2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
ya ben uykusuzluga dayanlıklı oldugum halde cok zorlanmıstım, benim de en cok gözümde büyüyen kısım bu :) gündüz uyumaya calısıcaz artık
kilo verilir onu ben de kafama takmıyorum ama bu sefer normal dogum istedigim icin cok da almamam lazım, hayırlısı inşallah :)
Simdi 2. leri doguruyoruz biri uyurken digeri uyaniksa nasil olacak😂Bu fikir ilk cocugu olacak anneler icin gecerli 😁Ayni anda koyacagim odalarina uyutacagim artik sıpalari.

Evet ben ilk hamileligimde son aylar ayda muhakka 2 kilo gitmistim. Ama ona gore de bebekte buyuyor. Bana kilo hic zor gelmiyor da gece 2 saatte bir uyanip nasil emzirecegim yine gozum çikacak 😂oyle uykusuzluğa dayanikli biri de degilim
Yapacak bişi yok hayat bize neler yaptırmadı be uykularımız kaçtı varsın bundan olsun uykusuzluk kendimizi ödüllendirelim son ay hep uyuyalım 🤣

Yaa canım benim 😍 sen de manken gibisin sağlıkla doğuralım da kiloları da yine birlikte güzelce veririz insallah 😍❤️
Aynen sağlıkla gelsinler varsın bi 16 kg daha alayım sıkı diyet spor hallederim artık zaten İnan hastaneden çıktığımızda balın gibi sönüyoruz 🤣

Simdi 2. leri doguruyoruz biri uyurken digeri uyaniksa nasil olacak😂Bu fikir ilk cocugu olacak anneler icin gecerli 😁Ayni anda koyacagim odalarina uyutacagim artik sıpalari.
ya sorma ben de aynısını düşünüyorum :) gündüzleri kreşte ama aksamları ve haftasonu kardeşini uyandırmaması icin dikkatli olması gerekecek, evde paldır küldür koşmadan geçirdiği gün yok :) sizin araları daha az sanırım, gece uyanmaları varmı büyüğün

Ben o konuşa şanslıyı. Herhalde biraz daha kızım 11 yaşında tatillerde yardımcı olur bana. Yazın veririm onun kucağına yaparım temizliğimi küçük anne olur o da 🤣 biz ikiz kardeşimle erkek kardeşime çok baktık 8 yaş olmasına rağmen. Annem hep bize bırakır işlerini hallederdi yazları hep bizdeydi annem çalışıyordu genelde :)

Ben de pek musait degil ancak bu kadar çekebildim😀

Eklentiler

• 20221209_155653.jpg
    20221209_155653.jpg
    123,5 KB · Görüntüleme: 68
50gr şeker yüklemem oldu, öncesi 75 bir saat sonrası 137 çıktı, çok sınırdayım sanırım, şimdi ben bir diyete gireyim mi aynen devam mı edeyim bilemedim.
Vay arkadaş bu ne ya herkesin sınırda çıkıyor :KK43: Doktorun zaten yönlendirecektir canım beslenmene dikkat edeceksin mecburen. Açlık iyi senin de tokluk evet sınırda 140 üst değer 50 likte

ya sorma ben de aynısını düşünüyorum :) gündüzleri kreşte ama aksamları ve haftasonu kardeşini uyandırmaması icin dikkatli olması gerekecek, evde paldır küldür koşmadan geçirdiği gün yok :) sizin araları daha az sanırım, gece uyanmaları varmı büyüğün
Evet aralari az olacak. Benim supriz bebek oldu hamile oldugumu ogrenince baya aglamisti😂Oğluma uzulmustum. Simdi bunun ustune nasil baskasi da gelecek sevecegim vs tuaf duygulara kapilmistim.Benim gece uyanmalari yok. Emzirmegi biraktim artik gece kalkmadi. Sadece tuvaleti gelince cok susayinca uyanir o da nadir.Gunduz de muhakkak uyuyor. Kardesiyle odalari ayri olacak. Bakalim dogunca gece sesten rahatsiz olup uyanir mi bilmem insallah uyanmaz.

Ben o konuşa şanslıyı. Herhalde biraz daha kızım 11 yaşında tatillerde yardımcı olur bana. Yazın veririm onun kucağına yaparım temizliğimi küçük anne olur o da 🤣 biz ikiz kardeşimle erkek kardeşime çok baktık 8 yaş olmasına rağmen. Annem hep bize bırakır işlerini hallederdi yazları hep bizdeydi annem çalışıyordu genelde :)
Aynen baya sana.yardimci olur. Oglum da kuccuk boyula diyor sen is yaparken ben.ona bakarim çingiragini sallar emzini veririm😂O da becerikli bilmis az da olsa oyalar diye dusunuyorum

Vay arkadaş bu ne ya herkesin sınırda çıkıyor :KK43: Doktorun zaten yönlendirecektir canım beslenmene dikkat edeceksin mecburen. Açlık iyi senin de tokluk evet sınırda 140 üst değer 50 likte
Aklima sey geldi kıs ayindayiz hareketlilik daha az diye mi acaba boyle yuksek cikiyor.

Benimde sizin gibi ya ayrıca 26 olmamız gerekirken 3 4 gün geriden geliyoruz :KK43: Karnımda çıkmayınca insan kafaya takıyor yemek yedikten sonra karnımın olduğu belli oluyor sizin de öyle mi?
Ben 25 haftaligim 1-2 gun geriden geliyor.Yani doktor aksi bir sey soylemedigi surece bence takilmayin,belki yapi olarak boylesinizdir.Benim ilk gebeligimde de gobegim yoktu,guzel yanı hic catlagim olmadi😀 Sabahlari bayagi duz karnim yemek yiyince cikiyor biraz

X