• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bıraktık mecburen zor oluyor iki haftadır rüyalarımda içiyorum ama yapacak bir şey yok :/
Sizin doğum tarihi benimkine çok yakın görünüyor,doktora en son ne zman gittiniz keseyi gördünüz mü? Ben 5 gün önce gittim doktor 4-5 haftalık dedi kese göründü ama bebek ne zman görünüyor onu bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Aynı durumdayız benim de iki kaybım var ve 35 yaşındayım :)) çok zor bi süreç stresliyim ama içmemem gerek,ee içmeyince de daha çok stres yapıyor insan:))
Aaa evet aynıymış.. umarım bi daha yaşamayız 🙏 ilk çocuk mu olacak? Benim oğlum 9 yaşında. Ona hamileyken doktoruma ağladım resmen, ben çok sinirliyim dayanamıyorum sigarasızlığa diye. Dedi ki "içmediğinde bu kadar strese girmen, sigara içmenden daha çok zarar verir bebeğine. Dayanamıyorsan 1-2 tane iç" demişti, öyle yapmıştım ama o zaman yaşım gençti, hiçbi rahatsızlığın yoktu vs. Tabii yine de yanlış, hiç içmemek gerekir ama çok stres haline getirmemen için anlattım. Bi şekilde bırakıcaz artık ☺️

Sizin doğum tarihi benimkine çok yakın görünüyor,doktora en son ne zman gittiniz keseyi gördünüz mü? Ben 5 gün önce gittim doktor 4-5 haftalık dedi kese göründü ama bebek ne zman görünüyor onu bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Ben dün gittim tam 5 haftalıkken sadece kese gözüktü bir hafta sonra tekrar gel dedi. Dayanamayacağım çarşamba günü bi tekrar gideceğim yine 😅 Bu arada doktor ayarladınız mı ?

5+1de gittim alttan baktı kese göremedi ama progesteron 15ti beta da 180. Bugün sadece betama baktı o da güzel yükselmiş ama perşembe günü 5+6 olucam inşallah sağlıklıdır ve keseyi görebilir
canım geç döllenmede olabilir stres yapma herkesin süreci farklı inşallah güzel haberler alacaksın :)
Sen ne zaman gideceksin canım
bugün öğlen canım randevum 7+0 ım şu anda bakalım inşallah kalp atışını duyarız yada görürüz :)

Evet canım çok şükür progestan kullandığımdan beri lekelenmem olmadı. Ağrım sızım da yok. Cuma günü kontrolüm var endişeliyim tabi yine de, kalp atışı yok falan diyecek diye çok korkuyorum 🥺 her halükarda Allahın takdiri sonuçta, kafamı oyalamaya çalışıyorum o yüzden pek girmedim buraya 🤕
Kalp atışının olmaması için lekelenmem kesilmezdi ve çoğalırdı canım ben tecrübeliyim düşüklerimde hep böyle oldu kalbi durmuştu çünkü. O yüzden kesildiyse sevin bence. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşalalh. Bende bugün aile hekiminde yapılan rutin testlerimi verdim inşalalh sağlıklı olur düşük yapmam inan kanmam lekelenmem olmadığı halde korkuyorum. Normal bu psikolojide olmamız şuan riskli zamanlardayız o yüzden geçmişte kayıplarımız da var normal böyle olmamız hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım.

Ben dün gittim tam 5 haftalıkken sadece kese gözüktü bir hafta sonra tekrar gel dedi. Dayanamayacağım çarşamba günü bi tekrar gideceğim yine 😅 Bu arada doktor ayarladınız mı ?
Randevu almak istediğim doktor en yakın bi ay sonrasına veriyor,özel hastanede durum bu.devlet hastanesine zaten randevu bulmak imkansız,bu sebeple görece iyi sayılacak bir doktora randevu alacağım araştırmam devam ediyor 🥺 inşallah hayırlısı ile düzgün geçer bu süreç yA❤️

Aaa evet aynıymış.. umarım bi daha yaşamayız 🙏 ilk çocuk mu olacak? Benim oğlum 9 yaşında. Ona hamileyken doktoruma ağladım resmen, ben çok sinirliyim dayanamıyorum sigarasızlığa diye. Dedi ki "içmediğinde bu kadar strese girmen, sigara içmenden daha çok zarar verir bebeğine. Dayanamıyorsan 1-2 tane iç" demişti, öyle yapmıştım ama o zaman yaşım gençti, hiçbi rahatsızlığın yoktu vs. Tabii yine de yanlış, hiç içmemek gerekir ama çok stres haline getirmemen için anlattım. Bi şekilde bırakıcaz artık ☺️
Yaaa evet ilk çocuk olacak inşşşşşş 🥰 sigara konusunda da elimden geleni yapacağım umarım bırakmaya kadar ilerletirim süreci🥺

Hanımlar bugün kendi çalıştığım hastanedeki doktora gittim. 6+6 dedi. Diğer doktora göre 6+3 tu. Bir iki gün oynar cihazdan cihaza dedi. Bebiş 7 mm olmuş kalp atışı da güzel yeri de. Progestan a devam ediyorum. Haftaya bir iğne daha yaptır lekelenmelerin icin dedi. Bir hafta rapor verdi dinlen çalışma yorma kendini dedi. Şükür lekelemem yok ama oladabilir canını sıkma dedi. Acaba kanama alanı vae da söylemedi mi diye tedirgin oldum ama yok dedi bilmiyorum.

Kızlar aranızda soğuk algınlığına yakalanan var mıı😢
3 gündür çok fenayım boğaz ağrısı, baş ağrısı yatağa düşürdü beni🥺 kulaklarım tıkalı çok halsizim. Tüm yemekler hep kokuyo sanki yemek bile yiyemiyorum. Doktorum gün de 3 kez parol içebilirsin dedi ama bebeğime bişey olucak diye çok korkuyorum.
Benim gibi olan hamişler neler yaptınız neler kullandınız yardımınıza ihtimayacım var😢
Hamile olmadan önce soğuk algınlığında bal limon zencefili macun kıvamına getirip günde 3 kez kullanırdım ve çok iyi gelirdi ama şimdi bebeğe zararı olur mu bilemedim😕
Ben canım 2 gündür gribim ve çok kötüyüm sadece iki kere ıhlamur içtim meyve yiyorum acile gittim sadece parol serum taktılar. Burnum tıkandı zor nefes alıyorum valla Allah yardımcımız olsun 🤲🏻😔

Benim de ilk zamanlar öyleydi geçen hafta son 4/5 gündür yerken de bulanıyor su için diyorlar bol bol sudan tiksindim bulanıyor içerken yemek yerken bulanıyor bazen fenalık geliyor bana kolanya sürüyorum yüzüme kokluyorum. Allah yardımcımız olsun hepimizin de canım benim hepimizin sıkıntıları var bu süreçlerde sağlıkla atlatırız inşallah kızlar
İnşallah canım

Herkese Merhaba,
Ben de bu sabah sonucumu alarak araniza katildim🥹 🙏🏻💞 Kan sonucum 196 cikti, 2 gun sonra tekrarlayacagim insallah. Tup bebek 7 temmuz transfer gunumdu, bugun de test gunumdu 🙏🏻🧿
Beni de araniza alir misiniz 🙏🥹
Yas 36, sehir balikesir, sat 14 haziran, kilo 60… Rheaa Rheaa

Sn bağımlı değilsin bence 😊 beni düşün bide 5 e dusurebilmissen ne mutlu sana.
Gebelik öncesi günde bi paket içiyordum,gebeliği öğrenince günde 3 /5 tane içiyorum sadece onu da bırakacağım zamanla.çok az içmeme rağmen nefes darlığı yaşıyorum.Folik asit ve oksopar kullanıyorum sadece.benim gibi sigara bağımlıları ne yapıyor merak ediyorum :KK43:

Kalp atışının olmaması için lekelenmem kesilmezdi ve çoğalırdı canım ben tecrübeliyim düşüklerimde hep böyle oldu kalbi durmuştu çünkü. O yüzden kesildiyse sevin bence. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşalalh. Bende bugün aile hekiminde yapılan rutin testlerimi verdim inşalalh sağlıklı olur düşük yapmam inan kanmam lekelenmem olmadığı halde korkuyorum. Normal bu psikolojide olmamız şuan riskli zamanlardayız o yüzden geçmişte kayıplarımız da var normal böyle olmamız hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım.
İnşallah öyledir canım. Benden de son kontrolde kan ve idrar testi istedi doktorum 8.haftada yapılıyormuş. D vitaminim çok düşük çıkmış bi de enfeksiyon var sonuçlardan anladığım kadarıyla. Doktorum cuma günü değerlendirecek tabi bakalım

Hanımlar bugün kendi çalıştığım hastanedeki doktora gittim. 6+6 dedi. Diğer doktora göre 6+3 tu. Bir iki gün oynar cihazdan cihaza dedi. Bebiş 7 mm olmuş kalp atışı da güzel yeri de. Progestan a devam ediyorum. Haftaya bir iğne daha yaptır lekelenmelerin icin dedi. Bir hafta rapor verdi dinlen çalışma yorma kendini dedi. Şükür lekelemem yok ama oladabilir canını sıkma dedi. Acaba kanama alanı vae da söylemedi mi diye tedirgin oldum ama yok dedi bilmiyorum.
Aynı durumdayız canım. Benim de lekelenmelerim vardı progestandan sonra kesildi ama hala endişeliyim. Doktor bu lekelerin sebebi ile ilgili bir şey dedi mi peki?

Aynı durumdayız canım. Benim de lekelenmelerim vardı progestandan sonra kesildi ama hala endişeliyim. Doktor bu lekelerin sebebi ile ilgili bir şey dedi mi peki?
Beklemekten başka çaremiz olmadığını söylüyor. Eşim de olsa cumhurbaşkanının kızı da olsa tek yol beklemek diyor 😁 Ama şuan düşük oranı %1 den az dedi. Iki hafta sonra kontrol e çağırdı bakalım. Kafaya takmicaz artık keyfini çıkartacağız. Ben ultrason resmini seviyorum bebisimin🤗

Haberler harika, gözün aydın ❤️ lekelenmelere takılıp sıkma canını, kırmızı olmadığı sürece sorun olmaz diyorlar. Kuzum progestana ne zaman başladın? Hamile olduğunu öğrenir öğrenmez mi?

Haberler harika, gözün aydın ❤️ lekelenmelere takılıp sıkma canını, kırmızı olmadığı sürece sorun olmaz diyorlar. Kuzum progestana ne zaman başladın? Hamile olduğunu öğrenir öğrenmez mi?
Şuan gelmiyor şükür zaten. Teşekkür ediyorum. 5. haftaya kadar bir şey yoktu. Sonra lekelenmem olunca başladım. Iki tane iğne oldum. Haftaya bir iğne daha olucam.

Back