- 14 Şubat 2021
- 8.432
- 22.635
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.541
Yok iyiyim az önce hemşire geldi iğne vurdu uzandım biraz bugün ayaklandım yavaştanBen transfer gününüde saydım kusura bakmaağrın falan var mı kuzum
Pazartesi günü çok kötü birgün geçirdim bazı sağlık sorunları vardı ailemin. Bütün gün ağladım kendimi çok strese soktum ve akşamında kanamam başladı. Belkide stres sıkıntı tetiklemiş olabilirAslında çok ta güzel artmış niye oluyor ki kimyasal gebelik acaba çok üzüldüm canım
Amin canım inşallahCanım iyi akşamlar , üzgünüm hayırlısı olsun inşallahRabbim hayırlısıyla kendiliğinden bir gebelik nasip etsin Allah korusun canım hep kimyasal zaten olmaz muhtemelen embriyo kaynaklı kimyasal yaşanıyor , sonraki hayırlısıyla olur kendini üzme bu konuda
Bak güzel düşününce güzeli hissediyoruz bende bir rüya görmüştüm ama bilinçaltında sürekli bu düşünceler var diye bişeye yormadım ama kan vermişim kan testim 12.günde 351 çıkmış önüme geçene soruyorum ikiz diye mi bu kadar yüksek çift transfer oldum ondan öyle de mi diye sevinçle mutlulukla ağla ağlaya dolanıyordum değişik bi rüyaydıHaklısın kuzum kendimi böyle sıkıntıya sokup geriyorum elim sürekli göbüşümde seviyorum okşuyorum bebeklerim diyorum allahım bu duygu bizden esirgeme diye dua ediyorum dün bi dua ettüm allahım pozitifse ne olur rüyamda göster bana diye yalvardım rüyamda pozitif olduğunu sonucu 60 ile öğrendiğimi gördüm çok etkilendim belki ben kafaya taktığım için öyle rüya gördüm bilmiyorum ama baya gerçekçiydi
Yan bakınca hafif bi silik gözüküyor sanki
Kan testi verdinmi sen canımİşte çok silik birşey beni hayal kırıklığına uğrattı.. çok umutlanmistim, histereskopi oldum, rahim iyiydi, embriyom ortanın bir tık üstü kaliteydi yani neden olmadi anlayamıyorum
Test günün ne zaman test versen yaaİşte çok silik birşey beni hayal kırıklığına uğrattı.. çok umutlanmistim, histereskopi oldum, rahim iyiydi, embriyom ortanın bir tık üstü kaliteydi yani neden olmadi anlayamıyorum
Hemşire mi geliyor eve kuzumYok iyiyim az önce hemşire geldi iğne vurdu uzandım biraz bugün ayaklandım yavaştandinlememeye çalışıyorum kendimi bakalım haktan hayırlısı gerisi içinde
Aminn ne güzel rüya görmüşsünBak güzel düşününce güzeli hissediyoruz bende bir rüya görmüştüm ama bilinçaltında sürekli bu düşünceler var diye bişeye yormadım ama kan vermişim kan testim 12.günde 351 çıkmış önüme geçene soruyorum ikiz diye mi bu kadar yüksek çift transfer oldum ondan öyle de mi diye sevinçle mutlulukla ağla ağlaya dolanıyordum değişik bi rüyaydıRabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah hepimizin kucağını doldursun inşallah
Şey evetHemşire mi geliyor eve kuzum
Çok geçmiş olsun. Aynı şeyi yaşamışız, aslında sizin baya da yüksekmiş test değeriiyi akşamlar kızlar. Benimki maalesef kimyasal gebelikle sonuçlandı. 3 gündür kahverengi ve pembe kanamam vardı beta 388 den 170 düştü. Doktorum ilaçları bıraktırdı. Değerin sıfırlanmasını beklicem. İlk transferde kimyasal gebelik yaşayıp 2. De normal olan var mı ? Hep böyle olacak diye çok korkuyorum
Kasık ağrılarım bildiğimiz adet öncesi gibi canım. Batmaları Nasıl tarif edeyim bilemedim özellikle sol kasığımda bıçak saplar gibi anı bir kramp oluyor. İnan yerimden hoplıyorum. Ama bugün pek olmadı üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Özellikle transferim 4,5,6. günleri epey olmuştuBatmalar nasıl oluyor canım, böyle sinek işitmesi gibi mi ?
Benim de göbeğinin 4-5 parmak altında oldu bir kaç kez kesildi 2 gündür. Bende 23 ünde transfer oldum.
Senin transfer ne zamandı canım? Mecbur alacağım iğneleriCanım doktor bırak demiyene kadar birakamazsin ben hala devam ediyorum ignelere
İyi mi kötü mü bilmiyorum biraz yürüyüş yapıyordum oda kaldı eve gelinceOhh ne güzel kuzum
Canım benim konu aile de olunca tabi üzülmemek elde değilPazartesi günü çok kötü birgün geçirdim bazı sağlık sorunları vardı ailemin. Bütün gün ağladım kendimi çok strese soktum ve akşamında kanamam başladı. Belkide stres sıkıntı tetiklemiş olabilir
Amin canım inşallahDondurulmuş embriyolarımla yola devam edicem ama hepsi aynı gün oluştuğu için tedirginim aslında. Allah büyük birgün hakeden herkesin bebeğine kavuşacağına inanıyorum
Dokuzuncu güne göre bana gayet normal geldi canım. Önemli olan kaç olduğu değil sağlıklı artması. Endişelenme kendini de üzme. Hayırlı olsun bebişin ne güzel haber buArkadaşlar selam.20 kasımda transfer oldum 29 unda kan testi verdim. Değerim 33 çıktı. As önce sağlık ocağından ebe aradı beni değerimin düşük olduğunu söyledi. Morelim bozuldu biraz.
Yok yarın vereceğim inşallah ama umudum çok yokKan testi verdinmi sen canım
Yarın test günüm onu bekliyorumTest günün ne zaman test versen yaa
Merhaba canım sürecimiz benziyor benim de oğlum 6 yaşında.. bu ilk tüp bebek denemem yalnız ben bu 6 yıl içinde bir daha hiç gebe kalamadım inşallah bebeklerimiz sıkı sıkı tutunur çocuklarımıza kardeş, yoldaş olurÇok gençsin canım benim ne sıkıntın vardı tüp bebeğe gerek duydunuz? Benim ilk denemem. 7 yaşında bir oğlum var. Oğlumdan sonra 2 kürtaj bir kimyasal yaşadım bir türlü nasip olmadı. 23 kasım da çift embriyo transferi oldum 5 aralık test günüm beklemedeyim şimdilik. Kasık ağrılarım ve batmalarım oluyordu garip bir şekilde bugün hiç birşey yok. Rabbim bizede nasip etsin inşallah çok mutlu oldum senin adına ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?