Almadım ama şu ikincisinden almayı düşünüyorum. Kızımda da bundan vardı Bayağı rahattı etmiştim yan yatırıyordum rahat rahat :)Kızlar günaydın
Reflü yatağı alan,kullananlar bu yanları destekli olanlardan mı aldınız? Desteksiz olması çok bir şey farkediyor mu? Örnek olarak iki model koyucam fikirlerinizi bekliyorum.
Aynen hic uyumlu degil. Tek Tek kullanilir ancak... Bakalim arayistayiz halaTeoman Alper de soylerken uyumlu olmuyor canim. Iki isim de soylemesi kolay olursa ikisi de kullaniliyor
Tesekkur ederimAlper daha guzel gelıyor teoman adından Kulaga canım siz daha iyi bilirsiniz tabiki , ikisi bir arada pek uyum saglamıyor gibi bence koyulacaksasa teoman tek basına daha guzel şık duruyor bence ama anne baba olarak cok şahsi bir karar isim koymak bence siz en guzelini dusunup koyacaksınızdır
canım aslında kesin şurası diyemiyorsun biraz da içgüdü, his ve mantık ya. Mesela ben midem yandığında kafasının midemin oralarda olduğunu anlıyorum. Orası daha sert şiş oluyor bir de böyle ittirince falan kafası ile daha kuvvetli hissediyorsun. El ayak gerindiğinde ya da tekmelediğinde ise daha farklı bir his oluyor böyle karnım yay gibi geriliyor sankiEmin ol doğumdan sonra herkes birer zombi gibi dolaşıyor etrafta canım:) egzersiz yapıyordum ufak ufak sporda yapıyordum zaten doktorum yapma dedi mümkün oldukça uzan dedi. Ben de öyle yapıyorum. Bu karnında sert top gibi olan mışım bebeğin kafası mu oluyor ben hala ayırt edemiyorum kafası nerde kıçı nerdeeşim eliyle bakınca aha ayakları burda diyor nerden anladım diyorum neresiyle vuracak başka diyor. Bende diyorum belki elleriyle vuruyor balonun üstünden olamaz mı her vurduğu yer ayak olavak değil ya diyorum. Yüzüne bakıyor donuk donuk o an bir şoklama yaşıyor
Olabilir aslinda... Bi turlu hic bir ismi yakistiramoyorum. Garipsiyorum... Guzel geleni koymak lazim, zamnla oturur dogruCanım bebek doğuyor hala ona ismiyle hitap etmek tuhaf geliyor. O ismi benimsemek biraz zaman alıyor. Yani biz de öyle oldu. Sonra da sanki evladım için en doğru isim buymuş diyorsun
Ben de bu akşam verdim isimli hastane çıkışı siparişimi. İnşallah güle güle giydirmek nasip olur
Ben bu hafta yasamaya basladim. Baya baya sanci geliyor... Erken dogum riskin yok sukur rahatim o yuzden ... 26 haftadayim insallah 32yi goruruz. Sonra hedef 36, sonra istedigi zaman gelsinlercanım aslında kesin şurası diyemiyorsun biraz da içgüdü, his ve mantık ya. Mesela ben midem yandığında kafasının midemin oralarda olduğunu anlıyorum. Orası daha sert şiş oluyor bir de böyle ittirince falan kafası ile daha kuvvetli hissediyorsun. El ayak gerindiğinde ya da tekmelediğinde ise daha farklı bir his oluyor böyle karnım yay gibi geriliyor sankisertleşme olayı da bana çok olmadı henüz 2-3 defa yaşadım ama çok kısa sürdü. Onda da bebek bi yere top gibi toplanıyor taş gibi oluyor sonra hemen açılıyor bu durum braxton hicks kasılmalarıymış yalancı kasılmalar rahim kendini hazırlıyormuş. daha uzun süreli olanlar ağrı sancı da hissediyormuş ama ben daha yaşamadım öyle bi durum. Erkekler biraz sallıyor sen eşine bakma
Ben Alphan ismini çok beğeniyordum erkekte. Söylerken kulağa çok hoş geliyor fonetiği. Teoman Alphan olabilir mesela iki isim düşünüyorsanız Alper den daha uyumlu sanki ya da direk Teoman Alp, Teoman Sarp, Teoman Tan, Teoman Han gibi tek heceli isimler düşünebilirsinizAynen hic uyumlu degil. Tek Tek kullanilir ancak... Bakalim arayistayiz hala
yastıklı olanlar daha mı iyi diyorsun canımAlmadım ama şu ikincisinden almayı düşünüyorum. Kızımda da bundan vardı Bayağı rahattı etmiştim yan yatırıyordum rahat rahat :)
ben yan destekli olanlardan almayı düşünüyorum. düz kafa olmasın diye bi sağ bi sol evire çevire yatırıyormuşuz ya o zaman rahat olur diye. ama tabii bir havluyu rulo yapıp öyle destek de yapılabilir .Kızlar günaydın
Reflü yatağı alan,kullananlar bu yanları destekli olanlardan mı aldınız? Desteksiz olması çok bir şey farkediyor mu? Örnek olarak iki model koyucam fikirlerinizi bekliyorum.
ya aslında hem fonetik hem de anlam olarak ne kadar naif bir isim , bence baskı kurmaya devam edin . “ inci diye seslenince tekme atıyor bak babaçiBen inci olsun istiyorum ama esim kesinlikle istemiyor,onerisi de yokaklimizda isim de yok yani
Arkadaşlar 27+6 haftalık hamileyim ama iki hafta önden gidiyor yani şu an 30 haftalık falan. Belimde kasıklarımda çok ağrı hissediyorum vajinam resmen acıyor yürümekte zorlanıyorum akintimda çok fazla arttı 3-4 gündür resmen ıslanıyor kilodum. iki gün önce acile gittim korkumdan. servikal uzunluk yani rahim uzunluğu 30 mm çıktı. Açıklık 2 cm çıktı. Nst de ağrı çıkmadı . Suyun yada leke gelmedikçe sorun yok dediler asistanlar vardı bana bı kagit imzalatip gönderdiler randevuma bir hafta var erken doğum yapmaktan korkuyorum bilgisi olan var mı servikal uzunluk internette araştırdığımda göre bu haftalarda 35-40 olmalıymis
[/QUOTE
Benim de gental bolgemde agri vardi. Doktorum kalsiyum ve magnezyum icerikli bir vitamin verdi. Bu hafta sukur hic agrim yok. Kemiklerim gucsuzlesmesi ile ilgiliymis...
evet bu haftalarda başlıyormuş canım, uzaninca dinlenince geçiyorsa korkmayın diyorlarBen bu hafta yasamaya basladim. Baya baya sanci geliyor... Erken dogum riskin yok sukur rahatim o yuzden ... 26 haftadayim insallah 32yi goruruz. Sonra hedef 36, sonra istedigi zaman gelsinler
Yok canım ya havlu ile uğraşamam gece gündüz. Egimsiz yatırmaya da korkarım kusma olayları yüzünden o yüzden alıcam bi tane. Düz kafa için yükseltisi olmayan yastık aldım ben ebebekten doğumdan itibaren kullanilabiliyor onu kullanicam nasipseben yan destekli olanlardan almayı düşünüyorum. düz kafa olmasın diye bi sağ bi sol evire çevire yatırıyormuşuz ya o zaman rahat olur diye. ama tabii bir havluyu rulo yapıp öyle destek de yapılabilir .
Evet yanina kisa olmali Ben de oyle dusundum.. cok tesekkur ederim tavsiyeler icinBen Alphan ismini çok beğeniyordum erkekte. Söylerken kulağa çok hoş geliyor fonetiği. Teoman Alphan olabilir mesela iki isim düşünüyorsanız Alper den daha uyumlu sanki ya da direk Teoman Alp, Teoman Sarp, Teoman Tan, Teoman Han gibi tek heceli isimler düşünebilirsiniz
Ela ve elis benim de aklımda güzel isimler gerçekten güneş duru ipek hep arkadaşlarımın koyduğu isimler o yüzden elemistim ama diğer iki isim yine olabilir gibibenim eşimin tek şartı vardı lila,mila vb. yeni türetilen isimlerden olmasın demiştiben de o tarz isimlere zaten mesafeliydim. ama isime karar vermek cidden zor ya. ben de hala göbek adını düşünüyorum. kuranda geçen anlamı güzel isim önerileriniz varsa alırım.
bu arada benim kız isimleri listemde aklımda kalan isimleri yazayım size
Duru
İpek
Güneş
Nilsu
Nil İpek
Aylin
Beren
Beril
Sezin
Birce
Gülce
Ela
Elis
İnstagramda Sanem bahcekapılı var bilmiyorum takip ediyor musun oğlunun adı alp teoEvet yanina kisa olmali Ben de oyle dusundum.. cok tesekkur ederim tavsiyeler icin
Osteocare, bence kullanirz eger agri varsa, keske taa bastan dontora soyleseydim. Resmen hayat kalitem artti, yuruyusum degisti...pcfl vitaminin adı ne acaba ? ben de ciddi bel ağrısı yaşıyorum. sanırım bi büyüme haftası geçirdik bel bacak pubik ağrı ne vardıysa yaşadım pzt doktora gidince bi danışayım ben de ona göre
Instagram kullanmiyorumİnstagramda Sanem bahcekapılı var bilmiyorum takip ediyor musun oğlunun adı alp teoGüzel bence.
Soyadınız kısaysa alp Teoman da güzel olabilir o zamanInstagram kullanmiyorumTeoman butun guzel bence. Alp de guzel de biraz naif geliyor bana...
Elis çok kibar anlamı da güzel güzel kokulu çiçek demek :)Ela ve elis benim de aklımda güzel isimler gerçekten güneş duru ipek hep arkadaşlarımın koyduğu isimler o yüzden elemistim ama diğer iki isim yine olabilir gibi