2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sigara icen kizlar… ne olur icmeyin… ben de icerdim eskiden, sizi cok iyi anliyorum yani. Ama ters birsey olursa bunun vicdani rahatsizligini kolay kolay atlatamazsiniz…
En guzeli cat diye birakabilmek tabi ama, eger cok zorlaniyorsaniz size nacizane nikotin sakizini onerebilirim…
2mg nikotin iceren sakizlardan 1 tane bulunsun evinizde, eger dayanamiyorum, cok sinirim bozuldu, asiri stres oldum vs dediginiz olursa bir tane sakiz atarsiniz; nikotin yoksunlugunuzu alir…
Ama tabi bunu da gunde 1’den fazla yapmayin…

Cok tesekkurler
Ben dil filan cok severim sakatat olarak, yemeyeyim bari doktora gidene kadar
Yeme canım yine de doktoruna bir sorarsın ama sakatatta bildiğim kadarıyla toksin bulunduğu için gebelikte kullanılmamalı diye biliyorum. Salam sosis gibi şarküteri ürünleri de icerisindeki koruyucu maddelerden dolayı kullanılmamalı diye biliyorum. Daha detaylı bilgisi olan varsa paylaşırsa bizde daha ayrıntılı bilgi öğrenmiş oluruz.

Bana doktorum sakatat, ısıl işlem görmüş ürünler, kabuklu deniz ürünleri, hatta toksa plazma yüzünden inek sütü bile yasak dedi

Evet canim kese vardi ama icinde yolksac olması gerek dedi onu gorememisti bi kac guneonu da gördük. Ben 5+1 deyken kese vardi ama 4 mm di snn de zamanla büyür ve keseyi görürsün merak etme cok yeni snnde sanirim
Merhaba benimde adete göre 5+5 hamileyim bugün ilk kez ultrasona girdim doktor keseyi gördü ama daha yeni oluşmuş dedi 4 5 haftalık gibi dedi yani daga yeni olusmus dedi kese de 5 mm dedi. Sizce sorun olurmu bu durum iki hafta sonra gel canlandimi bakalm dedi

Bana da aynısını demişti canım bugün gittik duyduk kalp atışını iyi düşün iyi olsun

Merhaba canım bugün ben de doktora gittim tam 5+5 hamileyim kese göründü ama bebis karından ultrasonda görünmedi alttan kontrol etti o zaman göründü minicik Sorun olmaz seninde insallah böyledir

Yaaa inşallah güzel haberler alırsın canım ben de tek gebelik var sanıyordum bugün şok yaşadık 2. Keseyi de gördük
Aaa inanmiyorm çok sevindimmm kendiliğinden oldu dimii mucize gerçekten yaaa. Karından mi muayne oldunuz siz hep. Beni bugün karından muayne etti. Zor gördü keseyi kenarlara saklanmış bizimki

Merhaba canım bugün ben de doktora gittim tam 5+5 hamileyim kese göründü ama bebis karından ultrasonda görünmedi alttan kontrol etti o zaman göründü minicik Sorun olmaz seninde insallah böyledir
Aaa ayniyizz benmde karından zor gördü doktor kenarlara saklanmış bizimki sizin kese kaç mm di ?

Aaa inanmiyorm çok sevindimmm kendiliğinden oldu dimii mucize gerçekten yaaa. Karından mi muayne oldunuz siz hep. Beni bugün karından muayne etti. Zor gördü keseyi kenarlara saklanmış bizimki
Evet 6+4tü kalp atışı diye gittik başta tek kese gördük kalp atışını da gördük son dk sürpriz yaptı öteki kenarda saklanmış onu da gördük doktor da şok yaşadı onun da kalbi atıyodu çok şükür ikinci kez hamilelik haberi alma şoku yaşadım kendiliğinden oldu ilk gebelik bir de ailede ikiz hiç yok eşimde de ben de de mucize resmen

Kızlar birşey sorucam şimdi ben bu saatte özel hastanenin aciline gitsem kan testi istesem bakarlar mı acaba

Çok güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…