• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebepsiz infertilite,erkek faktörü ve amh düşüklüğü ile gebe kalmak

Merhaba sizin adınıza çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah. Benimde 26yaşım değerim 0.90dı aylar önce şuan kaç bilmiyorum bile. Şuan 29yaşındaymışsınız tekrar baktırdınız mı?

Eveeett çok teşekkür ederimmm Allah razı olsunsiz nasılsınııızz🥰
İyiym çok şükür kızım olacağını öğrendim inşallah sizinde süreciniz çok güzel geçer duaların gücüne çok inanıyorum bana dua edenlerin duaları kabul oldu sizinkininde kabul olduğunu görmek çok güzel 🫶🏼🥹

Merhaba sizin adınıza çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah. Benimde 26yaşım değerim 0.90dı aylar önce şuan kaç bilmiyorum bile. Şuan 29yaşındaymışsınız tekrar baktırdınız mı?
Hayır baktırmadım gebe olduğum için ama 26 yaşında baktırdığımda 0,98 di 2 hafta sonra 1,90 gördüm o zaman kafama takmadım 28 yaşında ise 1,2 gelmişti 🫶🏼

Hayır baktırmadım gebe olduğum için ama 26 yaşında baktırdığımda 0,98 di 2 hafta sonra 1,90 gördüm o zaman kafama takmadım 28 yaşında ise 1,2 gelmişti 🫶🏼
Sevindimmm sizin adınıza💕 benim fsh değerimde yüksek 10.70di en son bende birkaç aya evlenicem çok az kaldı. Umarım bizimde bir mucizemiz olur 🥲🤲🏻

Sevindimmm sizin adınıza💕 benim fsh değerimde yüksek 10.70di en son bende birkaç aya evlenicem çok az kaldı. Umarım bizimde bir mucizemiz olur 🥲🤲🏻
26 yaşında baktırdığımda fsh değerimde 10 du benimde sonradan gebelik düşünmeye başladığım zamanlarda hiç yüksek görmedim hatta 3-7 arasında değerler çıkıyordu ve ben her ay reglin 3. Günü tahlil yaptıran birisiydim illaki değişik bişey çıkardı ama çıkmadı yani fsh a sürekli baktırmak lazım doğurganlık için amh den daha önemli bi değer

26 yaşında baktırdığımda fsh değerimde 10 du benimde sonradan gebelik düşünmeye başladığım zamanlarda hiç yüksek görmedim hatta 3-7 arasında değerler çıkıyordu ve ben her ay reglin 3. Günü tahlil yaptıran birisiydim illaki değişik bişey çıkardı ama çıkmadı yani fsh a sürekli baktırmak lazım doğurganlık için amh den daha önemli bi değer
Daha kötü olursa diye hiç baktırmadım 6ay kadar oldu. Evlendikten sonra tekrar bi baktırayım bakalım son durum ne. Benim ailemde erken menopoz var ve durum belli☹️ zaman geçtikçe daha kötü olacak kaygısını taşıyorum umarım her şey hepimiz için çok güzel olur 🤲🏻

Daha kötü olursa diye hiç baktırmadım 6ay kadar oldu. Evlendikten sonra tekrar bi baktırayım bakalım son durum ne. Benim ailemde erken menopoz var ve durum belli☹️ zaman geçtikçe daha kötü olacak kaygısını taşıyorum umarım her şey hepimiz için çok güzel olur 🤲🏻
Anladım erken menepoz öyküsü varsa malesef daha dikkatli olmak lazım

Yok normal oruç tuttum borçlarım vardı
Krill yağını ümit aktaşın sitesinden aldım resvetrolü de eczaneden aldım markasını bilmiyorum ama 🥹 eşim safran ekstresi kullandı onu da ümit aktaştan aldık spor yaptı kilosu vardı eşimin verdi bu süreçte doktor proxeed verdi 3 kutu içti 6 ay boyunca sonra safran ekstresiyle idare etti 🥹
Merhaba amh dusuklugu mi vardi

Femera kullandım 3 yumurtam oluşup büyümüştü ama malesef gebelik oluşmamıştı ve kaliteli mi diye testte yapıldı kaliteli olduğu söylenildi yumurta rezervim normalde göre biraz az olmasına sperm faktörü ile geç gebelik gelişti 🫠
Esimde bir sorun yok benim amh 0.04 4 yumurtam var kan tahlili yaptırıyorum gidicegim görüşmeye

Esimde bir sorun yok benim amh 0.04 4 yumurtam var kan tahlili yaptırıyorum gidicegim görüşmeye
4 yumurta değildir 4 foliküldür reglin 3. Günü bakışır foliküle bana da bakıldı 7 tane folikülüm vardı olması gerekende 7-8 arasında olmasıdr 🥹🥹 bu folikül sayısı her ay sabittir her ay o foliküllerden yumurta salınımı olur sizin normale göre biraz az ama sonuçta yok değil rabbim en kısa zamanda nasip etsin🥰

4 yumurta değildir 4 foliküldür reglin 3. Günü bakışır foliküle bana da bakıldı 7 tane folikülüm vardı olması gerekende 7-8 arasında olmasıdr 🥹🥹 bu folikül sayısı her ay sabittir her ay o foliküllerden yumurta salınımı olur sizin normale göre biraz az ama sonuçta yok değil rabbim en kısa zamanda nasip etsin🥰
Amin inşallah

Evet çok korkucu. Bir süreç bide tek başına mücadele olursa
Haklısınız bu süreçte eş desteği çok önemli bizde de aksine eşim daha çok kafaya takan kişiydi tüp bebek fiyatlarına aşılama fiyatlarına bakardı akışına bırakalım diyince dahi yanlış anlayıp üzülürdü ama Allahın izniyle rabbim yardım etti herkesin süreci güzel geçsin 😓😓

Back
X