2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar günaydın

Reflü yatağı alan,kullananlar bu yanları destekli olanlardan mı aldınız? Desteksiz olması çok bir şey farkediyor mu? Örnek olarak iki model koyucam fikirlerinizi bekliyorum.
Almadım ama şu ikincisinden almayı düşünüyorum. Kızımda da bundan vardı Bayağı rahattı etmiştim yan yatırıyordum rahat rahat :)

Tesekkur ederim evet gercekten oyle... Insallah guzel bir isim buluruz ...

canım aslında kesin şurası diyemiyorsun biraz da içgüdü, his ve mantık ya. Mesela ben midem yandığında kafasının midemin oralarda olduğunu anlıyorum. Orası daha sert şiş oluyor bir de böyle ittirince falan kafası ile daha kuvvetli hissediyorsun. El ayak gerindiğinde ya da tekmelediğinde ise daha farklı bir his oluyor böyle karnım yay gibi geriliyor sanki sertleşme olayı da bana çok olmadı henüz 2-3 defa yaşadım ama çok kısa sürdü. Onda da bebek bi yere top gibi toplanıyor taş gibi oluyor sonra hemen açılıyor bu durum braxton hicks kasılmalarıymış yalancı kasılmalar rahim kendini hazırlıyormuş. daha uzun süreli olanlar ağrı sancı da hissediyormuş ama ben daha yaşamadım öyle bi durum. Erkekler biraz sallıyor sen eşine bakma

Olabilir aslinda... Bi turlu hic bir ismi yakistiramoyorum. Garipsiyorum... Guzel geleni koymak lazim, zamnla oturur dogru

Ben bu hafta yasamaya basladim. Baya baya sanci geliyor... Erken dogum riskin yok sukur rahatim o yuzden ... 26 haftadayim insallah 32yi goruruz. Sonra hedef 36, sonra istedigi zaman gelsinler

Aynen hic uyumlu degil. Tek Tek kullanilir ancak... Bakalim arayistayiz hala
Ben Alphan ismini çok beğeniyordum erkekte. Söylerken kulağa çok hoş geliyor fonetiği. Teoman Alphan olabilir mesela iki isim düşünüyorsanız Alper den daha uyumlu sanki ya da direk Teoman Alp, Teoman Sarp, Teoman Tan, Teoman Han gibi tek heceli isimler düşünebilirsiniz

Günaydııınnn koca göbeklerrr günaydın içindeki minikler

Kızlar günaydın

Reflü yatağı alan,kullananlar bu yanları destekli olanlardan mı aldınız? Desteksiz olması çok bir şey farkediyor mu? Örnek olarak iki model koyucam fikirlerinizi bekliyorum.
ben yan destekli olanlardan almayı düşünüyorum. düz kafa olmasın diye bi sağ bi sol evire çevire yatırıyormuşuz ya o zaman rahat olur diye. ama tabii bir havluyu rulo yapıp öyle destek de yapılabilir .
Ben inci olsun istiyorum ama esim kesinlikle istemiyor,onerisi de yok aklimizda isim de yok yani
ya aslında hem fonetik hem de anlam olarak ne kadar naif bir isim , bence baskı kurmaya devam edin . “ inci diye seslenince tekme atıyor bak babaçi ”gibi kozları oynayın

uykusuzluğun verdiği yetkiyle bu sabah biraz troll yanım uyanmış

Ben bu hafta yasamaya basladim. Baya baya sanci geliyor... Erken dogum riskin yok sukur rahatim o yuzden ... 26 haftadayim insallah 32yi goruruz. Sonra hedef 36, sonra istedigi zaman gelsinler
evet bu haftalarda başlıyormuş canım, uzaninca dinlenince geçiyorsa korkmayın diyorlar

ben yan destekli olanlardan almayı düşünüyorum. düz kafa olmasın diye bi sağ bi sol evire çevire yatırıyormuşuz ya o zaman rahat olur diye. ama tabii bir havluyu rulo yapıp öyle destek de yapılabilir .
Yok canım ya havlu ile uğraşamam gece gündüz. Egimsiz yatırmaya da korkarım kusma olayları yüzünden o yüzden alıcam bi tane. Düz kafa için yükseltisi olmayan yastık aldım ben ebebekten doğumdan itibaren kullanilabiliyor onu kullanicam nasipse

Evet yanina kisa olmali Ben de oyle dusundum.. cok tesekkur ederim tavsiyeler icin

pcfl vitaminin adı ne acaba ? ben de ciddi bel ağrısı yaşıyorum. sanırım bi büyüme haftası geçirdik bel bacak pubik ağrı ne vardıysa yaşadım pzt doktora gidince bi danışayım ben de ona göre

Ela ve elis benim de aklımda güzel isimler gerçekten güneş duru ipek hep arkadaşlarımın koyduğu isimler o yüzden elemistim ama diğer iki isim yine olabilir gibi

Osteocare, bence kullanirz eger agri varsa, keske taa bastan dontora soyleseydim. Resmen hayat kalitem artti, yuruyusum degisti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…