2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yaş 26, sat 09.06.2022, bursa, ilk çocuk, kilo 57. İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız hepimiz

Doğru söylüyorsun ben de azaltıcam diyorum ama ipin ucu kaçıyor o yüzden çat diye bir anda kesmek.. dayanması zor olmuyor mu peki? Ben içmezsem çok sinirli oluyorum ve sürekli birşeyler yemek istiyorum
Canm şöyle evet biraz yoruyor, ben ilk hamileligimde de bırakmıştım kızım 1 yaşını geçince yeniden başlamıştım. Esim yanımda içince benim çok canım isterdi. O yüzden eşime dedim benim yanımda asla içmeyeceksin diye. İlk iki gün zorladı biraz surekli aklıma geldi ama başka şeyler buldum oyalanacak. Ben kendimi şöyle engelliyorum , karnımda benim sorumluluğumda bir can taşıyorum. Onun, benim yüzümden bir hastalığı, bir problemi olursa bunu vicdanı olarak hesabını verebilir miyim? Hayır verememm. Onun sağlığı benim keyfi olarak içeceğim 1 sigaradan değerli mi ? Hayır asla. Ben sigarayı bırakmasam, çocuğum doğduğunda bir sorunu olsa ve bununla ilgili uzun yıllar hastanelerde koştursam vicdan azabı yaşar mıyım? Hemde cok... İlerde anne sen sigara içmişsin diye hasta oldum sen beni sevmiyormusun derse ne cevap veririm diye düşünüyorum ve cok etki ediyor, anında bıraktım. Anne karnındayken de sigara kan yoluyla bebeğe geçiyor. Önceki gebeligimde doktor demişti , sen kendine ne kadar zarar veriyorsan karnındaki bebeğe x2 zarar veriyorsun. Sen sağlıklı ciğerini hasta ediyorsun fakat bebeginin organları daha yeni oluşuyor her 1 tane sigara içme süresinde bebeğe giden kanda oksijen bulunmuyor. Aslında sen sigara içerken bebeğin oksijensiz kalıyor sigara bittikten 5 dakika sonra kanda oksijen seviyesi artmaya başlıyor ve bebek kandna oksijen aliyor bu da yaklaşık 10-20 dakikaya tekabül ediyor demisti. 20 dakika ben nefes almadan duramazken benim sorumluluğumdaki cocuga bunu nasıl yaparım diyorum. Böyle düşünebilirsin cnm

27 yaş 2.06.2022 sat İstanbul ilk çocuk 61 kg beni de ekler misiniz :)

Yaş 27, sat 02.06.2022, samsub, ilk çocuk, kilo 65. İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız hepimiz

Kizlar gene saglik ocagina kan vermistim 91550 cikmis 6+5teyim. Doktor bos gebelikten suphelenmisti. Carsamba gene verecem ama sanirim beta bos gebelikte de artiyormus
Benim bos gebelikte beta düşmüştü dış gebelikte yükseliyor diye biliyorum ben. Haftaniza göre uyumlu değil mi betaniz?

Bende yazayım canım on gün sonra randevum ama ya nasip artık:) yaşım 30 şehir Fransa sat 7 Haziran kilomda heralde 81 le başladım şuan artmistir

Yalnız şu dk dan sonra bi sigara içsem kahrolucam o kadar haklısın ki.. denicem kendimi bakalım nolacak. Ben bi koç kadınıyım bence yaparım

Benim bos gebelikte beta düşmüştü dış gebelikte yükseliyor diye biliyorum ben. Haftaniza göre uyumlu değil mi betaniz?
Şöyle ki sat tam hatırlamıyorum haziran 1 diye hesapladm 6+2 de keseyi 15 mm gordu ama bebek ve yolk yok dedi takip edeceğiz dedi. Lekelenme kanama yok ama yine de heveslenemedm.

Şöyle ki sat tam hatırlamıyorum haziran 1 diye hesapladm 6+2 de keseyi 15 mm gordu ama bebek ve yolk yok dedi takip edeceğiz dedi. Lekelenme kanama yok ama yine de heveslenemedm.
Gormesi lazimdi en azından yolk görünmeliydi 6+2 de ama sat eminseniz yani.ne zaman kontrolünüz? İnşallah gorceksiniz

Gormesi lazimdi en azından yolk görünmeliydi 6+2 de ama sat eminseniz yani.ne zaman kontrolünüz? İnşallah gorceksiniz
Bu cuma gitmem gerek ama ben garanti olsun diye belki haftaya pazartesi gidebilirim. Son adetim zaten 2 gun surdu ya gec dollenme ya da bos gebelik. Nasip bakalim.

Bu cuma gitmem gerek ama ben garanti olsun diye belki haftaya pazartesi gidebilirim. Son adetim zaten 2 gun surdu ya gec dollenme ya da bos gebelik. Nasip bakalim.
Bence ihmal etmeyin gidin erkenden herhangi bir ilac almıyorsunuz demi kan sulandırıcı gibi.

Cok tesekkurler
Ben dil filan cok severim sakatat olarak, yemeyeyim bari doktora gidene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…