ayaklar eller, popo tam rahim ağzının orada dört bir yandan sarmış beni canım bu ara biraz sancım oluyor, karında sertleşme onun için magnezyum verdi saşe olanlardan. Kan şekeri sonuçlarımı gösterdim, bunlarda hiçbir şey yok gayet iyisin dedi. Ama ben aynı beslenme düzenine devam ederim inşallah. Suyumun daha iyi olabileceğini söyledi, biraz su içmeye dikkat etmem lazım sanırım. Benden haberler bu şekilde, Rabbim herkese güzel sağlıklı haberler duymayı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim evet tekli olandan aldımEn iyi yöntem
Tekli tekli olanlardan mi aldiniz canım, öyleyse burnu onunla nemlendiriyorsun sıkıp sonra yumusayinca otri ile ya da baska burun aspiratörü ile çekiyorsun
Sorma ya sekerle basim dertteNasıl ya kaç çıkıyordu senin tokluk ? Arkadaş bu ne ya düşük çıksa suç yüksek çıksa suç napcaz bizEv işleri benim de var canım koltuklar yıkanacak, temizliğe ablayı cagırcam bebek kıyafetlerini de annemle halledicez. Bakalım inşallah halledicez bi şekilde Görüntüleme merkezlerinde renkli ultrason cektirebilirsin canım 3d,4d cihazlar oluyor sorarsın
Çok sevindim kime gittin acaba?İyi akşamlar kızlar, ben de bugün kontrole gittim. Bu kez peritanaloğa gittim, çok şükür her şey yolunda dedi1580 gr olmuş. Haftası 30+4’le uyumlu. Sağ göğsümün altında kafası, solda ayaklar eller, popo tam rahim ağzının orada dört bir yandan sarmış beni canım bu ara biraz sancım oluyor, karında sertleşme onun için magnezyum verdi saşe olanlardan. Kan şekeri sonuçlarımı gösterdim, bunlarda hiçbir şey yok gayet iyisin dedi. Ama ben aynı beslenme düzenine devam ederim inşallah. Suyumun daha iyi olabileceğini söyledi, biraz su içmeye dikkat etmem lazım sanırım. Benden haberler bu şekilde, Rabbim herkese güzel sağlıklı haberler duymayı nasip etsin inşallah
Aynen canim bazi gunler oyle cikiyordu sasiriuodum ama dusukse iyi gibi geliuodu hatta gecen 1.saat 115 2.saat 105 falan cikmisti niye az düşmüş diye kafaya taktim oysaki normali oymuş. Artik 1.saati ölçmüyorum. Dr her gun degisik ogunleri olc dedi bugun tum ogunleri aclik tokluk olctum iyi cikti işimiz var sekerleAaa senin açlıktan düşük mü çıkıyordu benim öyle değil aclik 70-85 arasi toklukta 95-100 arası çıkıyor
Çok sevindim kime gittin acaba?
Epey azaldı zaman 8 hafta kadar kalmış..
Maşllah
Ay valla insanı deli ederAynen canim bazi gunler oyle cikiyordu sasiriuodum ama dusukse iyi gibi geliuodu hatta gecen 1.saat 115 2.saat 105 falan cikmisti niye az düşmüş diye kafaya taktim oysaki normali oymuş. Artik 1.saati ölçmüyorum. Dr her gun degisik ogunleri olc dedi bugun tum ogunleri aclik tokluk olctum iyi cikti işimiz var sekerle
Oyle vallahi. Hayirli guzel haberlerle gwl cannim hepimiz saglikla kavusalim insallahAy valla insanı deli ederdeğişik öğünleri takip et bakalım dr un dediği gibi bizim de kontrol yarin ne dicek bakalim dr um
Zaten bakmıyorum canım başı nerde totoşu nerde önemli değil hakaret etsin yeter. Bir de toplanmalar olmasa rahat edeceğim. Sanki bu hafta yine büyüdü hissediyorum daha bi güçlendi. Resmen göbeğimi dalga dalga dalgalandırıyorcanım aslında kesin şurası diyemiyorsun biraz da içgüdü, his ve mantık ya. Mesela ben midem yandığında kafasının midemin oralarda olduğunu anlıyorum. Orası daha sert şiş oluyor bir de böyle ittirince falan kafası ile daha kuvvetli hissediyorsun. El ayak gerindiğinde ya da tekmelediğinde ise daha farklı bir his oluyor böyle karnım yay gibi geriliyor sankisertleşme olayı da bana çok olmadı henüz 2-3 defa yaşadım ama çok kısa sürdü. Onda da bebek bi yere top gibi toplanıyor taş gibi oluyor sonra hemen açılıyor bu durum braxton hicks kasılmalarıymış yalancı kasılmalar rahim kendini hazırlıyormuş. daha uzun süreli olanlar ağrı sancı da hissediyormuş ama ben daha yaşamadım öyle bi durum. Erkekler biraz sallıyor sen eşine bakma
Kesinlikle benim için daha iyi yastıklı olan. Sahan kullanışlı geldi bana. Bilmem diğerini kullanmadım da kullanan varsa memnun kalmışlar mı acabayastıklı olanlar daha mı iyi diyorsun canım
Sorma canım dünden beri ateşi sürekli çıkıyor. Öksürükte başladı ilaçlara başladım dün. Hala bitmiyor ateşi sürekli parol - calpol veriyorum dönüşümlü. Rahat etsin diye hava da veriyorum evde. Ventolin Budacort. Bakalım yarına inşallah biraz daha iyi olur. Ödevleri de oluyor. Derslerden de geri kalıyor. Zaten 1 hafta yollamamıştım 3 gün gitti yine ateşlendi. İnfluenza tamamen geçmemiş. Sınıfta bütün çocuklar hasta. Maske de taktırıyorum hep. Zaten sınıfta öğretmenler de zorunlu taktırıyor. Bakacağız artık böyle devam etmeyecek elbette canım. Sertleşmem benim de bugün 4/5 defa oldu sanırım. Bel ağrım biraz daha azaldı sanki bugün. Az kaldı işte gün sayıyoyroız artık. Zamanında sağlıkla gelsinler inşallahSenin ağrıların var, kızın da hasta diye doğal olarak onunla ilgilenmen lazım. Yoruluyorsun, ağrıların oluyor bu seni strese sokuyor, okula giden çocuğu olan annelerin ortak sorunu, benim oğlan da sürekli hasta. Okulda ne kadar virüs, bakteri var getirir eve
O bebeğin toplanma hissi ben de gunde 3.4 kere oluyor, doktor ağrın çok olursa durma hemen gel dedi. Bel ağrım için magnezyuma başladım.
Hiçbirisini almadım daha ben de canım. Çanta hazırlamadık bez almadım. Daha çok eksiğim var. Çantamı hazırlamam lazım aslında erken doğum olur her şey olabilir. Allah korusun bişi olduğunda valizimi alırlar direk. Beşik geldi ama daha odaya yerleştiremedim. Etrafındaki korumalılardı tıkanan lazım daha yıkamadım. Gücüm çekilmiş gibi.kızlar bebek şampuan pişik kremi ve vucüt yağı için temiz içerikli neler önerirsiniz ? Karar veremedim.
Kızlar kalkan nasıl örnek yollar mısınız aldığınızdanHava alan bişey daha iyi bence ben de kalkan aldım gümüş kapak almadım
Bundan canımKızlar kalkan nasıl örnek yollar mısınız aldığınızdan
Ayy valla bizim sıpada canımı okuyor büyüyorlar. İçerden beni dövüyor resmen. Artık dışarıdan hareketlerini izliyoruz eşimleZaten bakmıyorum canım başı nerde totoşu nerde önemli değil hakaret etsin yeter. Bir de toplanmalar olmasa rahat edeceğim. Sanki bu hafta yine büyüdü hissediyorum daha bi güçlendi. Resmen göbeğimi dalga dalga dalgalandırıyor
Meme ucuna takıp bekletiyor musunuz. Yani tahriş olduğunda falan mı yapılıyor. Hiç kullanmadım kızım da çok acı çektiğim için en keskin önlemleri almak istiyorım bu seferBundan canım